Το Simul κάνει πάρτι για τα 10 του χρόνια, με burgers και βραβευμένα cocktails

Το εστιατόριο του Νίκου Θωμά σβήνει δέκα κεράκια στην τούρτα της ζωής του και το γιορτάζει με ένα ανοιχτό πάρτι για όλους,

Το Simul κάνει πάρτι για τα 10 του χρόνια, με burgers και βραβευμένα cocktails

Το τέλος του 2025 βρίσκει το Simul του σεφ-πατρόν Νίκου Θωμά να γιορτάζει μια σημαντική επέτειο: Δέκα χρόνια γεμάτα γεύσεις, δημιουργία και αληθινές σχέσεις.

Τα 10 χρόνια του πολύ καλού εστιατορίου στο Κολωνάκι, έχουν ήδη ξεκινήσει να γιορτάζονται: Στις 2 Δεκεμβρίου, ο σεφ Νίκος Θωμάς συνάντησε στην κουζίνα του Simul τους φίλους και συνεργάτες του Γρηγόρη Κίκη (Herve), Μιχάλη Χάσικο (Hasika) και Νίκο Πολιτάκο (Kinjo) σε ένα "Eight Hands Menu a la Carte".

Σήμερα, Τρίτη 9 Δεκεμβρίου η γιορτή συνεχίζεται με ένα ανοιχτό πάρτυ για όλους, με τη "Δυναμική" να υπογράφει τα ποτά της βραδιάς και το "Hanky Panky" να προσφέρει λαχταριστά burgers. Από τις 19.00 και μετά, όλοι θα είναι ευπρόσδεκτοι. Ο Βασίλης Κυρίτσης (Line Athens), ο Βασίλης Μπάκος (Tribeca, Θεσσαλονίκη) και ο Νίκος Γινάργυρος (Porto Vecchio, Παξοί) γίνονται ομάδα και δημιουργούν cocktails, ενώ την μουσική αναλαμβάνει ο Μύρωνας Στρατής, δίνοντας τον ρυθμικό παλμό.

Πώς ο Νίκος Θωμάς έκανε το Simul νοστιμότερο από ποτέ

Ο κόκορας στο Simul

Το εστιατόριο Simul στο Κολωνάκι 9

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Simul

Υψηλάντου 63, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Βεργιώτικο"

Μυσταγωγική κρεατοφαγία στη σπηλιά

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
08/12/2025

Το πιάτο της εβδομάδας: Σολομός με στρατσιατέλα στο Matsuhisa Athens

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Νέος σεφ στα εστιατόρια 'Barbarossa' ο Αθανάσιος Κακαράς

Αλλαγή καπετάνιου στο πηδάλιο της γευστικής διεργασίας για τα δημοφιλή εστιατόρια Πάρου και Αθήνας.

Στον Χολαργό, για ένα εστιατόριο που τιμά την πεμπτουσία του ελληνικού τραπεζιού

Στο επίκεντρο της γευστικής διεργασίας εδώ ο μεζές, με εκλεκτές πρώτες ύλες του, που προέρχονται από μικρούς παραγωγούς από κάθε γωνιά της χώρας.

Το κομψό brunch του InterContinental Athens επαναναπροσδιορίζει το στυλ

Πρόσφατα ανανεωμένο, το "Artlounge" στο λόμπι του ξενοδοχείου υποδέχεται τους επισκέπτες σε έναν χώρο όπου η σύγχρονη αισθητική συναντά την υψηλή φιλοξενία, δημιουργώντας το απόλυτο περιβάλλον για να ξεκινήσει η μέρα με γεύση και στιλ.

Nonnas Athens

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της Πλάκας, όμως οι "Nonnas" του χρειάζονται σαφέστερη ταυτότητα και λίγη παραπάνω χάρη, για να εξασφαλίσουν το στίγμα τους στην περιοχή.