Ανανέωση τώρα για το "Beefbar" της Μυκόνου

Με νέο πρόσωπο και φρέσκο μενού άνοιξε τις πόρτες του το δημοφιλές στέκι της Μυκόνου.

beefbar

Όμορφη στέγη πλάι στο πολυτελές ξενοδοχείο "Bill & Coo Coast" στον Άγιο Ιωάννη της Μυκόνου έχει βρει εδώ και μερικά χρόνια το παγκοσμίως δημοφιλές "Beefbar" που αποτελεί σημείο συνάντησης για τους λάτρεις της premium κρεατοφαγίας. Η φετινή σεζόν που μόλις ξεκίνησε βρίσκει το αγαπημένο στέκι ιδιαίτερα ανανεωμένο, καθώς η μεγάλη ανακαίνιση προίκισε τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου με ένα εντυπωσιακό beach lounge που ευνοεί την all day χαλάρωση κάτω από τον λαμπερό μυκονιάτικο ήλιο. Η συνέχεια γράφεται ασφαλώς στα τραπέζια του εστιατορίου και είναι και αυτή διαφοροποιημένη σε σχέση με το παρελθόν, καθώς ο βραβευμένος executive chef του "Beefbar Mykonos" Ντίνος Φωτεινάκης εμπλουτίζει τη μεσημεριανή κάρτα με αρκετές επιλογές που έχουν τη φρεσκάδα της θάλασσας, όπως τα τάκος χταποδιού με ταραμά, τσίλι και μάραθο, το "κόκκινο" σεβίτσε λαβράκι με γλυκοπατάτα, βατόμουρο και αβοκάντο, αλλά και τις τραγανές γαρίδες με τσίλι και σάλτσα ούζου. Κάποιες από αυτές υπάρχουν και στον βραδινό κατάλογο του εστιατορίου, παρέα με όλες τις signature κρεατο-σπεσιαλιτέ του "Beefbar" όπως ο γύρος Kobe και οι εκλεκτές κοπές από κάθε γωνιά του πλανήτη. 

"Beefbar Mykonos", Άγιος Ιωάννης, Μύκονος, 2289077865 
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.