Φύγαμε για τρουφοκυνήγι στα Μετέωρα

Η αγαπημένη δράση του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας και Μουσείου Μανιταριών στα Μετέωρα διοργανώνεται ξανά.

troufaMeteora

Το κυνήγι τρούφας ήταν ανέκαθεν μια από τις δημοφιλείς δράσεις που διοργάνωνε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και Μουσείο Μανιταριών στα Μετέωρα. Η πανδημία μπορεί να πάτησε για λίγο το φρένο, ωστόσο φέτος που οι συνθήκες το επιτρέπουν, τα ραντεβού με τον πολύτιμο μύκητα έχουν κιόλας ξεκινήσει και απλώνονται σε διάφορες ημερομηνίες μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου. Κάθε μανιταροκυνήγι έχει διάρκεια τριών περίπου ωρών, και πέρα από την αναζήτηση της τρούφας που γίνεται ασφαλώς από εκπαιδευμένα σκυλιά περιλαμβάνει ακόμα γευσιγνωσία μανιταριών και τρουφομαγειρέματα στο δάσος, ενώ ολοκληρώνεται με επίσκεψη στους ατμοσφαιρικούς χώρους του μουσείου. Αν σχεδιάζετε απόδραση στους μαγικούς βράχους των Μετεώρων και στην Καλαμπάκα για το τριήμερο που πλησιάζει, σημειώστε πως τρουφοκυνήγι θα υπάρχει τόσο στις 26 όσο και στις 27 Μαρτίου (€ 49 κατ’άτομο για τους ενήλικες και € 25 για τα παιδιά), ενώ περισσότερες πληροφορίες βρίσκετε στην επίσημη ιστοσελίδα του Μουσείου

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η συλλεκτική φιάλη του Ούζου Πλωμαρίου υποκλίνεται στα καΐκια

Ζήτω τα τρεχαντήρια και τα λίμπερτι, οι βαρκαλάδες και οι γάιτες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτου αφιερώνει τη δεύτερη συλλεκτική του φιάλη στην ομορφιά και την ξυλοναυπηγική τέχνη των ελληνικών καϊκιών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
23/09/2022

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

Selene (Σαντορίνη)

Η κουζίνα της "Σελήνης", με επικεφαλής τον Έκτορα Μποτρίνι, μπήκε στη σαντορινιά της φάση και δίνει την ιδανική ευκαιρία για ένα long weekend στο νησί.

Άνταμ Κοντοβά, τι ετοιμάζεις στο Κάιρο;

Ο Άνταμ Κοντοβάς μιλά στο Δημήτρη Αντωνόπουλο για τα νέα του πλάνα στην Αίγυπτο.

Σαμοΐλης-Pronzato-Κατάρας αποχαιρετούν το καλοκαίρι στην "Cantina" της Σίφνου

Το ιδιαίτερο spot του Γιώργου Σαμοΐλη αποχαιρετά το καλοκαίρι με ένα ιδιαίτερο "six-hands" event.

"The Best Chef Awards": Ο Ισπανός Dabiz Muñoz ξανά στην κορυφή των 100 καλύτερων σεφ του κόσμου

Η προβοκατόρικη high-end γαστρονομική άποψη του εκκεντρικού Dabiz Muñoz τον καθιστά για μια ακόμη χρονιά ως κορυφαίο σεφ του πλανήτη σύμφωνα με το θεσμό των "The Best Chef Awards".

Ανακαλύπτουμε το γαστρονομικό χαρτοφυλάκιο του Πειραιά στο "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More"

Με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, διοργανώνεται για πρώτη χρονιά το "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More" με παράλληλες εκδηλώσεις στο Μικρολίμανο, την Πλατεία Αλεξάνδρας, το Πασαλιμάνι και την Πειραϊκή.