Μεσογειακή κουζίνα Αντωνιάδης: Ποιοτικό φαγητό φτιαγμένο με μεράκι

Αναζητάτε αυθεντικό, σπιτικό φαγητό χωρίς να μπείτε στην κουζίνα; Ο σεφ Σωκράτης Αντωνιάδης και η «Μεσογειακή Κουζίνα» στο Νέο Ηράκλειο σας προσφέρουν καθημερινά φρεσκομαγειρεμένα πιάτα με αγνά υλικά και παραδοσιακή φροντίδα.

Αντωνιάδης

Το πάθος για τη γνήσια αυθεντική κουζίνα ήταν η αφορμή ο έμπειρος σεφ Σωκράτης Αντωνιάδης να στήσει τον δικό του χώρο στο Νέο Ηράκλειο, από τον οποίο μπορούμε να προμηθευτούμε φρεσκομαγειρεμένο σπιτικό φαγητό, φτιαγμένο με ποιοτικές πρώτες ύλες από μικρούς Έλληνες παραγωγούς. Ειδικά το καλοκαίρι, που οι αυξημένες θερμοκρασίες δεν μας επιτρέπουν να αφιερώνουμε πολύ χρόνο στην κουζίνα, τα take away γεύματα της "Μεσογειακής Κουζίνας" είναι μια εξαιρετική λύση για να εξασφαλίσουμε νόστιμο, φρέσκο και θρεπτικό φαγητό. Κάθε πιάτο παρασκευάζεται με μεράκι και φροντίδα, ώστε να μη σας λείψουν τα σπιτικά, οικεία γεύματα, από γεμιστά και ρεβιθάδα Σίφνου μέχρι κόκορα κοκκινιστό με σκιουφιχτά και ριζότο μανιταριών.\

Αντωνιάδης

Το μενού εμπλουτίζεται και διαφοροποιείται συνεχώς, ώστε να διαλέγουμε ανάμεσα σε διαφορετικές μα εξίσου γευστικές επιλογές και να καλύπτονται όλα τα γούστα και οι ανάγκες. Επιπλέον, η παραγγελία φαγητού εδώ είναι πιο εύκολη από ποτέ και, όσο νωρίτερα το κάνετε, εξασφαλίζετε τη μερίδα σας, συμβάλλοντας επίσης στην καλύτερη διαχείριση των ποσοτήτων που μαγειρεύονται. Αν μάλιστα είστε αρκετά προνοητικοί και το κάνετε από την προηγούμενη εβδομάδα, είτε για ένα ολοκληρωμένο μενού είτε για ένα πιάτο, έχετε έκπτωση έως και 20%!

Αντωνιάδης

Πλαπούτα 22, Ν. Ηράκλειο, 2102855240, sokratisantoniadis.gr, Αντωνιάδης Μεσογειακή Κουζίνα, @antoniadis_kouzina

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι δουλειά έχουν εφοπλιστές κι εργάτες στο ίδιο ψαρομάγαζο στου Ρέντη;

Εργάτες της Κεντρικής Αγοράς, άνθρωποι της ναυτιλίας και υποψιασμένοι θαλασσοφάγοι των Νοτίων δίνουν ραντεβού στο ίδιο ψαροφαγικό στέκι στου Ρέντη, για μερικά από τα καλύτερα ψάρια και θαλασσινά που φτάνουν στην Αθήνα. Πόσο καλά, όμως, τα διαχειρίζεται η κουζίνα του;

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
11/09/2026

Το πιο old-school κεμπάπ του Κέντρου κρύβεται στην Κολοκοτρώνη

Το "Ταρζάν" σερβίρει σουβλάκι όπως το θυμόμαστε: απλό, τίμιο, ψημένο στα κάρβουνα και χωρίς περιττές υπερβολές.

Polpo

Το ψαροφαγικό στέκι-προορισμός του Νίκου Κατσικάκη, που συνδυάζει τη γοητευτική γρετζάδα του μαγέρικου με την υπεροχή της κορυφαίας πρώτης ύλης, λάμπει στις απλές παρασκευές, όμως αφήνει μερικές ρισκέ προτάσεις να του κόβουν τη φόρα.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2026: Ραντεβού στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας με σπέσιαλ τιμές

Το "αθηνόραμα", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς παρουσιάζουν τα εστιατόρια που συμμετέχουν στη μεγάλη γαστρονομική συνάντηση της χρονιάς, με ειδικά μενού σε προνομιακές τιμές, από τις 10 Σεπτεμβρίου έως και τις 10 Οκτωβρίου 2026.

4 κλασικά στέκια σε πεζόδρομο για να χαρούμε τα πρώτα βράδια του Σεπτέμβρη

Τέσσερις πεζόδρομοι της Αθήνας γίνονται η καλύτερη αφορμή για φθινοπωρινή έξοδο, με τραπεζάκια έξω, καλό φαγητό, ωραία ποτά και στέκια που αξίζει να βάλουμε στη βόλτα μας.

Ο τριάστερος Christian Jürgens έρχεται από τη Βαυαρία στη Θεσσαλονίκη για δύο βραδιές

Ο Christian Jürgens, ο σεφ που οδήγησε το Überfahrt στα τρία αστέρια Michelin, μαγειρεύει στο Maestranza στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου.

Για μεσημεριανό στον Κεραμεικό, "Στου Λου"

Κάθε Σαββατοκύριακο, το under the radar αλλά πολύ αξιόλογο εστιατόριο του Κεραμεικού, σε υποδέχεται και για lunch.