
Aπό το όνομα και μόνο του μαγαζιού καταλαβαίνετε ότι θα πετύχετε… "Λαβράκι" αν το προτιμήσετε για τις ψαροφαγικές σας εξορμήσεις. Κι αυτό επειδή στο εστιατόριο της Σαρωνίδας η καλή πρώτη ύλη και η νοστιμιά συνδυάζονται με τις ψαγμένες γευστικές προτάσεις, έχοντας ως φόντο ένα υπέροχο σκηνικό.
Με θέα τη θάλασσα, που είναι ακριβώς απέναντι, και με ένα ντεκόρ άκρως νησιώτικο, οι θαμώνες στο "Λαβράκι" απολαμβάνουν φρέσκα ψάρια και θαλασσινά που ενθουσιάζουν.


Η σχάρα και το τηγάνι έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ την απόλαυση απογειώνουν τα αλίπαστα. Από γαύρο μαρινάτο, χταποδάκι ξιδάτο, μύδια αχνιστά αλλά και σεβίτσε λαβράκι και καρπάτσιο κόκκινου τόνου, μέχρι ζουμερό θράψαλο με λαδολέμονο, μπακαλιάρο σκορδαλιά ή τα "καϊκίσια" ψάρια, η επιλογή είναι δική σας!



Απαραίτητη είναι, φυσικά, και μια δροσερή σαλάτα, τα περιποιημένα συνοδευτικά, όπως η λαχταριστή φάβα με καραμελωμένα κρεμμύδια, αλλά και το ουζάκι ή το τσίπουρο.

Tip: Μην παραλείψετε να ενδώσετε στον πειρασμό του σπυρωτού και κρεμώδους κριθαρότου με γαρίδα.
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.