Σεϋχέλλες

Ξύλινη στέγη, παλιό μωσαϊκό, και στιλ απροσποίητο και χαλαρό σε ένα ιδιαίτερα δημοφιλές στέκι του Μεταξουργείου με μεζέδες και μαγειρευτά που δίνουν έμφαση στα τοπικά προϊόντα. Τραβάει κόσμο όλων των ηλικιών. Μέσα, μπορείς να καθίσεις και στον πάγκο μπροστά στην ανοικτή κουζίνα. Τους θερινούς μήνες βγάζει τραπέζια έξω στον πεζόδρομο και απέναντι, στην πλατεία.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€14 - €18

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Το Refugee Food Festival στρώνει διαπολιτισμικό τραπέζι

Είναι η δεύτερη χρονιά που γνωστά αθηναϊκά εστιατόρια με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων δανείζουν την κουζίνα τους σε πρόσφυγες σεφ στήνοντας ένα νόστιμο τοπίο ανταλλαγής και μοιράσματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΑΝΤΖΕΛΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΟΥ
18/06/2018

The dirty side of food

Υπάρχει άραγε dirty γαστρονομία στην εστιατορική σκηνή της Αθήνας; Ως ρέκτης του είδους, ο Δημήτρης Αντωνόπουλος καταγράφει και σχολιάζει τα πάμπολλα ευρήματά του προς δόξαν ενός σπέσιαλ μερακλίδικου πνεύματος.

7 στέκια νόστιμα και παρεϊστικά

Για τις φορές που εκείνη η πυξίδα, η μόνιμα σφηνωμένη στον καθένα μας δείχνει προς γεμάτα ποτήρια, πιάτα στη σέντρα, κουβεντολόι, κι ομαδική ανασυγκρότηση.

Πού τρώνε οι σεφ στα ρεπό τους;

Μπορεί να διευθύνουν κουζίνες και να δημιουργούν signature πιάτα, αλλά κάποιες στιγμές δραπετεύουν κι αυτοί από τις κατσαρόλες και τα τηγάνια τους. Λαζάρου, Σκαρμούτσος, Μποτρίνι, Λουκάκος, Νικολάου, Δαμαλάς, Campanha και Βενιέρης μας εκμυστηρεύονται ποια είναι τα αγαπημένα τους στέκια για παρέα και χαλάρωση.