Το "Swell" υποδέχεται το καλοκαίρι με ένα opening party στο rooftop του

Οι σεφ έχουν επιμεληθεί μια επιλογή από πιάτα που ενώνουν καινοτομία και παράδοση, από χειροποίητα sushi rolls μέχρι ψητά εδέσματα.

Swell

Ένα νέο rooftop υποδέχεται το καλοκαίρι στη Βουλιαγμένη και το γιορτάζει με ένα opening party. Ο λόγος για το "Swell": το rooftop του είναι ήδη πλήρως λειτουργικό και στοχεύει να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα που συνδυάζει γαστρονομικές απολαύσεις με μια πανοραμική θέα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. To επίσημο opening θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουνίου. Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς έχει ο DJ Jason Wasabi, ενώ οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν το φαγητό τους και τα coktails τους. Το μενού του "Swell" συνδυάζει τη γεύση με την κουλτούρα. Οι σεφ έχουν επιμεληθεί μια επιλογή από πιάτα που ενώνουν καινοτομία και παράδοση, από χειροποίητα sushi rolls μέχρι ψητά εδέσματα. Κοινό στοιχείο, η προτίμηση στα τοπικά υλικά με έμφαση στην ποιότητα και τη φρεσκάδα  

Πληροφορίες/Κρατήσεις: 2111188935

Περισσότερες πληροφορίες

Swell

Ιάσονος 17, Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

26/04/2024

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.