Το Art Lounge, το rooftop εστιατόριο του NEW Hotel, υποδέχεται τη νέα σεζόν με ένα ανανεωμένο μενού που μόλις ξεκίνησε. Από τις 18.00 το απόγευμα και μετά, το Art Lounge συνεχίζει να τιμά τη φιλοσοφία της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας μέσα από δημιουργικές, σύγχρονες προτάσεις.
Ο Executive Chef Μπάμπης Κουντούρης υπογράφει το νέο μενού, που παντρεύει τη νοσταλγία με τη φρεσκάδα της εποχής, διατηρώντας πιάτα που αγαπήθηκαν και έγιναν πλέον κλασικά - όπως το γιουβέτσι αστακού και το ταρτάρ "σουτζουκάκια" - ενώ παράλληλα παρουσιάζει νέες, ανανεωμένες γεύσεις που καλύπτουν κάθε διάθεση και περίσταση.


Μία από τις νέες προσθήκες είναι η σούπα ημέρας, ιδανική επιλογή για τις χειμερινές βραδιές, προσφέροντας το πιο ζεστό ξεκίνημα σε κάθε δείπνο. Το αχνιστό φιλέτο μπακαλιάρου με tapenade σταφίδας, κάπαρης και κουκουναριού με σάλτσα σαβόρο, όπως και το φιλέτο μοσχαρίσιο σoτέ με άγρια μανιτάρια, πουρέ καραμελωμένου κρεμμυδιού και σάλτσα από ξινόμαυρο είναι από τις νέες δημιουργίες που αναμένεται να αγαπηθούν εξίσου.

Με γνώμονα τις ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις και με έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών, όλα τα πιάτα χαρίζουν απλόχερα γεύση και φροντίδα, ενώ δε λείπουν και πιο διεθνείς, comfort επιλογές, σχεδιασμένες για όσους επιθυμούν ένα πιο γρήγορο και απολαυστικό δείπνο.

Καθημερινά από το απόγευμα έως αργά το βράδυ, το Art Lounge συνεχίζει να προσφέρει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία με φόντο τη θέα της Αθήνας, από την Ακρόπολη έως τον Λυκαβηττό.
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.