Ο Παναγιώτης Γιακαλής στην street food era του

Ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ παίζει πλέον και στο τερέν του χεράτου φαγητού, σε ένα ολοκαίνουριο food hall των ΝΠ.

Ο Παναγιώτης Γιακαλής στην street food era του

Όποια και να είναι η νέα δημιουργία του σεφ Παναγιώτη Γιακαλή, βραβευμένου με αστέρι Michelin και Χρυσό Σκούφο, δε θα δυσκολευτούμε να την εμπιστευτούμε. Πόσο μάλλον όταν αυτή αφορά smash burgers. Το νέο εγχείρημά του λοιπόν ονομάζεται Munchy, άνοιξε επισήμως τις πόρτες του στα μέσα Μαρτίου και προσφέρει λαχταριστές επιλογές για τους λάτρεις του street food - και όχι μόνο γι αυτούς.

Με βασική αρχή τις καλύτερες πρώτες ύλες, στο Munchy θα βρεις μία elevated εκδοχή του burger σε πέντε βασικές γεύσεις: Από το κλασσικό cheeseburger μέχρι και το φαντασμαγορικό Korean kimchi burger με buttermilk fried chicken, λιωμένο τυρί cheddar, kimchi, τηγανητό αυγό, τραγανό μπέικον, χειροποίητη μαγιονέζα και maple syrup.

Διαβάστε Επίσης

Σερβίρεται επίσης το Double smash chili garlic avocado burger, που αποτελείται από δύο smashed μπιφτέκια από κιμά Black Angus, cheddar, καραμελωμένο κρεμμύδι, τραγανό μπέικον, ψιλοκομμένο iceberg και chili garlic avocado mayo η οποία του δίνει αυτό το ‘ουμφ’ που ξεχωρίζει.

Οι πιο μερακλήδες μπορούν να συνδυάσουν τα παρά πάνω με μία "μπόλικη" μερίδα από πατάτες με truffle σως, παρμεζάνα και μπέικον ή με τις επικές smashed fries με Πατάτες τηγανητές smashed με μπιφτέκι, πίκλα, κομματάκια μπέικον και την σως-σήμα κατατεθέν του μαγαζιού.

Το Munchy ανήκει σε ένα μεγαλύτερο food hall με ιδιοκτήτη τον Παναγιώτη Γιακαλή και συνοδοιπόρο τον επί χρόνια συνεργάτη του σεφ Νίκο Τζώρζη, όμως σκοπός είναι να επεκταθεί και σε μία ακόμα τοποθεσία σε δεύτερο στάδιο.

Προς το παρόν  το μενού είναι μόνο to-go ή take away, όμως αυτό πρόκειται να αλλάξει στο άμεσο μέλλον. Άλλες γευστικές εμπειρίες που μπορεί κανείς να δοκιμάσει κάτω από την ίδια στέγη του food hall είναι το Penne, με ζυμαρικά, το Soovla, με επιλογές σε σουβλάκια, ενώ σε λίγο καιρό θα ανοίξει το Holly Bowl για μία πιο healthy εναλλακτική και το Μαντέμι για μαγειρευτό φαγητό.


Info:
Αρχιπελάγους 71, Γλυφάδα
Τηλέφωνο: 21 3088 3606
Ανοιχτό Τρίτη-Κυριακή από τις 16:00 μέχρι τις 23:30 

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στη Δροσιά για ένα ιταλικό εστιατόριο-έκπληξη

Χειροποίητα ζυμάρια, ιταλική φινέτσα και σπιτική θέρμη σε περιμένουν στο Amici Miei Cucina Italiana.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
31/10/2025

Αορίτης

Συστήθηκε ως κρητική ταβέρνα, μα πολύ γρήγορα ο Αορίτης άνοιξε το μαγειρικό του φάσμα για να συμπεριλάβει όλη την Ελλάδα, σερβίροντας πια τη γεύση της παράδοσης σε ευθύβολες, προσεγμένες εκδοχές, με πρωταγωνίστρια την πρώτη ύλη και υπερατού πιάτα όπως το αντικριστό και τα παϊδάκια του.

Ένα κορυφαίο εστιατόριο της Καλαμάτας, για ένα βράδυ στην Αθήνα

Στις 7 Νοεμβρίου, το Symposio at Ark σηκώνει αυλαία με το εστιατόριο "Βερσαλλίες" και τη συναρπαστική κουζίνα του Γιάννη Κούμανη, δεινού τροφοσυλλέκτη και λάτρη της γνήσιας και σπάνιας τοπικής πρώτης ύλης.

Λένε πως αυτό είναι το πιο lifestyle brunch της Αθήνας

Γεύση, στυλ και θέα στη θάλασσα, σε ένα από τα πιο προνομιακά μπαλκόνια της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Το ζυμαρένιο μυστικό της Πετρούπολης

Στο outsider των δυτικών προαστίων, υπάρχει ένα γουστόζικο στέκι που τοποθετεί την πίτσα στο επίκεντρο του γευστικού ενδιαφέροντος.

Bisque Please x Γειτονιά: Pop up event με σάντουιτς και δημιουργικές νοστιμιές στην Κυψέλη

French style σάντουιτς, ελληνική μπίρα και χαλαρή ατμόσφαιρα σε περιμένουν σε μία από τις πιο κουλ γειτονιές της πόλης.

Ο Χρύσανθος Καραμολέγκος και όλα όσα αναμένουμε στο επόμενο κεφάλαιο της 'Αίγλης Ζαππείου'

Fine tuning, νέα προσέγγιση και ένας θρυλικός σεφ κατά την καινούργια εποχή της Αίγλης - μία πρώτη γεύση του τι αναμένουμε τον Δεκέμβριο.