Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής επιτροπής του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης και το παρουσιάζει. Αυτή την εβδομάδα, ο Βαλσάμης Δουκάκης γράφει για τον ωμό κέφαλο με τοματόζουμο στο Pharaoh.
Απαλλαγμένο από τη φρενίτιδα του πρώτου καιρού, το ιδιοσυγκρασιακό εστιατόριο και μπαρ που δημιούργησε ένα δυνατό ρεύμα επιστροφής στην παράδοση διατηρεί τη μεγάλη δημοφιλία του.


Οι γεύσεις του Μανώλη Παπουτσάκη παραμένουν σταθερά προσανατολισμένες στην ελληνική παράδοση με εκλέπτυνση και φινέτσα, μιλώντας ελληνικά ακόμα και σε εκείνες τις λίγες περιπτώσεις που η αφορμή τους δεν είναι ακριβώς παραδοσιακή.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο μαεστρικά κομμένος κέφαλος που γεύεσαι μέσα σε απαλό ζουμί ντομάτας τονισμένο με λιπαρότητα ωμού ελαιολάδου, κομψές οξύτητες και υφές από ραπανάκι και νεκταρίνι, και μια ωραία επίγευση ενός τρόπον τινά ελληνικού σεβίτσε που ξεφεύγει από τα τετριμμένα.