Το brunch στο "Beefbar Athens" φέρνει αέρα Μονακό στον Αστέρας Βουλιαγμένης

Η νέα γευστική εμπειρία του καλοφαγικού hot spot των Nοτίων Προαστίων εμπνέεται από την εστέτ νοστιμιά της Μεσογείου και σκορπάει αύρα Κυανής Ακτής στην αθηναϊκή ριβιέρα.

'Beefbar Athens' Brunch Αστέρας Βουλιαγμένης

Σημείο αναφοράς των food enthusiasts της πόλης, αλλά και πόλος έλξης για το διεθνές foodie κοινό της Αθήνας, το "Beefbar Athens" μας δίνει φέτος έναν ακόμη λόγο να κατηφορίσουμε στα Νότια, αφού το Monaco style Beefy Brunch, που έχει αφήσει εποχή στις καλοφαγικές μας συνήθειες, έχει επιστρέψει εδώ και λίγες εβδομάδες στον ατμοσφαιρικό χώρο του.

Mε δημιουργικούς συνδυασμούς γεύσεων και πλούσιες επιλογές, το brunch αυτό αποτελεί την easy και comfort εκδοχή του "Beefbar Athens", αγαπημένο ραντεβού των σαββατοκύριακων, χαρίζοντας χαλαρές και νόστιμες στιγμές, σε ένα cosy περιβάλλον με chilled vibes και upbeat μουσική, με θέα τον Σαρωνικό.

Νέες γευστικές προτάσεις

Κερδίζοντας τον επισκέπτη τόσο από την εμφάνιση όσο και από τη γεύση, τα πιάτα του Beefy brunch ακολουθούν τη φιλοσοφία και το στιλ του "Beefbar Athens", μιξάροντας διεθνή φαβορί με πρωτότυπα twists, που δίνουν στην κορυφαία πρώτη ύλη του εστιατορίου νέες, ολότελα συναρπαστικές εκδοχές.

Το Mushroom Toast, το Lobster Florentine, το Steak & Eggs ή το Pearls & Eggs −κρεμώδη scrambled eggs με χαβιάρι Oscietra− είναι τα νέα πιάτα που μας έχουν ενθουσιάσει με τις φίνες γεύσεις τους, ενώ τα best sellers του dinner menu, όπως ο Kobe Gyros και το Signature Carpaccio ενσωματώνονται στο brunch, δημιουργώντας ανατρεπτικούς συνδυασμούς.

Το Keto Bowl και η Salmon Salad είναι οι υγιεινές, νόστιμες εναλλακτικές του μενού, αφού όλες οι πρώτες ύλες επιλέγονται προσεκτικά, με το υψηλών προδιαγραφών γευστικό αποτέλεσμα να αποδίδει με ξεχωριστό τρόπο την healthy πλευρά του κοσμοπολίτικου Beefbar.

Γλυκές απολαύσεις

Επειδή βέβαια brunch χωρίς γλυκό δεν νοείται, φέτος το Beefbar Athens ανεβάζει ακόμη περισσότερο τον πήχη, κατ’ αρχήν με το viennoiseries trolley, που φέρνει αφράτα και τραγανά κομψοτεχνήματα δίπλα στο τραπέζι μας, για να δοκιμάσει τις αντοχές και τις αντιστάσεις μας.

Στις νέες επιλογές συναντάμε επίσης και τη νέα εκδοχή του Soft Cookie, με καραμελωμένα φουντούκια και παγωτό espresso, ενώ το Sweet Platter For Two με selection από διάφορα είδη boulangerie όπως croissants, donuts και pancakes συνοδευόμενα από διαφορετικές πραλίνες (σοκολάτα γάλακτος ή αλατισμένη καραμέλα, για παράδειγμα) καθώς και το νοσταλγικό Lotus Cheesecake είναι δύο από τις προτάσεις που προορίζονται για σίγουρη θέση στη λίστα των φαβορί.

Cocktail experience

Φυσικά, η απόλαυση του beefy brunch δεν περιορίζεται στο πιάτο, αφού κάθε σαββατοκύριακο, οι έμπειροι bartenders του Beefbar Athens φέρνουν τη γεύση του brunch και στο ποτήρι μας, με το Bloody Mary και Martini Station να συστήνονται ως funky εκδοχές των αγαπημένων cocktail classics.

BEEFBAR ATHENS: Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace) Βουλιαγμένη, Αθήνα
Τηλέφωνο: +30 210 96 70 700, www.beefbar.comFacebookInstagram

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.