
Προφανώς και γνωρίζεις τον 'Πρίγκιπα', ένα από τα πιο δυνατά assets της Αθήνας όταν η κουβέντα πηγαίνει στα σουβλάκια με ονομασία προέλευσης αλλά και στις βορειοελλαδίτικες γευστικές αναφορές.
Στο μενού του, παλιά και νέα γευστικά φαβορί, με κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες (συκώτι μοσχαρίσιο, βουβάλι, μαύρος χοίρος και προβατίνα, όλα σε καλαμάκι, μπιφτέκι βουβαλιού και προβατίνας, τα best sellers κεμπαπάκια Φλώρινας αλλά και επιλογές από το νερό όπως το χέλι ή η πέστροφα) έχουν καταστήσει το γευστικό σποτ σημείο αναφοράς.

Όμως ο 'Πρίγκιπας' δεν περιορίζεται εκεί. Αγαπά πολύ το κρασί και επενδύει διαρκώς στην οινική του εξέλιξη. Η πρόσφατη ανανέωση του χώρου του έφερε μαζί της και το 'Καταγώγι', ένα εξαιρετικά καλοφτιαγμένο κελάρι, όπου αποθηκεύεται μία μεγάλη ποικιλία φυσικών κρασιών από οινοπαραγωγούς, οι οποίοι καλλιεργούν τα δικά τους σταφύλια με βιολογικές και βιοδυναμικές μεθόδους και τα οινοποιούν με αντίστοιχο τρόπο.


Αυτή τη στιγμή στον 'Πρίγκιπα' σου σερβίρουν περίπου 50 ετικέτες ελληνικών κρασιών, με το κελάρι του να διαθέτει και ένα μεγάλο τραπέζι για ειδικές περιστάσεις και πολυπληθείς παρέες.

Info: Χαριλάου Τρικούπη 23, Εξάρχεια, τηλ. 211 4050070