''Huaca Nikkei Resto Bar'': Περουβιανός εξωτισμός στα ήσυχα του Μετς

Ένας multiculti χώρος προσφέρει αντίστοιχες γεύσεις με προσθήκες πιάτων στο μενού του.

Huaca

Σε έναν ήσυχο δρόμο του Μετς, η Ιαπωνία παντρεύεται με το Περού, σε ένα αναπάντεχο ταίριασμα γεύσεων. Ο ατμοσφαιρικός εσωτερικός χώρος του "Huaca", με τη μίνιμαλ αισθητική, τις oriental τοιχογραφίες και τις ζεστές πινελιές από τη Λατινική Αμερική, μπορεί να μας μαγεύει, όμως το καλοκαίρι πρωταγωνιστής είναι ο έξω χώρος στο πεζοδρόμιο με τα stools, τα χαμηλά τραπεζάκια και την αύρα της πιο arty γειτονιάς. Από τη Nikkei κουζίνα του βγαίνουν όλα τα χαρακτηριστικά πιάτα αυτής της ιδιαίτερης μείξης της ιαπωνικής γαστρονομικής κουλτούρας με τις γεύσεις και τα αγαθά του Περού.

Huaca

Στο ανανεωμένο μενού δίπλα στα ωμοφαγικά φαβορί, όπως το σεβίτσε λαβράκι με ντοματίνια, aji Amarillo και αβοκάντο, τα nigiri και τα sushi rolls, θα βρούμε τιραντίτο σολομού, καούσας με ταρτάρ σολομού, καούσας από κινόα με ταρτάρ τόνου και σαλάτα με κινόα και τατάκι τόνου. Τα πιάτα συνοδεύονται ιδανικά με επιλογές από την επίσης ανανεωμένη λίστα κρασιών ή με εξωτικά κοκτέιλ από την ιδιαίτερη λίστα του "Huaca".

Περισσότερες πληροφορίες

Huaca

Τιμολέοντος 1, Μετς
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.