Ο Παναγιώτης Γιακαλής στην street food era του

Ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ παίζει πλέον και στο τερέν του χεράτου φαγητού, σε ένα ολοκαίνουριο food hall των ΝΠ.

Ο Παναγιώτης Γιακαλής στην street food era του

Όποια και να είναι η νέα δημιουργία του σεφ Παναγιώτη Γιακαλή, βραβευμένου με αστέρι Michelin και Χρυσό Σκούφο, δε θα δυσκολευτούμε να την εμπιστευτούμε. Πόσο μάλλον όταν αυτή αφορά smash burgers. Το νέο εγχείρημά του λοιπόν ονομάζεται Munchy, άνοιξε επισήμως τις πόρτες του στα μέσα Μαρτίου και προσφέρει λαχταριστές επιλογές για τους λάτρεις του street food - και όχι μόνο γι αυτούς.

Με βασική αρχή τις καλύτερες πρώτες ύλες, στο Munchy θα βρεις μία elevated εκδοχή του burger σε πέντε βασικές γεύσεις: Από το κλασσικό cheeseburger μέχρι και το φαντασμαγορικό Korean kimchi burger με buttermilk fried chicken, λιωμένο τυρί cheddar, kimchi, τηγανητό αυγό, τραγανό μπέικον, χειροποίητη μαγιονέζα και maple syrup.

Διαβάστε Επίσης

Σερβίρεται επίσης το Double smash chili garlic avocado burger, που αποτελείται από δύο smashed μπιφτέκια από κιμά Black Angus, cheddar, καραμελωμένο κρεμμύδι, τραγανό μπέικον, ψιλοκομμένο iceberg και chili garlic avocado mayo η οποία του δίνει αυτό το ‘ουμφ’ που ξεχωρίζει.

Οι πιο μερακλήδες μπορούν να συνδυάσουν τα παρά πάνω με μία "μπόλικη" μερίδα από πατάτες με truffle σως, παρμεζάνα και μπέικον ή με τις επικές smashed fries με Πατάτες τηγανητές smashed με μπιφτέκι, πίκλα, κομματάκια μπέικον και την σως-σήμα κατατεθέν του μαγαζιού.

Το Munchy ανήκει σε ένα μεγαλύτερο food hall με ιδιοκτήτη τον Παναγιώτη Γιακαλή και συνοδοιπόρο τον επί χρόνια συνεργάτη του σεφ Νίκο Τζώρζη, όμως σκοπός είναι να επεκταθεί και σε μία ακόμα τοποθεσία σε δεύτερο στάδιο.

Προς το παρόν  το μενού είναι μόνο to-go ή take away, όμως αυτό πρόκειται να αλλάξει στο άμεσο μέλλον. Άλλες γευστικές εμπειρίες που μπορεί κανείς να δοκιμάσει κάτω από την ίδια στέγη του food hall είναι το Penne, με ζυμαρικά, το Soovla, με επιλογές σε σουβλάκια, ενώ σε λίγο καιρό θα ανοίξει το Holly Bowl για μία πιο healthy εναλλακτική και το Μαντέμι για μαγειρευτό φαγητό.


Info:
Αρχιπελάγους 71, Γλυφάδα
Τηλέφωνο: 21 3088 3606
Ανοιχτό Τρίτη-Κυριακή από τις 16:00 μέχρι τις 23:30 

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Καπάδικο

Ο Μιχάλης Μάρθας βάζει την Κάλυμνο στη γαστρονομική σκακιέρα της χώρας, υπογράφοντας ένα εστιατόριο – φόρο τιμής στη γαστρονομική παράδοση της ιδιαίτερης πατρίδας του, αλλά και φάρο της δικής του δημιουργικής προσέγγισης στη σύγχρονη θαλασσοφαγία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
31/07/2025

Στη Λαχαναγορά του Ρέντη συναντάς ένα τα κορυφαία ψαρομάγαζα της Αθήνας

Με τοπ πρώτη ύλη σε μερακλίδικη διαχείριση, το εν λόγω σημείο έχει εξελιχθεί σε μια απ’ τις πιο νόστιμες (και value for money) προτάσεις, ως μαγαζί όχι μόνο για, αλλά και από καλοφαγάδες - πράγμα ιδιαίτερα δυσεύρετο στις μέρες μας.

Για κρασιά στην κρυφή αυλή του κέντρου

Το (περίπου) speakeasy σποτ μια ανάσα από το Σύνταγμα ενδείκνυται για κάθε θερινή περίσταση, από ένα after-work κρασί και σαν ανάπαυλα μετά τα ψώνια έως μια πλήρη έξοδο για οίνο και φαγητό.

Το Medouli στην Αργυρούπολη είναι ό,τι λέει το όνομά του

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.

Πού τρώμε τώρα σε Χανιά και Ρέθυμνο

Από fine dining πλάι στη θάλασσα, μέχρι ταβέρνες σκαρφαλωμένες στα περήφανα βουνά, αυτά είναι τα τραπέζια που πρέπει να ξέρεις, για να απολαύσεις τη γεύση της δυτικής Κρήτης σε όλη της τη λεβεντιά

Απολαμβάνουμε την Πανσέληνο του Αυγούστου στο St. George Lycabettus

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά υπό το φως της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου, με live εμφάνιση της διεθνούς φήμης πιανίστριας Giulia Vazzoler.