"Ελαίας Γη": Μας φιλεύει Ελλάδα και αυτές τις γιορτές

Ελαίας Γη

Mε το πιο ξεχωριστό πανόραμα της Αθήνας να απλώνεται μπροστά μας και την ατμοσφαιρική πετρόχτιστη σάλα της να αποπνέει πολυτελή ζεστασιά, το εστιατόριο "Ελαίας Γη", που εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες μας έχει μυήσει στη φιλοσοφία ενός μενού που αποθεώνει παραδοσιακές και ανανεωμένες γεύσεις της ελληνικής κουζίνας, δεν θα μπορούσε να μην έχει ετοιμάσει ξεχωριστές γιορτινές προτάσεις. Είτε πρόκειται για τα εορταστικά μενού των ρεβεγιόν που προτείνουν αγαπημένα πιάτα με εποχικό χρώμα είτε για τις εξόδους των ημερών που μας θέλουν γύρω από ένα τραπέζι με αγαπημένα μας πρόσωπα και νοστιμιές που αποπνέουν θαλπωρή και ποιότητα, συνοδεία εκλεκτών κρασιών, το αριστοκρατικό εστιατόριο των βορείων προαστίων, συνθέτει μια πρόταση που δεν βρίσκεις αλλού. Μια εμπειρία που αγαπάς να επαναλαμβάνεις συχνά-πυκνά, η επίσκεψη στο "Ελαίας Γη" τιμά την κουζίνα μας και δικαίως έχει εξελιχθεί σε διαχρονικό φαβορί.

Ελαίας Γη

Δεξαμενής & Ολυμπιονικών 4, Πολιτεία, 2106200005, 2106206433, eleasgi.gr, Ελαίας Γη, @eleasgi

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"