Στα "Carnicero" θα βρεις τα πάντα για το γιορτινό τραπέζι

Τα προσεγμένα κρεοπωλεία και delicatessen "Carnicero" μάς υποδέχονται για τις γιορτές προσφέροντας μια πλούσια γκάμα εδεσμάτων εξαιρετικής ποιότητας.

Carnicero

Μέρες γιορτής και ετοιμαζόμαστε όλοι να συγκεντρωθούμε γύρω από ένα τραπέζι, να γελάσουμε, να πιούμε στα καλά που έρχονται, να ευχηθούμε, να χαρούμε τη θέρμη της σπιτικής θαλπωρής παρέα με αγαπημένους. Αυτό το τραπέζι λοιπόν πρέπει να έχει μόνο τα καλύτερα: Για να τα αποκτήσετε, σημείο αναφοράς για premium προϊόντα κρέατος -και όχι μόνο-είναι τα κρεοπωλεία-delicatessen "Carnicero". 

Carnicero

Εδώ βρίσκουμε τα πάντα που αφορούν το κρέας: από το πιο απλό μέχρι το πιο εξεζητημένο κρέας, αλλά και όλα τα συνοδευτικά ή τα απαραίτητα για την ετοιμασία του. Στα ράφια έχουν πάρει θέση όλες οι κατηγορίες από δημοφιλείς σάλτσες για μαρινάρισμα, για μαγείρεμα ή για συνοδεία αλλά δεν λείπουν και οι περιζήτητες από τους λάτρεις του BBQ σάλτσες. Τα υπόλοιπα deli προϊόντα του "Carnicero" είναι εξ ίσου προσεκτικά επιλεγμένα και περιλαμβάνουν από γαλλικές μουστάρδες, τσάτνεϊ, ιταλικά ξίδια, αβγοτάραχο και ποικιλία ζυμαρικών, όμως ιδιαίτερη μνεία αξίζουν τα αλλαντικά από Ιταλία και Ισπανία, που αποτελούν από μόνα τους λόγο επίσκεψης στο κατάστημα.

Carnicero

Carnicero

Επιπλέον, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τα "Carnicero" - αλλά ούτε και από το τραπέζι σας - τα εκλεκτά τυριά. Σπάνια τυριά από μικρούς παραγωγούς, για να χαρείτε την εμπειρία της γευστικής ανακάλυψης, αλλά και διαλεχτά είδη που επιλέγουμε σε κάθε εορταστική σεζόν, θα συμπληρώσουν τις αγορές σας. Μπορείτε να επιλέξετε τα αγαπημένα σας για να συνθέσετε τα δικά σας πλατώ ή να διαλέξετε ανάμεσα στις έτοιμες πιατέλες και καλάθια, τόσο ως μία διαφορετική πρόταση για τα γιορτινά δώρα όσο και για τα δικές σας συγκεντρώσεις με φίλους και αγαπημένους. Την πλούσια γκάμα προϊόντων ολοκληρώνουν τα φρέσκα χειροποίητα ζυμαρικά, σπάνια τυριά μικρών παραγωγών, μείγματα μπαχαρικών, γαλλικό foie gras, χαβιάρι, σολoμός, προϊόντα τρούφας αλλά και πανετόνε. 

Carnicero

Carnicero

Στην περιποιημένη βιτρίνα με τα κρέατα θα βρείτε όλα τα εκλεκτά: από χοιρινό, κατσικάκι, αρνί και μοσχάρι ελληνικής εκτροφής από επιλεγμένες φάρμες, που κόβονται με τον τρόπο που θα ζητήσετε, μέχρι black angus και wagyu, την θηριώδη μπριζόλα tomahawk, μαύρο χοίρο, κοτόπουλα ειδικής εκτροφής από τη Γαλλία και κρέατα βιολογικά. Υπάρχει και μια καλή ποικιλία από έτοιμες για ψήσιμο φρέσκες παρασκευές, που ετοιμάζονται καθημερινά, οι οποίες περιλαμβάνουν από απλό μπιφτέκι μέχρι ιδιαίτερες σπεσιαλιτέ. Από τις γιορτινές προτάσεις ξεχωρίζουν το καρέ γαλλικής κοπής, το roast beef charolais μαριναρισμένο με μήλο, κανέλα και αλατοπίπερο, οι φρέσκες γαλοπούλες της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, τα γουρουνάκια γάλακτος, τα φιλέτα Wellignton, τα Virginia Ham και τα Tartare Carnicero.

Carnicero

Τα γεμιστά ρολά ωστόσο αποτελούν ξεχωριστό κεφάλαιο οπότε στο "Carnicero" έχουν φροντίσει να καλύψουν κάθε ουρανίσκο: θα βρείτε από γαλοπούλα με κλασική και γλυκιά γέμιση με φρούτα και ξηρούς καρπούς, μέχρι μαριναρισμένο αγριογούρουνο με μαύρο σκόρδο και τρούφα, πάπια με γλυκόξινη μαρμελάδα πορτοκάλι και μείγμα ασιατικών μπαχαρικών και κατσικάκι ή αρνί γάλακτος με καυκαλήθρες, μυρώνια και άγρια χόρτα. Αν πάντως δεν είστε και τόσο εξοικειωμένοι με τις πιο ιδιαίτερες κοπές και παρασκευές, οι εξπέρ πίσω από τον πάγκο προσφέρουν γενναιόδωρα συμβουλές για να διαλέξετε τα προϊόντα που σας ταιριάζουν. 

Carnicero

Φυσικά δεν θα φύγετε χωρίς το κρασί σας! Στην πολύ προσεγμένη κάβα τους φιγουράρουν επιλεγμένες ετικέτες κρασιών μικρών Ελλήνων παραγωγών αλλά και από τον διεθνή αμπελώνα για να τα συνδυάσετε με τα καλούδια του γιορτινού τραπεζιού. Θα βρείτε επίσης πλούσια γιορτινά καλάθια με εκλεκτά προϊόντα ενώ μπορείτε, αν επιθυμείτε να φανείτε πιο δημιουργικοί, να δωρίσετε στους αγαπημένους σας τη δική σας γευστική σύνθεση με την υπογραφή των "Carnicero". Προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι σύγχρονες ανάγκες, μπορείτε εκτός από τα καταστήματα να προμηθευτείτε τα απαραίτητα για τις γιορτές μέσω του eshop www.carnicero.gr/shop.

Καλές γιορτές!

Δημητρίου Βασιλείου 18, Ν. Ψυχικό, 216 070 8740, 694 577 7769
Λεωφ. Κηφισίας 322, Κηφισιά, 216 070 8750, 694 078 0005
Πατριάρχου Ιωακείμ 51, Κολωνάκι, 216 070 8760, 694 990 1090

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.