Το "Psyche Wine Bar" κλείνει δύο χρόνια και το γιορτάζει

Το "Psyche" εδώ και δύο χρόνια ενσαρκώνει την ουσία ενός σύγχρονου wine bar, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τη γοητεία μιας αυθεντικής όασης στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Psyche wine bar Αθήνα

Το "Psyche" κλείνει 2 χρόνια λειτουργίας και μας προσκαλεί να το γιορτάσουμε από νωρίς. Η όμορφη στοά της Κορνάρου, αν και συνήθως ήσυχη, θα πλημμυρίσει με κόσμο και μουσικες το Σάββατο 25 Μαΐου, από τη 1 το μεσημέρι. Η Βιργινία Τζιώτη και o Chavi θα αναλάβουν τις τα djs set, η Αμαλία, ο Αντώνης και η ομάδα τους τις γεύσεις και το κρασί. 

Το "Psyche" εδώ και δύο χρόνια ενσαρκώνει την ουσία ενός σύγχρονου wine bar, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τη γοητεία μιας αυθεντικής όασης στην καρδιά της πρωτεύουσας. Η ευχάριστη ατμόσφαιρα και το φιλόξενο περιβάλλον του δημιουργούν τον ιδανικό χώρο, όπου η ομάδα του παρουσιάζει τις επιλεγμένες ετικέτες κρασιών. Με περισσότερες από 200 ετικέτες στη συλλογή τους και πολλές διαθέσιμες και σε ποτήρι, το "Psyche" προσφέρει μια μοναδική οινική εμπειρία.

Psyche

Η κουζίνα του wine bistro περιλαμβάνει πιάτα στη λογική του μοιράσματος και γεύσεις γνώριμα αυθεντικές. Γεύσεις ελαφρές και νόστιμες, με φρέσκιες πρώτες ύλες, για άψογο ταίριασμα με τις οινικές επιλογές. 

Psyche

Κορνάρου 4, Αθήνα, Κρατήσεις στο 2103221271

Περισσότερες πληροφορίες

Psyche

Κορνάρου 4, Αθήνα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Cabbanes': Το σχεδόν speakeasy fine dining της Μυκόνου

Στα ορεινά της Ελιάς και το εστιατόριο του 'Myconian Villa Collection', ο νεαρός σεφ Φίλιππος Σταμπουλής έχει κάτι να πει.

"Koan": Το απροσπέραστο new entry στην έναστρη σκηνή της Κοπεγχάγης

Μινιμαλιστικό, στιλάτο, αιθέριο, με κορεάτικη αύρα σε δανέζικο γευστικό υπόστρωμα. Ο σεφ Kristian Baumann δημιούργησε ένα sui generis εστιατόριο που το λατρεύουν η Κοπεγχάγη και οι γκουρμέ του πλανήτη

Το "Cisore" φέρνει θαλασσινή φινέτσα στη Λευκάδα

Το εστιατόριο του νεαρού σεφ Τάσου Γεωργάκη μπαίνει στη λίστα των καλοκαιρινών μας φαβορί, στρώνοντας τα τραπέζια του στα βοτσαλάκια της Λυγιάς κι απλώνοντας επάνω τους μια κομψή θαλασσινή πρόταση που συνδυάζει τεχνική αρτιότητα και φινετσάτη γεύση, με βαθιά αγάπη και γνώση για τη θάλασσα και τα καλούδια της.

S. Pellegrino: Μας υποδέχεται στο "Rooster"

Το ολοήμερο στέκι που δένει αρμονικά multi-cultural και μοντέρνα ελληνική κουζίνα με φόντο τα χρώματα της θάλασσας και του ηλιοβασιλέματος, μάς περιμένει στο νησί του Ιπποκράτη για τις θερινές μας συναντήσεις.

Επόμενος γαστρονομικός προορισμός: Αντίπαρος

Τρεις άκρως ορεκτικές εξελίξεις κάνουν φέτος το στίγμα της Αντιπάρου να αναβοσβήνει στο γαστρονομικό μας ραντάρ πιο δυνατά από ποτέ, ανοίγοντάς μας όρεξη για έναν καλοφαγικό προορισμό στα σπάργανα.

Qhera | Θηρασιά

Ρεμβάζοντας από το καλύτερο παρατηρητήριο του ηφαιστείου, ταξιδεύεις πίσω στο χρόνο και απολαμβάνεις μια μοναδική φάση favela meets Capri και φυσικά τις μοντέρνες ελληνικές θαλασσινές γεύσεις του Φάνη Μαϊκαντή ("Panigyri").