"Τhe Parliament": Νέο μενού και γλυκά με την υπογραφή του "Madame Fraise"

'Τhe Parliament' νέο μενού 2022

Με νέο a la carte μενού καθώς και ανανεωμένη λίστα κρασιών υποδέχεται τους επισκέπτες -αρχής γενομένης από 19/9- το ιστορικό εστιατόριο "The Parliament" του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza. To ανανεωμένο concept του μενού, έρχεται να αναβαθμίσει την γαστριμαργική πρόταση, σε ένα από τα πιο κλασικά spots στο κέντρο της Αθήνας. 

Ο καταξιωμένος σεφ Νίκος Γιαννόπουλος δημιούργησε ένα πλούσιο και ιδιαιτέρως εκλεπτυσμένο μενού, που πλαισιώνεται από τις προσεκτικά επιλεγμένες ετικέτες της νέας λίστα κρασιών. 

Προτάσεις όπως το μυλοκόπι confit σε αλατισμένο βούτυρο, πουρέ φρέσκιας πατάτας με ελληνική τρούφα & λαχανικά ατμού, Φιλέτο από φρέσκο λαβράκι σωτέ με σπαγγέτι σελινόριζας, φινόκιο, πορτοκάλι & σάλτσα με κρόκο Κοζάνης και Τουρνεντό από μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα Périgord αρωματισμένη με τρούφα, baby λαχανικά σωτέ με θυμαρίσιο μέλι παρουσιάζουν ενδιαφέρον, ενώ θα υπάρχουν και φρέσκιες επιλογές στο vegan μενού.

Τον γλυκό επίλογο του νέου μενού του εστιατορίου υπογράφουν οι επιτυχημένοι Pastry Chefs Ευγένιος Βαρδακαστάνης και Γιάννης Kίκιρας, φέρνοντας στο τραπέζι τη signature λίστα επιδορπίων του "Madame Fraise", με μία σειρά από διάσημα κλασικά γλυκά δοσμένα με vintage αναφορές όπως τα Paris- Brest, Cheesecake, Tiramisu, Millefeuille, Lemon Pie, Chocolate Tart, Black Forest, Profiterole, Tarte Amande, Black Forest, Pavlova, Rose Raspberry Cheesecake και Tarte Vibrato.

Τα δημιουργικά γλυκά του "Madame Fraise" μάλιστα θα είναι διαθέσιμα σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, όπως στο "Plaza Café", στο "Explorer’s Bar Bistro", καθώς και στις υπηρεσίες Room Service των δωματίων. 

Το νέο a la carte μενού του "The Parliament" καθώς και οι γλυκιές δημιουργίες του "Madame Fraise" έρχονται να εμπλουτίσουν μία αυθεντικά αθηναϊκή γαστρονομική εμπειρία, υπό το πρίσμα της μοναδικής εξυπηρέτησης και ατμόσφαιρας του "NJV Athens Plaza", στην Πλατεία Συντάγματος. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
24/04/2024

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.