Leandro Carreira και Πέτρος Δήμας σε 4 Hands dinner στο ‘Makris Athens’

Μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία στο βραβευμένο εστιατόριο, την Τετάρτη 22 Μαΐου.

Leandro Carreira και Πέτρος Δήμας σε 4 Hands dinner στο ‘Makris Athens’

Το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο 'Makris Athens' παρουσιάζει μία ακόμη εκλεκτή γαστρονομική εμπειρία, καθώς διοργανώνει και φιλοξενεί το πρώτο του 4 hands dinner, την Τετάρτη 22 Μαΐου. Σε αυτό, ο σεφ-πατρόν Πέτρος Δήμας υποδέχεται τον Πορτογάλο σεφ Leandro Carreira με απώτερο σκοπό να συνδυάσουν τη μαεστρία τους και να δημιουργήσουν ένα μοναδικό μενού. 

Makris Athens
© Λεωνίδας Τούμπανος

Το γαστριμαργικό ταξίδι του Leandro Carreira συμπεριλαμβάνει διάσημα εστιατόρια με αστέρια Michelin, ξεκινώντας από το εστιατόριο 'Mugaritz' του Andoni Luis Aduriz στην Ισπανία, το 'Viajante' του Nuno Mendes στο Λονδίνο, ενώ το πιο πρόσφατο επίτευγμά του είναι το' The Sea, The Sea Chef's Table' στο Haggerston.

Με την κοινή αγάπη τους για τη φιλοσοφία farm-to-table, οι σεφ Πέτρος Δήμας και Leandro Carreira θα συνδυάσουν τις γνώσεις, τις τεχνικές και τις δεξιότητές τους για να δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό μενού, αποκλειστικά για αυτήν τη μέρα, που θα αναδείξει την αυθεντικότητα και την ποιότητα των πρώτων υλών. 


Info

22 Μαΐου 2024
Κρατήσεις στο 2160047777

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Makris Athens

Άστιγγος 10 & Ερμού 119, Θησείο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το "Alpino Cucina Italiana" μάς ταξιδεύει στην Πάρο

Αντλώντας έμπνευση από την αυθεντική ιταλική γαστρονομία, το νέο "Alpino Cucina Italiana" μόλις άνοιξε σε έναν εντυπωσιακό χώρο στη Νάουσα της Πάρου.

Σεϋχέλλες

Το εστιατορικό στέκι που έβαλε την πλατεία Αυδή στο χάρτη της εναλλακτικής Αθήνας, πριν από μία δεκαετία, έχει επανέλθει στον γαστρονομικό αφρό της πόλης χάρη στο μαγειρικό τρίο που ανέλαβε τις "Σεϋχέλλες", φροντίζοντας όχι απλώς να μην επανεφεύρει τίποτα, αλλά αντίθετα να τα κρατήσει όλα ίδια. Αλλάζοντάς τα, βέβαια.

Το εστιατόριο του Δαμαλά είναι "Raw Bata"

Άνοιξε το εστιατόριο του Χρόνη Δαμαλά που επιστρέφει δυναμικά με νέες ιδέες. Πολλή ελληνική γεύση, και μαγειρική βασισμένη στα καλούδια της αγοράς. Εντάξει θα έχει και λίγο, αλλιώτικο, σούσι.