Μία premium εμπειρία φαγητού μαζί με μία premium επιλογή νερού

H εταιρεία Βίκος συμμετέχει για μία ακόμη χρονιά στη μεγάλη γαστρονομική γιορτή του Dine Athens.

Dine Athens x Βίκος νερό

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως (και) κάθε γαστρονομική εμπειρία ξεκινά με το νερό. Αν το καλοσκεφτείς, είναι το πρώτο πράγμα με το οποίο έρχεσαι σε επαφή σε ένα εστιατόριο. Δε μιλάμε λοιπόν μόνο για ένα είδος πρώτης ανάγκης και ζωτικής σημασίας αλλά και ένα "υλικό" που συνθέτει μία γευστική παράσταση. Και μία έξοδος για φαγητό διαθέτει κάτι το θεατρικό. Που ξεκινά από τη στιγμή που ο άνθρωπος του σέρβις θα σε καλωσορίσει και θα σου προσφέρει ένα μπουκάλι φυσικό μεταλλικό νερό. Κάτι που χρειάζεται σε όλους, συνέχεια. Και που βρίσκει θέση σε ένα γαστρονομικό τραπέζι και στο σύνολο ενός high end γεύματος. Μία απτή απόδειξη όλων των παραπάνω είναι και η σχέση της εταιρείας Βίκος με τη μεγάλη γιορτή της γεύσης στην πόλη, το Dine Athens.

Premium εμπειρία φαγητού, premium επιλογή νερού

Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος εμφιαλώνεται κατευθείαν στην ομώνυμη πηγή, στα παρθένα και προστατευόμενα Ζαγοροχώρια ενώ έχει αναγνωρισθεί σαν φυσικό μεταλλικό νερό κατάλληλο για δίαιτα πτωχή σε νάτριο, με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα.

Βίκος x Dine Athens 223

Τόσο η φυσική μεταλλική όσο και η ανθρακούχα εκδοχή του θα βρίσκονται στα τραπέζια και του φετινού Dine Athens, στο πλαίσιο της επίσημης χορηγίας και καθόλης τη διάρκεια της γαστρονομικής διοργάνωσης, από την 1η έως και τις 21 Μαρτίου 2023.

Μάλιστα, η φετινή συμμετοχή της Βίκος Α.Ε. στο Dine Athens συμπίπτει με τον εορτασμό των 30 χρόνων της εταιρείας και τη δυναμική είσοδο που κάνει στην επαγγελματική εστίαση και φιλοξενία,  με τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά που εμφιαλώνονται σε νέες, πρωτοποριακές γυάλινες και αλουμινένιες συσκευασίες, στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της εταιρείας στο Καλπάκι Ιωαννίνων.

Βίκος x Dine Athens 11

Όχι μόνο νερό

Σαν φυσική ροή του brand Βίκος, οι νέες συσκευασίες στα φρουτένια αναψυκτικά -τη Βίκος Cola και το Βίκος Pink Grapefruit-  χαρακτηρίζονται από το σύγχρονο και μοντέρνο σχεδιασμό, που αναδεικνύει την υψηλή ποιότητα όλων των προϊόντων της εταιρείας.

Βίκος x Dine Athens 1

Ευφάνταστες στο σχεδιασμό και πρακτικές στη χρήση, οι νέες συσκευασίες αποτελούν τη φρέσκια πρόταση της εταιρείας Βίκος, για χώρους γαστρονομίας, από μπαρ και εστιατόρια, μέχρι ξενοδοχεία. Με τον πρωτοποριακό τους σχεδιασμό και την κορυφαία ποιότητα που χαρακτηρίζει τη Βίκος Α.Ε., οι καινούριες συσκευασίες καλύπτουν τις διευρυμένες ανάγκες της επαγγελματικής εστίασης.

Μαζί με τη Βίκος Cola classic, και η Βίκος Cola Zero κατέχει πρωταγωνιστική θέση στην ευρεία γκάμα των φυσικών μεταλλικών αναψυκτικών που συμπληρώνεται -πέρα από το νεόφερτο και δυναμικά αναπτυσσόμενο Pink Grapefruit- με τις υπόλοιπες κλασικές κι αγαπημένες κατηγορίες Λεμονάδα, Γκαζόζα, Πορτοκαλάδα, Τόνικ και Σόδα. 

Βίκος x Dine Athens 2

 Η εταιρεία Βίκος παραμένει πιστή στην ικανοποίηση του καταναλωτή, συνεχίζοντας στην ίδια δυναμική "ροή". 

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πού τρώει παϊδάκια η Αθήνα

Μία επίκαιρη λίστα που ανανεώνεται και ξεκοκαλίζεται κάθε φορά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/10/2024

Last call για τις Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς πλησιάζει στο φινάλε του, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές. Ιδού ορισμένες ιδέες για να προγραμματίσετε τις εξόδους σας όσο ακόμα προλαβαίνετε.

Παραδοσιακές γεύσεις, vegan κοπές και βραβευμένα εστιατόρια σε 5 στάσεις στα Εξάρχεια

Από cozy γειτονικά ταβερνάκια μέχρι μοντέρνα vegan στέκια, ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στα Εξάρχεια έχει ενδιαφέρουσες επιλογές.

13 χρόνια "Botrini's" με εορταστικό μενού και Riesling

Το γαστρονομικό ινστιτούτο του Έκτορα Μποτρίνι σβήνει 13 κεράκια στην τούρτα της ζωής του και το γιορτάζει αναλόγως.

Γιάννη Μπάμπαλη, τι θα τρώμε στο "WooWoo";

Μία μίνι κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, λίγο πριν το αθηναϊκό του ντεμπούτο στο Κολωνάκι και το πάντοτε ιντριγκαδόρικο spot.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Αποκαλόκαιρο γεμάτο νοστιμιά στην Πάρο και την Αντίπαρο

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές. Εξαιρετική αφορμή για να ανακαλύψουμε τα καλύτερα εστιατόρια της Πάρου.

Joan Roca: Μια συζήτηση με τον σεφ-ποιητή της Καταλονίας

Μετά από πολλές επισκέψεις στο "El Celler de Can Roca", καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο το 2013 και 2015, συναντήσαμε τον επικεφαλής του Joan Roca, στα Culinary Journeys του "Daios Cove Resort" στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης και κάναμε μια συζήτηση εκ βαθέων.