Λυρικά "τζαμαρίσματα" στο μοναδικό opera restaurant της πόλης

Mεσογειακές γεύσεις και λυρικοί καλλιτέχνες σε ένα γοητευτικά υποβλητικό μεσαιωνικό κελάρι, όπου οι τενόροι "τζαμάρουν" κάθε Παρασκευή και Σάββατο

Piedra Photo: Panagiotis Tsikos

Η πέτρα, το ξύλο και το σίδερο σμίγουν κάτω από το φως των κεριών με την μουσική καλαισθησία και τη λυρική αλεγκρία, δημιουργώντας μία μαγευτική ατμόσφαιρα. Έτσι, κάθε Παρασκευή και Σάββατο δίνουμε ραντεβού στο μοναδικό opera restaurant της πόλης  με μεσογειακές γεύσεις και λυρικούς καλλιτέχνες σε ένα γοητευτικά υποβλητικό μεσαιωνικό κελάρι.

Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, ο Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου στο πιάνο, ο τενόρος Χρήστος Λάζος, ο μπάσος Παύλος Μαρόπουλος και εκλεκτοί καλεσμένοι τους ταξιδεύουν το κοινό του "Piedra" σε κλασικά μουσικά μονοπάτια. Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου έρχεται "Τζαμάρισμα Τενόρων" με τον Σταμάτη Μπερή. Η Βασιλεία Καλλίτση και ο Κωνσταντινος Μπουγιώτης συνδυάζουν, με έμφαση στα ντουέτα, κλασικές άριες από διάσημε οπερέτες, μιούζικαλ και αγαπημένα γαλλικά τραγούδια, συνθέτοντας μια ξεχωριστή μουσική παράσταση.

Τηλ. κρατήσεων: 2103420700 (11 π.μ. - 11 μ.μ.)

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 από το "αθηνόραμα": Οι φετινοί νικητές και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών" της ελληνικής γαστρονομίας

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 στο πλαίσιο του θεσμού των Χρυσών Σκούφων απονεμήθηκαν την Τρίτη 14 Μαΐου στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης σε μια τελετή μέσα από την οποία το "αθηνόραμα" έδωσε το έναυσμα για την αναγκαία ανανέωση της εθνικής μας γαστρονομίας, προτρέποντας τους εστιάτορες και τους σεφ να ερευνήσουν, να μελετήσουν και να εξελίξουν τις τοπικές μας κουζίνες, αναδεικνύοντας τους γαστρονομικούς θησαυρούς που παραμένουν ανεκμετάλλευτοι.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/05/2024

To "NJV Athens Plaza" καλωσορίζει τον executive Chef Παναγιώτη Αναστασίου

Ο νέος Chef, με την μακρά μαγειρική του πορεία, έρχεται να ενσωματώσει την Ελληνική μαγειρική παράδοση και την μεσογειακή διατροφή στην διεθνή, δημιουργική, comfort κουζίνα.

Αστεράτο δείπνο στην ακροποταμιά του διαστήματος: Ο Rasmus Munk ετοιμάζει ένα μενού για την στρατόσφαιρα

Και όμως είναι γεγονός! Το 2025 6 γαστροναύτες θα απολαύσουν ένα μοναδικό conceptual δείπνο βλέποντας τον ήλιο να ανατέλλει πίσω από τη Γη από 30.000 μέτρα ύψος! Θα το μαγειρέψει ο πιο δημιουργικός σεφ σήμερα στον πλανήτη, ο Rasmus Munk του "Alchemist" στην Κοπεγχάγη. Η γαστρονομία θα πετάξει σε νέα οραματικά ύψη.

Στη γλυκιά στοά του "Dessert Wise"

Ένα καινούργιο εστιατόριο γλυκού μόλις πήρε θέση στην καρδιά της πόλης, "κρυμμένο" σε μια στοά της Ακαδημίας. Πήραμε μια πρώτη γεύση και αναμεταδίδουμε.

Το ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI φέρνει την επανάσταση στην απόλαυση του ελληνικού καφέ

Η αγαπημένη ελληνική συνήθεια μπαίνει σε νέα εποχή με το πάτημα ενός κουμπιού και άλλα πολλά οφέλη που προσφέρει το καινοτόμο ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI.

Pharaoh Fire Nights: Ο Δημήτριος Μούδιος μαγειρεύει για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ο σπουδαίος R & D σεφ θα μαγειρέψει ένα ειδικό μενού ταϊλανδέζικης κουζίνας χρησιμοποιώντας κυρίως ελληνικά προϊόντα.