"Wood": Μια κομψή αυλή για καρνιβορικές απολαύσεις

Με οδηγό τη βαθιά γνώση του είδους, στο εστιατόριο της Κηφισιάς ψήνονται στην εντέλεια premium κοπές, οι οποίες προλογίζονται από ορεκτικά φτιαγμένα με διαλεχτές πρώτες ύλες και συνοδεύονται από προτάσεις που τις αναδεικνύουν.

Wood

Ρουστίκ και μοντέρνο, το "Wood" αγαπά το καλό κρέας και το προσφέρει απλόχερα σε έναν υψηλής αισθητικής χώρο αλλά και στην πανέμορφη δροσερή αυλή του. Με οδηγό τη βαθιά γνώση του είδους, στο εστιατόριο της Κηφισιάς ψήνονται στην εντέλεια premium κοπές, οι οποίες προλογίζονται από ορεκτικά φτιαγμένα με διαλεχτές πρώτες ύλες και συνοδεύονται από προτάσεις που τις αναδεικνύουν.

Wood

Στο ξεκίνημα, φτάνουν στο τραπέζι λιμπιστικές σπεσιαλιτέ όπως το τατάκι ελληνικής μοσχίδας με γουακαμόλε κολοκυθιού, το ταρτάρ βοδινού φιλέτου με μαγιονέζα τρούφας και παστό κρόκο αβγού, παρέα με μια κρεμώδη μπουράτα νεροβούβαλου Κερκίνης. Παίρνουν θέση δίπλα σε φίνα καραμελωμένα χοιρινά spare ribs με σάλτσα BBQ, αλλά και καλοφτιαγμένες πίτες, όπως η χορτόπιτα στα κάρβουνα με χόρτα εποχής. Στην κρεατοφαγική του γκάμα θα βρείτε, μεταξύ άλλων, κοπές όπως πικάνια Black Angus, με σάλτσα μπεαρνέζ, πιπεριού ή chimichurri, rib-eye Αμερικής ωρίμανσης 45 και πλέον ημερών, Ruba Galicia Ισπανίας, ωρίμανσης 90 και πλέον ημερών, και κρέατα ελληνικής εκτροφής, ωρίμανσης έως και 45 ημερών.

Wood

Στα κυρίως παίζουν δυνατά και γνώριμες "street" προτάσεις με μαστόρικο άγγιγμα, όπως το τυλιχτό αρνίσιο κεμπάπ, ψημένο στα κάρβουνα μέσα στην πίτα του, με κασέρι και σάλτσα γιαουρτλού, ενώ πιάτα όπως το σιγομαγειρεμένο οσοσμπούκο και ο μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος με μανιτάρια του δάσους είναι "must". Ολοκληρώστε το γεύμα σας με κρασιά από την προσεγμένη λίστα τους.

Περισσότερες πληροφορίες

Wood

Εμμ. Μπενάκη 22, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα