Botrini’s

Στην αθηναϊκή έδρα του, σε μια διατηρητέα μονοκατοικία του 1939 με κομψή σάλα κι έναν δροσερό, πράσινο κήπο για το καλοκαίρι, ο Έκτορας Μποτρίνι και η ομάδα του παρουσιάζουν μια νεωτερική κουζίνα με προσωπικό χαρακτήρα. Επιλέγοντας πλέον αποκλειστικά ανάμεσα στα menu degustation «Πλόες» (12 στάδια / € 100) και «Travelling» (14 στάδια / € 140) θα δοκιμάσετε πιάτα με περισσή δημιουργικότητα, τεχνική κι εξαιρετικά υλικά, όπου οι ιταλο-κερκυραϊκές ρίζες και τα βιώματα του σεφ συνυπάρχουν με τις διεθνείς αναφορές του. Ιδιαίτερη εμπειρία το δείπνο στο chef’s table μέσα στην κουζίνα. Χρυσός Σκούφος.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€100 - €140

Πληροφορίες:

Κλειστά Κυρ. Δευτ.

Σχετικά άρθρα

11 χρόνια "Botrini's" με εορταστικό μενού και Riesling

Το γαστρονομικό όνειρο του Έκτορα Μποτρίνι συμπληρώνει μία 11άδα ετών ζωής και το γιορτάζει αναλόγως, στις 12 Οκτωβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
14/09/2022

Botrini’s

Καλύτερο από ποτέ το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι, το οποίο βρίσκεται μέσα στα top-5 της Αθήνας με πρωτότυπες εξαιρετικές δημιουργίες. Δοκιμάσαμε όλα τα καινούργια του πιάτα και χειροκροτούμε.

Το «Botrini’s» υποδέχεται τα κρασιά της Κεφαλονιάς

Το βραβευμένο εστιατόριο αφιερώνει την Τρίτη 5 Οκτωβρίου στον Σύνδεσμο Οινοποιών Κεφαλονιάς και συνοδεύει τις ετικέτες του με ειδικό γαστρονομικό μενού.

Με την επανεκκίνηση της, η γαστρονομία γυρίζει σελίδα

Βιωσιμότητα, φάρμες εστιατορίων, ανοιχτή μοιρασιά πληροφοριών ανάμεσα σε σεφ, κατάργηση πολλών εισαγόμενων και στροφή στην ελληνική παραγωγή: ιδού οι πρώτες κινήσεις της αλλαγής.

Τι ανυπομονούν να κάνουν οι σεφ της πόλης μέσα και έξω από τις κουζίνες τους

Τα εστιατόρια άνοιξαν και οι σεφ φόρεσαν ποδιές και σκούφους, έτοιμοι να μας υποδεχτούν ξανά, πεινασμένους για τις δημιουργίες τους όσο και για την εμπειρία της εξόδου.

Δείπνο νωρίς και με έκπτωση στο «Botrini’s»

Μια ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία από τον πολυβραβευμένο σεφ Έκτορα Μποτρίνι, η οποία ελπίζουμε να έχει συνέχεια στα εστιατορικά μας πράγματα.

Ο πατσάς μπαινει στα σαλόνια χάρη στην παγκόσμια ημέρα του

Σιγά σιγά δημιουργείται ένα άτυπο Greek Tripe Tribe, που οδηγεί την μπιστρονομία και το fine dining σε νέα νερά εξοικείωσης... με τον πατσά. Με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα του πολλοί σεφ τού πλέκουν το εγκώμιο.