Naughty or Nice? Τα "Mailo's The Pasta Project" έχουν την απάντηση!

Mailo's

Τα ζυμαρικά τα λάτρεψες από τη μέρα που θυμάσαι τον εαυτό σου να τα πρωτοδοκιμάζει. Εξάλλου, ποιος μπορεί να αντισταθεί στην απροσπέραστη comfortιά τους, τη βαθιά νοστιμιά τους και την πολυσυλλεκτική γκάμα τους. Επομένως, ήταν σίγουρο πως θα αγαπούσες ένα μέρος που φτιάχτηκε με στόχο την καρδιά των pasta lovers, και όχι μόνο. Τα "Mailo’s" έκαναν την τέλεια μακαρονάδα street food και όποια κι αν είναι η δική σου αγαπημένη γεύση, είμαστε σίγουροι ότι την έχεις βρει σε ένα από τα καταστήματα "Mailo’s The Pasta Project" συνδυάζοντας κάθε φορά την pasta της επιλογής σου με κάποια από τις λαχταριστές φρέσκιες σάλτσες που μαγειρεύονται καθημερινά σε open kitchen μπροστά στα μάτια σου. Στα "Mailo’s" το signature κόκκινο cup γεμίζει με όλα τα κλασικά φαβορί αλλά και ενδιαφέροντα twists, για να σε συνοδεύσει όπου κι αν πας, είτε αυτό είναι ένα "Beef Ragu" με σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι σε σάλτσα φρέσκιας ντομάτας με μυρωδικά, ή ένα "Παστίτσιο” σε πιο μοντέρνα εκδοχή, με όλη τη νοστιμιά του κλασικού.

mailos

Αυτά τα Χριστούγεννα από τα "Mailo’s" δε θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν οι γιορτινές προτάσεις! Άραγε αυτή τη χρονιά ήσουν "Naughty or Nice’’; Σε αυτό το παιχνιδιάρικο δίλημμα των Χριστουγέννων, οι Santa’s Helpers των καταστημάτων Mailo’s έρχονται να απαντήσουν τικάροντας πάνω στο Χριστουγεννιάτικο cup την αντίστοιχη επιλογή. Φυσικά τα Mailo’s δεν περιορίζονται μόνο στο ολοκαίνουργιο γιορτινό cup, αλλά παραμένοντας σε festive και πεντανόστιμο mood φέρνουν τη γεύση και τα αρώματα των Χριστουγέννων στο cup μας προτείνοντας τη νέα Xmas Pumpkin Pasta με κρέμα και κομμάτια κολοκύθας, κιμά γαλοπούλας και cranberries, η οποία προσφέρεται και στη spicy εκδοχή της με extra καυτερό…για τους τολμηρούς της παρέας.

mailos

Ωστόσο η μαγεία των Χριστουγέννων δεν σταματάει εδώ, καθώς ταυτόχρονα τρέχει ο χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός όπου όλοι διεκδικούν μοναδικά δώρα συνολικής αξίας 23.000€ από τα καταστήματα Public. Με κάθε Coca-Cola Xmas Meal, δηλαδή με την αγορά κάθε μακαρονάδας ή σαλάτας σε συνδυασμό με Coca-Cola, θα παραλάβετε μαζί και ένα Golden Ticket. Τα Golden Tickets είναι τα χρυσά εισιτήρια που οδηγούν στην μεγάλη κλήρωση και χαρίζουν την ευκαιρία σε τρεις τυχερούς να κερδίσουν δωροεπιταγές αξίας 15.000€, 5.000€ και 3.000€ αντίστοιχα. Μάλιστα, ο διαγωνισμός ισχύει τόσο για παραγγελίες Take Away όσο και για παραγγελίες μέσω Wolt, οπότε όσο περισσότερες παραγγελίες κάνετε, τόσο περισσότερες συμμετοχές θα λαμβάνετε!

www.mailos.gr, IG: mailos_pasta, Tik Tok: mailos_pasta
35+ καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο "Βασίλαινας Blue" της Αντιπάρου μετακομίζει

Ανταλλάσσει τη φελινική αυλή του στη Χώρα με τη βεράντα του "Kouros Village Hotel" κι αποκτά τη θαλασσινή θέα που του αξίζει, ενώ ενδιαφέροντα σχέδια υπάρχουν και για το χώρο που αφήνει πίσω του.

Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα στην Αθήνα: Ένας οδηγός της τελευταίας στιγμής

Σε περίπτωση που δεν επιλέξεις Πάσχα στο χωριό (ή στο νησί), οι παρακάτω γραμμές σε ενδιαφέρουν.

Το 'Albion' παραμένει σουξέ του Ψυχικού

Ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά bar restaurants της πόλης διατηρεί ατόφια τα ατού του και επενδύει περαιτέρω σε αυτά.

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.