Στο "Blends" μιξάρουν ατέλειωτη διασκέδαση με γιορτινές γεύσεις

Blends

Φέτος, η Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς κλείνει και αυτή τραπέζι για το εορταστικό της δείπνο σε ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια της Γλυφάδας. Το κομψότατο και πληθωρικό μιξάζ του "Blends", στραφταλίζει γιορτινή διάθεση παραμένοντας ιδανική επιλογή όχι μόνο για την ημέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αλλά και για after-shopping coffee break ή dinner με την οικογένεια και τους αγαπημένους σας φίλους. Όλα τα σαββατοκύριακα του Δεκεμβρίου η φιλόξενη σάλα του πλημμυρίζει μουσικές και fun από διάφορους καλλιτέχνες. Την παραμονή των Χριστουγέννων η Madeleine θα παρουσιάσει ένα pop opera show. Την παραμονή της πρωτοχρονιάς αναμένουμε ένα live με τους Arionas και G.Karanasios στο σαξόφωνο μαζί με χορευτικό show, ενώ ανήμερα 1η Ιανουαρίου η Θωμαΐς Απέργη θα μας διασκεδάσει με ένα festive live set.

Blends

Δέντρο, φωτάκια, στολίδια συνυπάρχουν και γίνονται το  καλύτερο γιορτινό σκηνικό για να σας υποδεχτούν και να σας προετοιμάσουν για το μενού που επιμελήθηκε ο σεφ Σπύρος Τσούκος και εμπνέεται από τις γαστρονομικές παραδόσεις της εποχής προσθέτοντας πρωτότυπες γιορτινές ιδέες. Το ρυθμό στο Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν δίνουν η βελουτέ κολοκύθας με μοτσαρέλα, λωτό και φιστίκια καθώς και η γαλοπούλα με γέμιση foie-gras και κάστανα γλασέ. Όσο για την αλλαγή του χρόνου, επιφυλάσσει ένα εμπνευσμένο μενού αποτελούμενο από πέντε πιάτα μεταξύ των οποίων τις παπαρδέλες με πάπια Κονφί και τρούφα αλλά και το φιλέτο Black Angus με τερίνα πατάτας και μανιτάρια king oyster.

Blends

Η πλούσια λίστα cocktails του Κωνσταντίνου Αλτόγλου με έμφαση στα χειμερινά βότανα, όπως το Grassy Inspiration με βότκα, χαμομήλι και homemade σόδα μήλου-σέλερι, είναι στη διάθεση των καλεσμένων για να συμπληρώσει τη γαστρονομική εμπειρία. Παράλληλα και συμπληρωματικά, συνεχίζεται η δημοφιλής παράδοση του απογευματινού μπουφέ για aperitivo, όπου το απογευματινό ποτό, συνοδεύεται με ποικιλία από φινετσάτα cicchetti και κάθε είδος τσιμπλογήματα που ταιριάζουν με το early drinking. 

Blends

Φοίβης 19, Γλυφάδα, 2111821711, www.blends.com.gr
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"