Στον "Italus" στην Καλλιθέα το brunch είναι η αφορμή για να γίνεις μέρος της πιο ζωντανής παρέας

'Italus' Brunch Καλλιθέα

Χωρίς να λέει όχι στα ψαγμένα aperitivo και τα βραδινά vibes, το δυνατό all-day στέκι της Καλλιθέας τιμά το brunch όπως του αξίζει, με φρέσκιες ιδέες, σωστά υλικά και home made προσέγγιση.

Οι off-broadway γειτονιές της πόλης έχουν εκείνη την αυθεντικά ζωηρή ατμόσφαιρα που όλο και περισσότερο αναζητούμε και δεν χρειάζεται να πας πιο μακριά από την Καλλιθέα για να πειστείς για του λόγου το αληθές. Ανάμεσα σε φοιτητές και νέα πρόσωπα της πόλης, στον φιλόξενο χώρο του "Italus" με τα urban στοιχεία, τις ξύλινες και μεταλλικές λεπτομέρειες, και τον ανοιχτό χώρο εργασίας αισθάνεσαι αμέσως ότι βρήκες ένα νέο δυνατό στέκι που αγκαλιάζει τις νέες τάσεις χωρίς επιτήδευση. 

Ο "Italus" δεν είναι απλώς μία ακόμα all day επιλογή, αλλά ένα σημείο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά και ξανά για brunch με ιταλικές πινελιές και υγιεινά smoothie bowls. Μαζί με τον αυθεντικό ιταλικό καφέ, που ετοιμάζεται τελετουργικά μπροστά σου, ο "Italus" περνάει μήνυμα βιωσιμότητας με την eco-friendly εκδοχή του choco-cup, το φλιτζάνι βάφλας γεμισμένο με espresso ή cappuccino και επικάλυψη σοκολάτας που τρώγεται απολαυστικά στο τέλος. 

Millefeuille, pavlova ή choco-bloom σε αποδομημένη εκδοχή, που δημιουργούνται εκείνη την στιγμή στο πιάτο σου, συναγωνίζονται τον instagrammable πύργο με pancakes που την κορυφή του στολίζουν πολύχρωμα gourmet popcorn, για το ποια γλυκιά νοστιμιά να πρωτοδιαλέξεις. Ένα panini Chicken and Truffle, με µπαγκέτα ολικής, καπνιστό φιλέτο κοτόπουλο, κρέµα τυριού πεκορίνο, λάδι τρούφας και φρέσκα µανιτάρια, μια λεπτή focaccia, μια λαχταριστή pizzeta ή μια πλούσια ομελέτα φούρνου, που διαθέτει και super πρωτεϊνική εκδοχή, επιβεβαιώνουν το brunch αλά ιταλικά έχει κάτι να σου πει.

Ζουμερά pancakes σε γλυκές και αλμυρές γεύσεις, cannoli, aperitivo antipasti, vegan γύρος κοτόπουλο, gluten-free προτάσεις, αλλά και υγιεινές σαλάτες μετατρέπουν το brunch σε ένα αληθινό γεύμα. Φεύγοντας σίγουρα θα δώσεις ραντεβού για μια pizza & cocktails βραδιά!

Tip: Αν είσαι φοιτητής, ζήτησε την ειδική εκπτωτική κάρτα για μειωμένες τιμές. 

Περισσότερες πληροφορίες

Italus

Λεωφ. Ελευθερίου Βενιζέλου 104, Καλλιθέα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
02/05/2024

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.