Around the table: Μία από τις κορυφαίες foodie εμπειρίες της Αθήνας

Το Around the Table επιστρέφει, με 40 αγαπημένα εστιατόρια της πόλης να στρώνουν τραπέζι και να σερβίρουν 40 ειδικά σχεδιασμένα menus, εμπνευσμένα από την ελληνική κουζίνα, από τις 9 έως τις 30 Νοεμβρίου.

Around the Table 2023

Θα μπορούσε κανείς να μιλήσει για μία foodie fiesta. Για μία εμπειρία μοναδική που σου δίνει τη δυνατότητα να επισκεφθείς μαζί με την παρέα σου κάποια από τα πιο viral σποτ της πόλης. Ακόμη και για ένα σχεδόν μυστικό συστατικό που για δεύτερη χρονιά προσθέτει ένα ιδιαίτερο twist στην εξαιρετικά νόστιμη συνταγή της εστιατορικής αθηναϊκής σκηνής. Όπως και να το έχεις στο μυαλό σου, το Around the Table, το επιτυχημένο γαστρονομικό event της Mastercard, είναι και πάλι εδώ, από τις 9 έως και τις 30 Νοεμβρίου, για να κάνει πιο απολαυστική την αστική καθημερινότητα.

Μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία

Η Αθήνα είναι μία πόλη που λατρεύει το 'έξω'. Κάτοικοι και επισκέπτες της πρωτεύουσας ανέκαθεν αγαπούσαν να συναντούν φίλους σε όμορφα σημεία, να συγκεντρώνονται γύρω από ένα τραπέζι και να μοιράζονται μαζί τους ένα γεύμα, να δημιουργούν αναμνήσεις και εμπειρίες. Τα τελευταία χρόνια, το ενδιαφέρον για τα εστιατόριά της είναι μεγαλύτερο από ποτέ, με τους εντός των τειχών σεφ να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, επενδύοντας σημαντικά στην πρώτη ύλη της χώρας μας. 

Αυτό ακριβώς κάνουν και τώρα οι ιθύνοντες για τα "ευ τρώγειν” δρώμενα εντός των αστικών τειχών: 40 εστιατόρια της Αθήνας δημιουργούν 40 ιδιαίτερα μενού με τοπικά υλικά για να τιμήσουν την ελληνική κουζίνα, σε τιμές έως €40/άτομο, αποκλειστικά για κατόχους Mastercard.

Around the Table 2023 2

Μέρη με μαγική θέα και ξεχωριστή οπτική της πόλης από ψηλά, βραβευμένα εστιατόρια, designάτα και high volume spots, cozy σημεία και feelgood διευθύνσεις σε υποδέχονται για ένα project που γεμίζει το στομάχι και την καρδιά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφθείς το aroundthetable.gr, να επιλέξεις  το εστιατόριο που σου αρέσει – σίγουρα θα βρεις πολλά παραπάνω από ένα - και να κάνεις την κράτησή σου.

Around the Table 2023 4

Προφανώς, το Around the Τable δεν περιορίζεται εκεί και, στο πλαίσιό του, προσφέρει στους κατόχους καρτών Mastercard τρεις ακόμη physical ανεκτίμητες εμπειρίες: Μία βαθιά διερεύνηση των ριζών της ελληνικής γευστικής κουλτούρας στο Zohós, ένα ταξίδι στις κερκυραϊκές γεύσεις στο Jerár και μία γαστρονομική βραδιά με φυσικά κρασιά στο Pharaoh.

Around the Table 2023 3

Όλα τα παραπάνω θα σε οδηγήσουν σε ένα αβίαστο και μάλλον εμπνευσμένο συμπέρασμα: Το να μοιράζεσαι ξέγνοιαστα νόστιμες εμπειρίες με αγαπημένα πρόσωπα, να απολαμβάνεις ένα εξαιρετικά φροντισμένο γεύμα και να ζεις τη στιγμή γύρω από ένα τραπέζι, είναι απλά #priceless.

> Μπες και κάνε την κράτησή σου για το Around The Table εδώ.

Around the Table 2023 1

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

To "NJV Athens Plaza" καλωσορίζει τον executive Chef Παναγιώτη Αναστασίου

Ο νέος Chef, με την μακρά μαγειρική του πορεία, έρχεται να ενσωματώσει την Ελληνική μαγειρική παράδοση και την μεσογειακή διατροφή στην διεθνή, δημιουργική, comfort κουζίνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/05/2024

Αστεράτο δείπνο στην ακροποταμιά του διαστήματος: Ο Rasmus Munk ετοιμάζει ένα μενού για την στρατόσφαιρα

Και όμως είναι γεγονός! Το 2025 6 γαστροναύτες θα απολαύσουν ένα μοναδικό conceptual δείπνο βλέποντας τον ήλιο να ανατέλλει πίσω από τη Γη από 30.000 μέτρα ύψος! Θα το μαγειρέψει ο πιο δημιουργικός σεφ σήμερα στον πλανήτη, ο Rasmus Munk του "Alchemist" στην Κοπεγχάγη. Η γαστρονομία θα πετάξει σε νέα οραματικά ύψη.

Στη γλυκιά στοά του "Dessert Wise"

Ένα καινούργιο εστιατόριο γλυκού μόλις πήρε θέση στην καρδιά της πόλης, "κρυμμένο" σε μια στοά της Ακαδημίας. Πήραμε μια πρώτη γεύση και αναμεταδίδουμε.

Το ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI φέρνει την επανάσταση στην απόλαυση του ελληνικού καφέ

Η αγαπημένη ελληνική συνήθεια μπαίνει σε νέα εποχή με το πάτημα ενός κουμπιού και άλλα πολλά οφέλη που προσφέρει το καινοτόμο ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI.

Pharaoh Fire Nights: Ο Δημήτριος Μούδιος μαγειρεύει για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ο σπουδαίος R & D σεφ θα μαγειρέψει ένα ειδικό μενού ταϊλανδέζικης κουζίνας χρησιμοποιώντας κυρίως ελληνικά προϊόντα.

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.