Tasty Awards '23. Τα εστιατόρια που ξέρουν από καλό κρέας

Ψηφίζουμε τα top κρεατοφαγικά εστιατόρια της Αθήνας.

Tasty

Πάντα το καλό κρέας είχε τους φανατικούς του οπαδούς και τα δικά του στέκια. Τα τελευταία χρόνια όμως έχει γίνει αυτό που λέμε "τάση” με το ένα μετά το άλλο τα εξειδικευμένα εστιατόρια να γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.

Σήμερα στην Αθήνα έχουμε πλέον πολλές και αξιόλογες επιλογές. Μπορούμε να βρούμε στα μενού των εστιατορίων μας τα πάντα: από τα πιο κλασικά ελληνικά πιάτα με κρέας (προβατίνα) ελαφρώς πειραγμένα (με πουρέ λαχανικών) μέχρι τα πιο διαχρονικά της γαλλικής κουζίνας (πιπεράτο φιλέτο) ή και τα πιο δημιουργικά που παντρεύουν τεχνικές και υλικά από διάφορα σημεία του πλανήτη (γύρος kobe με ταχίνι).

Στα φετινά Tasty Awards συμμετέχουν πραγματικά τα top κρεατοφαγικά εστιατόρια της Αθήνας. Η επιλογή δεν είναι εύκολη, καθώς πρόκειται για εξαιρετικές περιπτώσεις, για chefs και επιχειρήσεις καταξιωμένες στη συνείδηση του κοινού, άλλες με πολλές διακρίσεις και φήμη από το εξωτερικό και άλλες που έβαλαν γειτονιές της Αθήνας στον χάρτη που ούτε τις ήξεραν οι περισσότεροι από εμάς. Εμείς όπως και να έχει θα ψηφίσουμε το αγαπημένο μας.

Ψηφίζουμε εδώ!

Χορηγοί Tasty Awards '23

Βίκος

Don Papa Rum

Βίκος Cola

Metro Cash & Carry

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2025 από το αθηνόραμα: Τα κορυφαία εστιατόρια του νησιού

Απονεμήθηκαν τα σημαντικότερα γαστρονομικά βραβεία στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
27/11/2025

Το 'Ekiben' του Άρη Βεζενέ μόλις άνοιξε και στη Γλυφάδα

Το 'Ekiben Kitchen South' φέρνει στα ΝΠ όλα τα assets του πολύ επιτυχημένου κόνσεπτ της οδού Σκούφου.

Στους πρόποδες της Πάρνηθας, θα δοκιμάσεις ρουστίκ και στιλάτη κουζίνα

Εδώ και μισό αιώνα, αυτή η ταβέρνα στους Θρακομακεδόνες κουμπώνει το κλασικό με το μοντέρνο σε ένα μαγαζί με βαθιά ρουστικάνικη καρδιά.

Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι"

Δεύτερη σεζόν για το αξιόλογο ιταλικό εστιατόριο στο The Margi.

Το Sunday Roast σερβίρεται ξανά στο Vezené

Στο τραπέζι μπαίνουν κλασικά κυριακάτικα, κάποια νέα entries, νόστιμες παρασπονδίες και ωραίες υπερβολές που αξίζουν.

Γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'

Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.

Για φίνα μοσχίδα, φιλέτο προβατίνας και κόκορα παστιτσάδα στον Νέο Κόσμο

Μία από τις πιο ξεχωριστές γαστροταβέρνες της πόλης, τιμά με το δικό της τρόπο την ελληνική και μεσογειακή γευστική παράδοση.