Ο Κώστας Κούφαλης είναι ο νέος chef de cuisine της "Σπονδής"

Εσωτερική μεταγραφή στην κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου.

Ο σεφ Κώστας Κούφαλης στη Σπονδή @spondi_restaurant

Ο κύκλος του Άγγελου Λάντου στη βραβευμένη με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin "Σπονδή" ολοκληρώθηκε, με τον σημαντικό σεφ να αποχωρεί μετά από 17 χρόνια. Όμως το κορυφαίο γαστρονομικό σποτ της οδού Πύρρωνος ετοιμάζεται να ανοίξει έναν άλλο, σημαντικό κύκλο, με τον Κώστα Κούφαλη να αποτελεί τον καινούριο του chef de cuisine.

Ο σεφ Κούφαλης βρίσκεται στη "Σπονδή" από το 2016, έχοντας περάσει σχεδόν από κάθε πόστο της κουζίνας της, με ένα διάλειμμα αρκετών μηνών ώστε να εργαστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο και πιο συγκεκριμένα στο περίφημο "Fat Duck" του Heston Blumenthal. Πριν από αυτά, είχε θητεύσει στο πλευρό του Χρύσανθου Καραμoλέγκου, στη βραβευμένη με Χρυσό Σκούφο "Τομάτα".

Η Σπονδή
@spondi_restaurant

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Σπονδή

Πύρρωνος 5, Παγκράτι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένας "Πρίγκιπας" που γίνεται βασιλιάς της γεύσης

Το δημοφιλές σποτ των Εξαρχείων μεγαλώνει και εξελίσσεται, παραμένοντας μία θαυμάσια πρόταση για πριν και μετά από την πλησιέστερη θεατρική παράσταση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
27/03/2023

Bio Festival 2023: Τα πάντα για τα βιολογικά προϊόντα στην Τεχνόπολη

Βιολογικά προϊόντα φαγητού και ποτού, ομορφιάς και υγείας αλλά και μια σειρά από ομιλίες και workshops θα παρουσιαστούν στο φεστιβάλ που τιμά τη βιολογική παραγωγή.

Δυο νέες αγαπημένες γεύσεις από τη Nespresso Professional

Αρώματα βανίλιας και καραμέλας γεμίζουν την καθημερινότητά μας, με τις νέες αρωματικές γεύσεις Caffé Vanilio και Caffé Caramello, που εξελίσσουν δυο παλιά αγαπημένα φαβορί ραφινάροντας τη γευστική τους απόλαυση.

Η Nico Lazaridi καλωσορίζει τα μονοποικιλιακά κρασιά Cavalieri

Ένα ολοκαίνουριο κρασί από Merlot και η νέα εσοδεία για το Assyrtiko έρχονται να εμπλουτίσουν την οικογένεια μονοποικιλιακών οίνων Cavalieri.

Τι ετοιμάζεις στο "Chicken Picnic", Παύλο Κυριάκη;

Το επιτυχημένο project που κάνει γευστικό focus στο κοτόπουλο ενώνει τις δυνάμεις του με τον βραβευμένο σεφ.

Ο Ερβέ Προνζάτο είναι πλέον fusion και ανοίγει ένα νέο street-φουντάδικο στα Πετράλωνα

Ο πολυβραβευμένος Γάλλος σεφ, πολιτογραφημένος στη γαστρονομική Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια, δηλώνει ενθουσιωδώς κοσμοπολίτης, λατρεύει το street food και ανοίγει στα Πετράλωνα το ψαγμένο street-φουντάδικο "Hawker".