Jenny's rooftop

Το εστιατόριο στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου «Sofitel Athens Airport» έχει την πολυτέλεια ενός ιπτάμενου κρουαζιερόπλοιου, η κουζίνα του οποίου ξανοίγεται στη νοστιμιά της ελεύθερης ελληνικότητας, υπό την ηγεσία των executive chefs Παναγιώτη Γιακαλή και Πέτρου Φωτείνη.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€60 - €100

Πληροφορίες:

Κλειστά Δευτ., Τρ.

Σχετικά άρθρα

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

19/04/2024

Γευστική συνάντηση στο "Jenny’s Rooftop"

One-night-only γαστρονομικό ραντεβού δίνουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο πολυβραβευμένος Παναγιώτης Γιακαλής και ο σεφ Θοδωρής Υψηλός, για ένα four-hands μενού υψηλών στροφών.

Τα Food & Wine Pairings επιστρέφουν στο "Jenny’s Rooftop"

Το γοητευτικό εστιατόριο του Sofitel Athens Airport υποδέχεται τον Άγγελο Ιατρίδη και το Κτήμα Άλφα στο 3ο Wine Days του, για μια συναρπαστική βραδιά γνωριμίας με τον μακεδονικό αμπελώνα και τις εμβληματικές του ετικέτες την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου.

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2023 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα πάμε και τι μενού θα επιλέξουμε στα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Αθήνας;

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Οινική απογείωση στο 'Jenny’s Rooftop'

Το 2ο Wine Days είναι γεγονός στο εστιατόριο του "Sofitel Athens Airport".

"Jenny’s Rooftop Restaurant Bar"

Η απογείωση της ελληνικής κουζίνας.

"Jenny’s Rooftop": Χάζι στα αεροπλάνα κι ελληνικές νοστιμιές

Το νέο εστιατόριο στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου "Sofitel Athens Airport" έχει την πολυτέλεια ενός ιπτάμενου κρουαζιερόπλοιου, η κουζίνα του οποίου ξανοίγεται στη νοστιμιά της ελεύθερης ελληνικότητας, με υπογραφές από σεφ αξιώσεων.