Ανανέωση τώρα για το "Beefbar" της Μυκόνου

Με νέο πρόσωπο και φρέσκο μενού άνοιξε τις πόρτες του το δημοφιλές στέκι της Μυκόνου.

beefbar

Όμορφη στέγη πλάι στο πολυτελές ξενοδοχείο "Bill & Coo Coast" στον Άγιο Ιωάννη της Μυκόνου έχει βρει εδώ και μερικά χρόνια το παγκοσμίως δημοφιλές "Beefbar" που αποτελεί σημείο συνάντησης για τους λάτρεις της premium κρεατοφαγίας. Η φετινή σεζόν που μόλις ξεκίνησε βρίσκει το αγαπημένο στέκι ιδιαίτερα ανανεωμένο, καθώς η μεγάλη ανακαίνιση προίκισε τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου με ένα εντυπωσιακό beach lounge που ευνοεί την all day χαλάρωση κάτω από τον λαμπερό μυκονιάτικο ήλιο. Η συνέχεια γράφεται ασφαλώς στα τραπέζια του εστιατορίου και είναι και αυτή διαφοροποιημένη σε σχέση με το παρελθόν, καθώς ο βραβευμένος executive chef του "Beefbar Mykonos" Ντίνος Φωτεινάκης εμπλουτίζει τη μεσημεριανή κάρτα με αρκετές επιλογές που έχουν τη φρεσκάδα της θάλασσας, όπως τα τάκος χταποδιού με ταραμά, τσίλι και μάραθο, το "κόκκινο" σεβίτσε λαβράκι με γλυκοπατάτα, βατόμουρο και αβοκάντο, αλλά και τις τραγανές γαρίδες με τσίλι και σάλτσα ούζου. Κάποιες από αυτές υπάρχουν και στον βραδινό κατάλογο του εστιατορίου, παρέα με όλες τις signature κρεατο-σπεσιαλιτέ του "Beefbar" όπως ο γύρος Kobe και οι εκλεκτές κοπές από κάθε γωνιά του πλανήτη. 

"Beefbar Mykonos", Άγιος Ιωάννης, Μύκονος, 2289077865 
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Αφιέρωμα: Ταβέρνες και εστιατόρια για την Τσικνοπέμπτη

Από παραδοσιακές ταβέρνες και μοντέρνα steak restos μέχρι σταθερά upscale στέκια κρεατοφαγίας και σουβλατζίδικα με οινικές αναζητήσεις: από όλα εκείνα τα σημεία της πόλης, δηλαδή, που τιμούν στο κρέας σε όλες τις μορφές του και ετοιμάζονται να μας υποδεχτούν για την Τσικνοπέμπτη, ανάβοντας τα κάρβουνα και προετοιμάζοντας τις σχάρες τους.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
04/03/2024

To Dine Athens επιστρέφει

To Restaurant Week της Αθήνας επανέρχεται για 8η χρονιά.

4 παλιές ψαροταβέρνες της Αττικής - αφορμή για εκδρομή που αξίζει να κρατήσεις μυστικό

Ταβερνάκια με προσωπικότητα σε γραφικούς προορισμούς, τόσο κοντά αλλά και τόσο μακριά από την πόλη.

Νέος executive chef, νέα μενού και νέες γαστρονομικές εμπειρίες στο "Rooftop" του "St. George Lycabettus"

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, μεταξύ άλλων, τη γευστική εμπειρία "Dome dining" μέσα σε ένα "Bubble" περιβάλλον με φόντο όλη την Αθήνα.

Ο Παύλος Κυριάκης είναι ο νέος executive chef στο 'Elaia' του 'Kapsaliana Village'

Αλλαγή σκυτάλης στο βραβευμένο εστιατόριο του κρητικού χωριού-ξενοδοχείου.

"Lesante Cape": Η ελληνική φιλοξενία συναντά την υψηλή γαστρονομία μέσα από τις δημιουργίες του Σταύρου Υφαντίδη

Το πιο πρόσφατο εγχείρημα της Lesante Collection στη Ζάκυνθο βάζει τη γεύση στο επίκεντρο αντλώντας έμπνευση από την ελληνική παράδοση.

Τι σημαίνει να είσαι σεφ-πατρόν στην εστιατορική Αθήνα του τώρα

Άνταμ Κοντοβάς, Δήμος Σαμουράκης και Χάρης Νικολούζος μιλούν για την απόφαση να ανοίξουν το δικό τους εστιατόριο.