Botrini’s

Στην αθηναϊκή έδρα του, σε μια διατηρητέα μονοκατοικία του 1939 με κομψή σάλα κι έναν δροσερό, πράσινο κήπο για το καλοκαίρι, ο Έκτορας Μποτρίνι και η ομάδα του παρουσιάζουν μια νεωτερική κουζίνα με προσωπικό χαρακτήρα. Επιλέγοντας πλέον αποκλειστικά ανάμεσα στα menu dégustation «Περίπατος» (12 στάδια / € 100) και «Travelling» (14 στάδια / € 145) θα δοκιμάσετε πιάτα με περισσή δημιουργικότητα, τεχνική κι εξαιρετικά υλικά, όπου οι ιταλο-κερκυραϊκές ρίζες και τα βιώματα του σεφ συνυπάρχουν με τις διεθνείς αναφορές του. Ιδιαίτερη εμπειρία το δείπνο στο chef’s table μέσα στην κουζίνα. Ανανεωμένο κελάρι με σπέσιαλ επιλογές, κάποιες εκ των οποίων εισάγονται απευθείας από το εστιατόριο. Χρυσός Σκούφος.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€100 - €145

Πληροφορίες:

Κλειστά Κυρ. Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Τα αστέρια Michelin στα εστιατόρια της Αθήνας για το 2023

Τρία νέα αστέρια, καινούριες προσθήκες και γευστικές σταθερές του οδηγού Michelin για τα εστιατόρια της Αθήνας, κατά τη χρονιά που διανύουμε.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
17/10/2023

Το 'Botrini's' σβήνει 12 κεράκια με ειδικό μενού και Riesling

Το γαστρονομικό όνειρο του Έκτορα Μποτρίνι συμπληρώνει μία 12άδα ετών ζωής και το γιορτάζει αναλόγως, στις 5 και 6 Οκτωβρίου.

Πιάτα-ποιήματα στα εστιατόρια της Αθήνας

Ποιος είπε πως η αθηναϊκή γεύση δεν μπορεί να βρει θέση στη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης;

Ο Άγιος Βαλεντίνος φοράει Χρυσό Σκούφο

Στους ρυθμούς της γιορτής των ερωτευμένων συντονίζονται τα χρυσοσκουφάτα ρεστοράν της πόλης με σπέσιαλ γαστρονομικά μενού για δύο.

11 χρόνια "Botrini's" με εορταστικό μενού και Riesling

Το γαστρονομικό όνειρο του Έκτορα Μποτρίνι συμπληρώνει μία 11άδα ετών ζωής και το γιορτάζει αναλόγως, στις 12 Οκτωβρίου.

Botrini’s

Καλύτερο από ποτέ το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι, το οποίο βρίσκεται μέσα στα top-5 της Αθήνας με πρωτότυπες εξαιρετικές δημιουργίες. Δοκιμάσαμε όλα τα καινούργια του πιάτα και χειροκροτούμε.

Το «Botrini’s» υποδέχεται τα κρασιά της Κεφαλονιάς

Το βραβευμένο εστιατόριο αφιερώνει την Τρίτη 5 Οκτωβρίου στον Σύνδεσμο Οινοποιών Κεφαλονιάς και συνοδεύει τις ετικέτες του με ειδικό γαστρονομικό μενού.