Η ενέργεια απαραίτητο συστατικό για την υψηλή γαστρονομία

Η ΔΕΗ άναψε τους προβολείς και χάρισε ξεχωριστή λάμψη στην 31η απονομή των Χρυσών Σκούφων.

ΔΕΗ

Για περισσότερα από 70 χρόνια, η ΔΕΗ δίνει ενέργεια στις κουζίνες των καλύτερων εστιατορίων, και όχι μόνο, επιβεβαιώνοντας την άρρηκτη σχέση της γαστρονομίας με τις αναμνήσεις μας. Στην συνεχή αναζήτηση της τέλειας γεύσης, συνεργάστηκε με τους Χρυσούς Σκούφους για να αναδείξει και να επιβραβεύσει την ύψιστη δημιουργικότητα και την αριστεία στον θαυμαστό κόσμο της γαστρονομίας.

ΔΕΗ

Επαναπροσδιορίζοντας παράλληλα, συνεχώς τον εαυτό της προκειμένου να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της ενεργειακής μετάβασης που απαιτεί η σύγχρονη εποχή, η ΔΕΗ προχωρά σε σημαντικές ενέργειες όπως η απo-ανθρακοποίηση μέσω της απόσυρσης των λιγνιτικών μονάδων, εστιάζει στον ψηφιακό μετασχηματισμό μέσω της εφαρμογής νέων τεχνολογιών αλλά και επιδιώκει ευκαιρίες ανάπτυξης τοποθετώντας τον πελάτη στο επίκεντρο. 

ΔΕΗ

Μαζί με τους Χρυσούς Σκούφους, που συμπλήρωσαν φέτος 31 χρόνια γαστρονομικής πρωτοπορίας, άναψε δυναμικά τους προβολείς της και φώτισε όλους εκείνους τους ανθρώπους που εργάζονται αδιάκοπα για την επόμενη ημέρα της ελληνικής γεύσης. Γιατί για τη ΔΕΗ, η γαστρονομία είναι ένα ζωντανό κομμάτι του πολιτισμού, αφού συνδυάζει την ουσία με την ποιότητα στην εμπειρία αναζήτησης της εκλεπτυσμένης απόλαυσης.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ταλαντούχοι Έλληνες θαυματοποιοί στο "Ex Machina"

O Άνταμ Κοντοβάς υποδέχεται τον Πάρη Τζιμτζαλή, Senior Sous chef στο εμβληματικό "St John Bread and Wine" στο Λονδίνο, σ' ένα 4 hands pop-up με κρασιά της Ηλιάνας Καρίμαλη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
21/05/2024

Πώς μία από τις κορυφαίες ελληνικές μπύρες νοστιμίζει με θαλασσινό αλάτι

Πιστή στις αξίες της μάρκας, η νέα ΑΛΦΑ με θαλασσινό αλάτι ξυπνάει αναμνήσεις, συναισθήματα, και δημιουργεί στιγμές που μας ενώνουν.

Leandro Carreira και Πέτρος Δήμας σε 4 Hands dinner στο ‘Makris Athens’

Μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία στο βραβευμένο εστιατόριο, την Τετάρτη 22 Μαΐου.

Το Greek Chefs Abroad του Ομίλου "MarBella Collection" επιστρέφει για 4η συνεχόμενη χρονιά

Τέσσερις διάσημοι Έλληνες chefs του εξωτερικού θα δημιουργήσουν μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία, εμπνεόμενοι από τις ελληνικές τους ρίζες και τις διεθνούς εμβέλειας εμπειρίες τους.