Ο Παναγιώτης Γιακαλής στην street food era του

Ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ παίζει πλέον και στο τερέν του χεράτου φαγητού, σε ένα ολοκαίνουριο food hall των ΝΠ.

Ο Παναγιώτης Γιακαλής στην street food era του

Όποια και να είναι η νέα δημιουργία του σεφ Παναγιώτη Γιακαλή, βραβευμένου με αστέρι Michelin και Χρυσό Σκούφο, δε θα δυσκολευτούμε να την εμπιστευτούμε. Πόσο μάλλον όταν αυτή αφορά smash burgers. Το νέο εγχείρημά του λοιπόν ονομάζεται Munchy, άνοιξε επισήμως τις πόρτες του στα μέσα Μαρτίου και προσφέρει λαχταριστές επιλογές για τους λάτρεις του street food - και όχι μόνο γι αυτούς.

Με βασική αρχή τις καλύτερες πρώτες ύλες, στο Munchy θα βρεις μία elevated εκδοχή του burger σε πέντε βασικές γεύσεις: Από το κλασσικό cheeseburger μέχρι και το φαντασμαγορικό Korean kimchi burger με buttermilk fried chicken, λιωμένο τυρί cheddar, kimchi, τηγανητό αυγό, τραγανό μπέικον, χειροποίητη μαγιονέζα και maple syrup.

Διαβάστε Επίσης

Σερβίρεται επίσης το Double smash chili garlic avocado burger, που αποτελείται από δύο smashed μπιφτέκια από κιμά Black Angus, cheddar, καραμελωμένο κρεμμύδι, τραγανό μπέικον, ψιλοκομμένο iceberg και chili garlic avocado mayo η οποία του δίνει αυτό το ‘ουμφ’ που ξεχωρίζει.

Οι πιο μερακλήδες μπορούν να συνδυάσουν τα παρά πάνω με μία "μπόλικη" μερίδα από πατάτες με truffle σως, παρμεζάνα και μπέικον ή με τις επικές smashed fries με Πατάτες τηγανητές smashed με μπιφτέκι, πίκλα, κομματάκια μπέικον και την σως-σήμα κατατεθέν του μαγαζιού.

Το Munchy ανήκει σε ένα μεγαλύτερο food hall με ιδιοκτήτη τον Παναγιώτη Γιακαλή και συνοδοιπόρο τον επί χρόνια συνεργάτη του σεφ Νίκο Τζώρζη, όμως σκοπός είναι να επεκταθεί και σε μία ακόμα τοποθεσία σε δεύτερο στάδιο.

Προς το παρόν  το μενού είναι μόνο to-go ή take away, όμως αυτό πρόκειται να αλλάξει στο άμεσο μέλλον. Άλλες γευστικές εμπειρίες που μπορεί κανείς να δοκιμάσει κάτω από την ίδια στέγη του food hall είναι το Penne, με ζυμαρικά, το Soovla, με επιλογές σε σουβλάκια, ενώ σε λίγο καιρό θα ανοίξει το Holly Bowl για μία πιο healthy εναλλακτική και το Μαντέμι για μαγειρευτό φαγητό.


Info:
Αρχιπελάγους 71, Γλυφάδα
Τηλέφωνο: 21 3088 3606
Ανοιχτό Τρίτη-Κυριακή από τις 16:00 μέχρι τις 23:30 

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η πιο under the radar γαστροταβέρνα της Αθήνας σερβίρει στα Πετράλωνα

Με όνομα που εμπνέεται από τον Ελύτη και γενναιόδωρες μερίδες που τιμούν τα ελληνικά προϊόντα και αναβλύζουν οικειότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
18/12/2025

Στο Smash ‘n Bun, για δύο εξόχως premium burgers

Από σήμερα, 18 Δεκεμβρίου, έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2025 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα βγούμε και τι μενού θα δοκιμάσουμε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Ο οδηγός Michelin πάει Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη

Για το 2026, η Ελλάδα ενισχύει την παρουσία της στον Michelin Guide με την εκ νέου επιλογή εστιατορίων για την Αθήνα, την ένταξη για πρώτη φορά της συμπρωτεύουσας με πλήρη αξιολόγηση όλων των πιθανών διακρίσεων αλλά και της Σαντορίνης.

Η κατευναστική νοστιμιά του ΄Καφενείου'

Το σημαντικό σποτ του Κολωνακίου επέστρεψε για τα καλά με καθημερινό, καλομαγειρεμένο ελληνικό φαγητό αλλά και τον ρόλο του σημείου συνάντησης στη δημοφιλή γειτονιά της πόλης.

Δύο μαέστροι της αθηναϊκής πίτσας δίνουν ραντεβού στη Βούλα

Η πίτσα, ως πράξη δημιουργίας και μοιράσματος, γίνεται αφορμή για μια ξεχωριστή συνεργασία στο Etien Pizza Bar.

Ένα All Day Resto Bar με κάτι από Νάξο στο Παγκράτι

Πιάτα εμπνευσμένα από την εγχώρια γαστρονομία με twist αλλά και μια, γενικότερη, πολύ αξιόλογη ολοήμερη πρόταση.