Οδηγός Εστιατορίων

Στο παλαιοπωλείο Μαρτίνος στρώνεται «Ο μπουφές»

Η νέα έκθεση του παλαιοπωλείου Μαρτίνος που συγκεντρώνει καταξιωμένες αλλά και νεότερες φωνές της σύγχρονης ελληνικής τέχνης και του ντιζάιν.

Στο παλαιοπωλείο Μαρτίνος στρώνεται «Ο μπουφές»

Η νέα έκθεση του παλαιοπωλείου Μαρτίνος που συγκεντρώνει καταξιωμένες αλλά και νεότερες φωνές της σύγχρονης ελληνικής τέχνης και του ντιζάιν από 10/4.

Στο παλαιοπωλείο Μαρτίνος στρώνεται «Ο μπουφές» - εικόνα 1

Από το ωμό κυνήγι του προϊστορικού ανθρώπου έως τα δείπνα μοριακής γαστρονομίας, η τροφή έπαιζε πάντα το δικό της κεντρικό ρόλο στη ζωή μας σφραγίζοντας κατά πως λέγεται συμφωνίες, έρωτες αλλά και πολέμους. Για χάρη της λοιπόν στρώνεται «Ο μπουφές», η νέα έκθεση του παλαιοπωλείου Μαρτίνος που συγκεντρώνει καταξιωμένες αλλά και νεότερες φωνές της σύγχρονης ελληνικής τέχνης και του ντιζάιν (μεταξύ άλλων τους Χάρη Κοντοσφύρη, Χρυσάνθη Κουμιανάκη, Αλέξη Κυριτσόπουλο, Εν Φλω, Γιάννη Θεοδωρόπουλο, Αλίκη Παλάσκα, Λήδα Παπακωνσταντίνου, Poka-Yio, Νίκο Τρανό, we design κ.ά.). Θα παρουσιαστούν έργα ζωγραφικής, γλυπτά, φωτογραφίες, έπιπλα, σκεύη, χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα, κοσμήματα και κατασκευές που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για τον «Μπουφέ».

Περισσότερες πληροφορίες

Ο μπουφές

  • Εικαστικά

Καταξιωμένοι και νέοι εικαστικοί και designers μας κάνουν το... τραπέζι με έργα τέχνης, χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Revolting Bodies: νέες αφορμές για ανακαλύψουμε το επαναστατικό αρχείο της Atopos

Το δεύτερο μέρος του προγραμμάτος #OccupyAtopos2021 συνεχίζεται τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2022.

26/01/2022

Iron Chef: Η αναζήτηση του "Σιδερένιου θρύλου" έρχεται στο Netflix

Η θρυλική σειρά ισχυρών γαστρονομικών προκλήσεων επιστρέφει εντός της χρονιάς στην πλατφόρμα του Netflix και θα ολοκληρωθεί σε 8 επεισόδια.

Το δράμα της βίας και του θανάτου στην καρδιά ενός εικαστικού duo show στην Crux Gallery

Η Crux Galerie παρουσιάζει την έκθεση των καλλιτέχνιδων Φωτεινής Πούλια και της Εσμεράλδας Μομφερράτου με τίτλο "No Land" & "A letter to Esmée".

H "Madame Fraise" για brunch στο "Athénée"

Το πρώτο ζαχαροπλαστείο "φάντασμα" της Αθήνας φιλοξενείται στο Athénée για δύο ακόμα Κυριακές.

Πώς το σκανδιναβικό γαστρονομικό ήθος κατάφερε να εμπνεύσει όλο τον πλανήτη

Η φυσιοκρατική κουζίνα των Σκανδιναβών και η αειφορία επηρεάζει όλο και περισσότερο και τα αθηναϊκά γαστρονομικά ήθη.

Μάγειρες εν βρασμώ (και) στη μεγάλη οθόνη

Τα σενάρια δύο νέων ταινιών πραγματεύονται πτυχές του μικρόκοσμου της εστίασης με focus στα ψυχολογικά πορτρέτα των "σεφ"-πρωταγωνιστών.

Παράταση για την έκθεση "Χαρακτική – Από την Προϊστορία, στην Ελλάδα του Σήμερα"

Η μεγαλύτερη έκθεση για τη Χαρακτική που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, όντας αποτέλεσμα τεσσάρων χρόνων συλλογικής δουλειάς στο Εικαστικό Επιμελητήριο.