"La Pasteria": Αυθεντική Ιταλία σε… κάθε γωνιά της πόλης!

La Pasteria Mall

Έχει κάτι το καθησυχαστικά comfort η παραδοσιακή ιταλική κουζίνα, το ίδιο και η "La Pasteria", ένας από τους διαχρονικούς πρεσβευτές της στην πόλη. Σε όποια περιοχή της Αθήνας κι αν βρισκόμαστε, όποια κι αν είναι η διάθεση και η παρέα μας, μια "La Pasteria" μάς περιμένει να μας περιποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο. After-shopping με τις φίλες, Κυριακή μεσημέρι με την οικογένεια, ρομαντικό dinner, παρεΐστικη έξοδος για πίτσα πριν ή μετά το σινεμά… Πιάνουμε θέση στους δροσερούς εξωτερικούς χώρους, αλλά και στις κλιματιζόμενες σάλες, σε πεζόδρομους, αλλά και σε malls, και απολαμβάνουμε all time classic pasta, όπως η Carbonara, ένα signature πιάτο της "La Pasteria" το οποίο έχει αγαπηθεί πολύ, μέχρι πιο ιδιαίτερες συνταγές, βγαλμένες από τα βάθη της Ιταλίας.

La Pasteria

Μοναδική εμπειρία η περίφημη Pasta alla Parmigiana, ένα πιάτο που ετοιμάζεται μπροστά μας μέσα σε ένα κεφάλι παρμεζάνα, με απόλυτη "θεατρικότητα". Η νέα ζύμη της "La Pasteria", που ωριμάζει επί 72 ώρες, απογειώνει ακόμη περισσότερο τις απολαυστικές πίτσες, ενώ οι λάτρεις του κρέατος και του ψαριού θα βρουν το δικό τους favorite, επιλέγοντας μία από τις φινετσάτες συνταγές carne e pecse. Τα ανεπανάληπτα dolci της "La Pasteria", με αποκορύφωμα το Tiramisu, ένα από τα καλύτερα της πόλης, εγγυώνται το τέλειο φινάλε, ενώ η μεγάλη γκάμα κρασιών μάς επιτρέπει να απολαύσουμε το γεύμα μας με τα πιο αρμονικά ταιριάσματα. 

www.lapasteria.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".