H "Cookoovaya" πετάει για Σεν Τροπέ

... και φωλιάζει εντός του πολυτελούς ξενοδοχείου Airelles Saint-Tropez, Pan Deï Palais.

koskinas

Με μια λιτή ανάρτηση στην ιστοσελίδα της στο facebook ανακοίνωσε η "Cookoovaya" πως ανοίγει τα φτερά της για το εξωτερικό και αποκτά αδερφάκι στην Κυανή Ακτή. Το εστιατόριο βρίσκεται εντός του πολυτελούς ξενοδοχείου Airelles Saint-Tropez, Pan Deï Palais στο Σεν Τροπέ και όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω, ανοίγει τις πόρτες του σήμερα 16/5, παρουσιάζοντας τη χαρακτηριστική ελληνική του κουζίνα με επικεφαλής τον Περικλή Κοσκινά (φωτό) σε έναν από τους πλέον κοσμοπολίτικους προορισμούς της υφηλίου. Μήπως ήρθε η στιγμή να δούμε κι άλλα ελληνικά εστιατορικά brands να ακολουθούν τη διεθνή οδό, "εξάγοντας" την κουζίνα μας στο εξωτερικό; Το ευχόμαστε...

H Cookoovaya ξεκινά ένα νέο ταξίδι στην καρδιά του Saint Tropez στο θρυλικό ξενοδοχείο Airelles Saint-Tropez, Pan Deï...

Posted by Cookoovaya on Monday, May 16, 2022

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στην 'κυριλέ' ιχθυόσκαλα της πόλης, υπάρχει ένα εστιατόριο-θαλασσινό παραμύθι

Πάνω στην ακροθαλασσιά, δοκιμάζεις ένα μενού γεμάτο φρεσκάδα, έμπνευση και ιωδιούχα αριστοτεχνία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
11/07/2025

Sister: Delivery with a twist από το αγαπημένο εστιατόριο του Ψυχικού

Το Sister Delivery δεν είναι μια δεύτερη εκδοχή του μενού — είναι μία curated εμπειρία που αξίζει.

Sani Gourmet 2025: Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή

Λίγες ώρες απομένουν για τον βραβευμένο θεσμό του Sani Resort, που από 11 έως 22 Αυγούστου θα μετατρέψει τη Χαλκιδική σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, με σπουδαία όνομα της παγκόσμιας γεύσης να την επισκέπτονται για άλλη μια χρονιά.

Γνώριζες ποιο είναι το πιο 'τρελό' ψαρομάγαζο της Αθήνας;

Το μαγαζί αυτό στο Νέο Ηράκλειο εξαρχής ακολούθησε τη δική του, μοναδική γαστρονομική πορεία – γι’ αυτό, άλλωστε, έχει ξεχωρίσει.

Στη Bottega Da Marco για αυθεντικό ιταλικό απεριτίβο

Δωρεάν μπουφές, καλοφτιαγμένα ποτά και παραδοσιακές γεύσεις της γείτονος απόψε στο ανοιχτόκαρδο στέκι του Χαλανδρίου.

Για τον Νίκο Ισπυρούδη, η γεύση θέλει αλήθεια

Ο βραβευμένος σεφ πίσω από την κουζίνα του Lesante Cape μιλά στο 'α' για την Ιόνια παράδοση, την αξία της αυθεντικότητας, τη βιωματική γαστρονομία και γιατί τελικά το φαγητό είναι κάτι πολύ περισσότερο από ωραία πιάτα.

Knack & Snack: Η νέα πιτσαρία του Κεραμεικού είναι και στούντιο τέχνης

Γαστρονομική άφιξη με art vibe στο κέντρο της Αθήνας που ήδη προκαλεί (πολύ) θετικές εντυπώσεις.