Mataroa Gin x 'Officina Bar': Κορυφαίο pairing στο 'The Zillers Pastry Bar'

Το Mataroa Gin καλωσορίζει το περίφημο μιλανέζικο σποτ για ένα αποκλειστικό χριστουγεννιάτικο pairing στο 'The Zillers Pastry Bar'.

Mataroa Pairing Event

Χριστούγεννα δίχως παντρέματα γεύσεων δεν μπορούν να υπάρξουν και ακριβώς αυτό σκέφτεται το Mataroa Mediterranean Gin, που γιορτάζει αυτή την περίοδο με ένα πραγματικά ξεχωριστό Pairing Event στο 'The Zillers Pastry Bar'. 

Το Mataroa Mediterranean Gin προσκάλεσε το μυθικό 'Officina Bar' (Μιλάνο, Ιταλία) και τον Fabio Cassini να δημιουργήσουν Mataroa Signature Cocktails, σε ένα gourmet pairing με τις αλμυρές δημιουργίες του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ, Παύλου Κυριάκη, μαζί με τις γλυκιές δημιουργίες του κορυφαίου chef pâtissier Γιώργου Πλατινού. 

Mataroa Gin x 'Officina Bar': Κορυφαίο pairing στο 'The Zillers Pastry Bar' 5

Mataroa Gin x 'Officina Bar': Κορυφαίο pairing στο 'The Zillers Pastry Bar' 66

Το μοναδικό αυτό pairing menu, με 4 πιάτα και τα cocktails που τα συνοδεύουν, θα τρέχει για 4 μέρες (14-17/12/2023). Ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να παραγγείλει μεμονωμένα πιάτα/ cocktails, όποιο από τα pairings επιθυμεί ή και όλο το μενού - αναλόγως πάντοτε γούστου και διάθεσης.

Mataroa Gin x 'Officina Bar': Κορυφαίο pairing στο 'The Zillers Pastry Bar' 2

Mataroa Gin x 'Officina Bar': Κορυφαίο pairing στο 'The Zillers Pastry Bar' 1

Mataroa Gin x 'Officina Bar': Κορυφαίο pairing στο 'The Zillers Pastry Bar' 3

Κλείνεις λοιπόν τραπέζι και απολαμβάνεις ένα ταξίδι αισθήσεων, με καπετάνιους έναν από τους πιο πολυβραβευμένους Έλληνες σεφ και το πρώτο σε πωλήσεις Ελληνικό premium gin. 

Το Μενού
  • Τα Αλμυρά: Μπλε Αστακός σε Ψωμάκι Μπριός με Μαγιονέζα Πράσινο Κάρι/ Τορτίγια με Χοιρινή Πανσέτα, Γιαούρτι και Λεμόνι
  • Τα Γλυκά: Κάστανο / Καρύδι, αχλάδι, κασίς, κάστανο - Σοκολάτα / Κρεμέ σοκολάτα, grue de cacao, παγωτό μπαχαρικών
  • Τα Cocktails: Citrus Bliss (Mataroa Gin/ Basil/ Lemongrass/ Verjus) - Nectar Fusion (Mataroa Gin/ Honey/ Pepperoni/ Electric Bitter) - Bubbles (Mataroa Gin/ Creme De Cassis/ Grape/ Amaro, Carbonated) - Hanky Fancy (Mataroa Gin/ Fernet/ Vermouth Rosso/ Cacao Bitter)

Info

Παλαιολόγου Βενιζέλου 9, Αθήνα, τηλ. 210 3241651

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
30/04/2024

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.

'Nikkei Floresta', επιστροφή στον κήπο

Το δημοφιλές bar-restaurant επανέρχεται για μία ακόμη open air σεζόν σε έναν από τους ομορφότερους κήπους της Αθήνας.

Ο "Βασίλαινας Blue" της Αντιπάρου μετακομίζει

Ανταλλάσσει τη φελινική αυλή του στη Χώρα με τη βεράντα του "Kouros Village Hotel" κι αποκτά τη θαλασσινή θέα που του αξίζει, ενώ ενδιαφέροντα σχέδια υπάρχουν και για το χώρο που αφήνει πίσω του.

Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα στην Αθήνα: Ένας οδηγός της τελευταίας στιγμής

Σε περίπτωση που δεν επιλέξεις Πάσχα στο χωριό (ή στο νησί), οι παρακάτω γραμμές σε ενδιαφέρουν.