SUITE LOUNGE (LA) Μοντέρνα κουζίνα (ξεν. «St. George Lycabettus») Κλεομένους 2, Κολωνάκι Tηλ: 2107416191 Τιμές: € 45 - 70 Πληροφορίες: Και μεσημ. Επίσημη σελίδα στο facebook Μενού Μενού Χριστουγέννων Μενού Πρωτοχρονιάς Μενού Αγιού Βαλεντίνου Μενού Σαρακοστής Κλείσε τραπέζι online Το εστιατόριο του ξενοδοχείου «St. George Lycabettus» βρίσκεται σε περίοπτη θέση στις πρώτες ανηφόρες του Λυκαβηττού, με πολύ όμορφη θέα στην Ακρόπολη και την Αθήνα. Το σύγχρονο ντιζάιν της σάλας βρίσκει τη συνέχειά του στη μοντέρνων αποχρώσεων κουζίνα που προτείνουν ο Γάλλος σεφ Geoffrey Rembert και ο executive chef του ξενοδοχείου Βασίλης Μήλιος, ενώνοντας τις μαγειρικές τους κουλτούρες. Αγορά εισιτηρίου ▼ Μενού X Κλείσε το Μενού Μενού Χριστουγέννων Red Christmas Eve Dinner Welcome cocktail Βελουτέ κακαβιά με γαρίδα , γλυκανισο και κροστίνι βασιλικού Chowder with shrimp, aniseed and basil crostini Πελαγίσιο λαυράκι σε υφές από πατζάρι αρωματισμένο με μανταρίνι Πελαγίσιο λαυράκι σε υφές από πατζάρι αρωματισμένο με μανταρίνι Σορμπέ με κόκκινα φρούτα Red fruit sorbet Τρυφερή baby σαλάτα με σάλτσα ρόδι & κατσικίσιο τυρί Baby salad greens with pomegranate sauce and goat’s cheese Γαλοπούλα πόδι με καπνιστό προσούτο & στήθος μαριναρισμένο με πορτοκάλι, σάλτσα gravy & κόκκινα μούρα με κάστανα Turkey leg with smokes proscuitto & breast marinated with orange, gravy, red berries & chestnuts Χριστουγεννιάτικος κορμός με κάστανα και μπισκουί κόκκινα Traditional Christmas log with chestnuts and red biscuits Καφές – Μελομακάρονα & Κουραμπιέδες Coffee & Traditional Greek Christmas cookies Ανήμερα Χριστούγεννα Πλούσιος Brunch Μπουφές στο “Le Grand Balcon” Red Christmas Eve Dinner: Χρέωση κατ’ άτομο € 95Ανήμερα Χριστούγεννα: Χρέωση κατ’ άτομο € 65 Μενού Πρωτοχρονιάς New Year's Eve Black Tie Dinner Welcome cocktail Σούπα γλυκοκολοκύθας με χτένια & μαύρη τρούφα Sweet pumpkin soup with scallops & black truffle Σφυρίδα αιγοπελαγισια με σάλτσα μανταρίνι & baby πατάτες Pelagic grouper with mandarin sauce & baby potatoes Σορμπέ μάνγκο Mango sorbet Φύτρες σαλάτικων με camembert ψητό & πέρλες πορτοκάλι Salad greens with baked camembert & orange pearls Φιλέτο βιολογικό black angus, γλυκοπατάτα με παρμεζάνα, άγρια μανιτάρια & τρούφα Organic fillet of black angus ,sweet potato with parmesan , wild mushrooms & truffle Μους σοκολάτας γάλακτος με φύλλα χρυσού Milk chocolate mousse with gold flakes Καφές & Βασιλόπιτα με καρύδια Πηλίου Coffee & Traditional New Years Cake with walnuts Ανήμερα Πρωτοχρονιά Το πρώτο πρωινό του νέου χρόνου στο “Le Grand Balcon” Πρωτοχρονιάτικο Brunch Buffet Πλούσιος μπουφές από τις 13:00 – 17: 00 New Year's Eve Black Tie Dinner: Χρέωση κατ’ άτομο € 190Ανήμερα Πρωτοχρονιά: Χρέωση κατ’ άτομο € 30Πρωτοχρονιάτικο Brunch Buffet: Χρέωση κατ’ άτομο € 65 Μενού Αγίου Βαλεντίνου Amuse Bouche Κρέμα καραβίδας σε χωνάκι Βασιλικού με τζίντζερ,αβοκάντο,καβούρι & χαβιάρι λεμόνι Σούπα γλυκοπατάτας με γαρίδα και σκόνη ντομάτας Τρυφερά σαλατικά με φράουλες & τηγανιτό πασατέμπο Φιλέτο τσιπούρας με πατζάρι , γλυκάνισο & λεμονοθύμαρο Βιολογικό φιλέτο μοσχαρίσιο , κουνουπίδι, κρέμα καρότου, σάλτσα από γλυκό κρασί & μπαχαρικά Ruby Σοκολατένιες καρδιές με κόκκινα φρούτα Ruby Καφές & Σοκολατένιες φράουλες Χρέωση κατ’ άτομο € 80 Μενού Σαρακοστής X Κλείσε το Μενού Φωτογραφίες Promotional section