Artisanal Lounge & Gardens

Καταξιωμένο hot spot των βορείων προαστίων, το all-day bar & restaurant των Φώτη Σεργουλόπουλου και Βαγγέλη Γερασίμου διαθέτει γοητευτικό εσωτερικό χώρο στον όροφο με στιλάτο 60s-70s mix & match και έναν από τους πιο ρομαντικούς κήπους της πόλης. H κουζίνα περνάει στα χέρια του Παναγιώτη Σιαφάκα, ο οποίος φιλοδοξεί να την κάνει οικογενειακή ελληνική με αναφορές στην ηπειρώτικη καταγωγή του και έμφαση στα εποχικά υλικά. Ο shop in shop φούρνος ψήνει καθημερινά ιδιαίτερα προζυμένια ψωμιά και νόστιμα αρτοποιήματα, και για take out μέχρι νωρίς το απόγευμα. Brunch κάθε Κυρ. Bραβείο Ελληνικής Κουζίνας.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€40 - €60

Πληροφορίες:

Από το πρωί. Κλειστά Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Ο Παναγιώτης Σιαφάκας αναλαμβάνει την κουζίνα του "Artisanal"

Η κουζίνα του εστιατορίου, που κατάφερε να διακριθεί μέσα στο ανερχόμενο ρεύμα της σύγχρονης ελληνικής κουζίνας, περνάει στα χέρια του Παναγιώτη Σιαφάκα, που φιλοδοξεί να την κάνει οικογενειακή ελληνική.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
03/10/2023

Τα αθηναϊκά εστιατόρια που υμνούν την ελληνική κουζίνα

Τα γευστικά σημεία της πρωτεύουσας που υπηρετούν κομψά την παραδοσιακή και σύγχρονη έκφανση της εθνικής μας γαστρονομίας, όπως αυτά αναδείχθηκαν στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2023.

"Artisanal Lounge & Gardens"

Καλοκαίρι στον κήπο των ΒΠ.

Η αθηναϊκή αρτιότητα του εστιατορικού ψωμιού

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα θεάματα, στα τραπέζια των αθηναϊκών εστιατορίων, τον πρώτο λόγο έχει ο (πολύ καλός πια) άρτος.

Πού θα φας αυτές τις γιορτές στην Κηφισιά;

Παραμένει πάντοτε μία γοητευτική χριστουγεννιάτικη εξόρμηση εντός πόλης κι εμείς σου προτείνουμε εκείνα τα μέρη που αξίζουν γαστρονομικής προσοχής.

"Artisanal"

Ντελικάτες δημιουργίες σε μία κομψή orangerie.

Για aperitivo στον ιμπρεσιονιστικό κήπο-έργο τέχνης του "Artisanal"

Τα πιάτα του Δημήτρη Δημητριάδη ξυπνούν τις γευστικές μας μνήμες.