"La Pasteria": Αυθεντική Ιταλία σε… κάθε γωνιά της πόλης!

La Pasteria Mall

Έχει κάτι το καθησυχαστικά comfort η παραδοσιακή ιταλική κουζίνα, το ίδιο και η "La Pasteria", ένας από τους διαχρονικούς πρεσβευτές της στην πόλη. Σε όποια περιοχή της Αθήνας κι αν βρισκόμαστε, όποια κι αν είναι η διάθεση και η παρέα μας, μια "La Pasteria" μάς περιμένει να μας περιποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο. After-shopping με τις φίλες, Κυριακή μεσημέρι με την οικογένεια, ρομαντικό dinner, παρεΐστικη έξοδος για πίτσα πριν ή μετά το σινεμά… Πιάνουμε θέση στους δροσερούς εξωτερικούς χώρους, αλλά και στις κλιματιζόμενες σάλες, σε πεζόδρομους, αλλά και σε malls, και απολαμβάνουμε all time classic pasta, όπως η Carbonara, ένα signature πιάτο της "La Pasteria" το οποίο έχει αγαπηθεί πολύ, μέχρι πιο ιδιαίτερες συνταγές, βγαλμένες από τα βάθη της Ιταλίας.

La Pasteria

Μοναδική εμπειρία η περίφημη Pasta alla Parmigiana, ένα πιάτο που ετοιμάζεται μπροστά μας μέσα σε ένα κεφάλι παρμεζάνα, με απόλυτη "θεατρικότητα". Η νέα ζύμη της "La Pasteria", που ωριμάζει επί 72 ώρες, απογειώνει ακόμη περισσότερο τις απολαυστικές πίτσες, ενώ οι λάτρεις του κρέατος και του ψαριού θα βρουν το δικό τους favorite, επιλέγοντας μία από τις φινετσάτες συνταγές carne e pecse. Τα ανεπανάληπτα dolci της "La Pasteria", με αποκορύφωμα το Tiramisu, ένα από τα καλύτερα της πόλης, εγγυώνται το τέλειο φινάλε, ενώ η μεγάλη γκάμα κρασιών μάς επιτρέπει να απολαύσουμε το γεύμα μας με τα πιο αρμονικά ταιριάσματα. 

www.lapasteria.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένας "Tsiftis" στα Ιλίσια

Το νέο εστιατόριο του Σήφη Μανουσέλη απλώνει τραπέζια σε έναν όμορφο πεζόδρομο των Ιλισίων, έχει το χαλαρό ύφος μιας γαστροταβέρνας και, κυρίως, γεύσεις που έχουν κάτι να πουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/08/2022

World’s 50 Best Restaurants: Τάσεις και εξελίξεις στον κόσμο της γαστρονομίας

Αβανγκάρντ ή low tech; Βιγκανιστές ή κρεατολάγνοι; Ποιες είναι οι τάσεις που αναδεικνύονται μέσα από τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια του Κόσμου; Ένας κορυφαίος θεσμός επιδρά στην παγκόσμια γαστρονομική σκηνή προβάλλοντας τους influencers της γαστρονομίας.

Ο "Βασίλαινας" βάφτηκε μπλε

Το "Vassilenas Blue", η θερινή βερσιόν του ιστορικού και πολυβραβευμένου εστιατορίου του Θανάση Βασίλαινα, σήκωσε αυλαία στην Αντίπαρο. Πήραμε μια πρώτη, ωραία θαλασσινή γεύση και αναμεταδίδουμε.

Ο Σαντορινιός αμπελώνας επιστρέφει στη "Vedema"

Το ετήσιο ραντεβού των οινόφιλων με τη νέα εσοδεία του Σαντορινιού αμπελώνα επιστρέφει στην έδρα του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, την εμβληματική "Σελήνη", και την κουζίνα του ιστορικού εστιατορίου να υποδέχεται τους παλιούς της σεφ Θοδωρή Παπανικολάου και Πάνο Τσίκα για ένα six hands dinner με τον νέο επικεφαλής, Έκτορα Μποτρίνι.

Psaropoula

Μια ιστορική ψαροταβέρνα περνά σε νέα εποχή χάρη στον Σπύρο Κερκύρα και τους συνεργάτες του, με επιμέλεια της κουζίνας από τον Γιάννη Λιόκα.

"Σαρδελάκι με θέα": Με πλώρη για τα νότια

Ανόθευτες γεύσεις και casual θαλασσογραφία με μαέστρο το κύμα δίνουν τον τόνο στο δημοφιλές στέκι στη Βουλιαγμένη.

Όλη η Λίνδος σε 5 πιάτα

Γαστρονομική πρωτεύουσα της Ρόδου, με καλοφαγική σκηνή που καλύπτει όλη τη γκάμα από ιστορικές ταβέρνες μέχρι εστιατόρια υψηλού επιπέδου, η ατμοσφαιρική πόλη στα νότια του νησιού των Ιπποτών είναι ένας αυτόνομος γαστοπροορισμός κι αυτά τα πιάτα ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσετε όχι μόνο τη γεύση, αλλά και την ιστορία της.