''Huaca Nikkei Resto Bar'': Περουβιανός εξωτισμός στα ήσυχα του Μετς

Ένας multiculti χώρος προσφέρει αντίστοιχες γεύσεις με προσθήκες πιάτων στο μενού του.

Huaca

Σε έναν ήσυχο δρόμο του Μετς, η Ιαπωνία παντρεύεται με το Περού, σε ένα αναπάντεχο ταίριασμα γεύσεων. Ο ατμοσφαιρικός εσωτερικός χώρος του "Huaca", με τη μίνιμαλ αισθητική, τις oriental τοιχογραφίες και τις ζεστές πινελιές από τη Λατινική Αμερική, μπορεί να μας μαγεύει, όμως το καλοκαίρι πρωταγωνιστής είναι ο έξω χώρος στο πεζοδρόμιο με τα stools, τα χαμηλά τραπεζάκια και την αύρα της πιο arty γειτονιάς. Από τη Nikkei κουζίνα του βγαίνουν όλα τα χαρακτηριστικά πιάτα αυτής της ιδιαίτερης μείξης της ιαπωνικής γαστρονομικής κουλτούρας με τις γεύσεις και τα αγαθά του Περού.

Huaca

Στο ανανεωμένο μενού δίπλα στα ωμοφαγικά φαβορί, όπως το σεβίτσε λαβράκι με ντοματίνια, aji Amarillo και αβοκάντο, τα nigiri και τα sushi rolls, θα βρούμε τιραντίτο σολομού, καούσας με ταρτάρ σολομού, καούσας από κινόα με ταρτάρ τόνου και σαλάτα με κινόα και τατάκι τόνου. Τα πιάτα συνοδεύονται ιδανικά με επιλογές από την επίσης ανανεωμένη λίστα κρασιών ή με εξωτικά κοκτέιλ από την ιδιαίτερη λίστα του "Huaca".

Περισσότερες πληροφορίες

Huaca

Τιμολέοντος 1, Μετς
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Σαντορινιός αμπελώνας επιστρέφει στη "Vedema"

Το ετήσιο ραντεβού των οινόφιλων με τη νέα εσοδεία του Σαντορινιού αμπελώνα επιστρέφει στην έδρα του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, την εμβληματική "Σελήνη", και την κουζίνα του ιστορικού εστιατορίου να υποδέχεται τους παλιούς της σεφ Θοδωρή Παπανικολάου και Πάνο Τσίκα για ένα six hands dinner με τον νέο επικεφαλής, Έκτορα Μποτρίνι.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
04/08/2022

Psaropoula

Μια ιστορική ψαροταβέρνα περνά σε νέα εποχή χάρη στον Σπύρο Κερκύρα και τους συνεργάτες του, με επιμέλεια της κουζίνας από τον Γιάννη Λιόκα.

"Σαρδελάκι με θέα": Με πλώρη για τα νότια

Ανόθευτες γεύσεις και casual θαλασσογραφία με μαέστρο το κύμα δίνουν τον τόνο στο δημοφιλές στέκι στη Βουλιαγμένη.

Όλη η Λίνδος σε 5 πιάτα

Γαστρονομική πρωτεύουσα της Ρόδου, με καλοφαγική σκηνή που καλύπτει όλη τη γκάμα από ιστορικές ταβέρνες μέχρι εστιατόρια υψηλού επιπέδου, η ατμοσφαιρική πόλη στα νότια του νησιού των Ιπποτών είναι ένας αυτόνομος γαστοπροορισμός κι αυτά τα πιάτα ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσετε όχι μόνο τη γεύση, αλλά και την ιστορία της.

Το χειροποίητο iced tea "Feeju" φέρνει τη βιωσιμότητα στο ποτήρι σας!

Μια αναζωογονητική δόση δροσιάς και ευεξίας με το πιο χορταστικό παγωμένο τσάι που μπορούμε να απολαμβάνουμε καθημερινά, χωρίς τύψεις.

''Libertine drinkery'': Στη Νέα Φιλαδέλφεια για cocktails και streetfood

Μία από τις πιο ιδιαίτερες και νόστιμες επιλογές για καλοφτιαγμένα κοκτέιλ και εξαιρετικό streetfood στη γειτονιά της Νέας Φιλαδέλφειας.