Οδηγός Εστιατορίων

Το εξωτικό "Rakkan" επέστρεψε στις νύχτες μας

Το sushi bar της γειτονιάς του Χίλτον ανανεώθηκε και άνοιξε τις πύλες του με νέες γεύσεις και φρεσκαρισμένη όρεξη για μοναδικές βραδιές.

Rakkan Bao Buns

Νέες ιδέες στο μενού των πολυασιατικών του γεύσεων, αλλά και των ευρηματικών κοκτέιλ του ετοίμασε το "Rakkan - Izakaya Sushi bar" στη μικρή του ανάπαυλα, και επέστρεψε έτοιμο να μας παρασύρει στον εκλεκτικό εξωτισμό του, απλώνοντας την ανατολίτικη ατμόσφαιρά του στη γειτονιά του Χίλτον. Το μοδάτο izakaya της οδού Κωνσταντίνου Βεντήρη επιστρέφει με τον σεφ Σάββα Κωνσταντινίδη επικεφαλής της fusion Japanese κουζίνας του, ενώ ο Ιωάννης Ρούσσος επιλέγει premium ιαπωνικά spirits για να πλαισιώσει την fine drinking πρόταση του spot. Παράλληλα, απολαυστικά events και live βραδιές θα δώσουν ρυθμό στα ραντεβού μας στον ιδιαίτερο χώρο.

Rakkan Set Table

Κων/νου Βεντήρη 7, Αθήνα 115 28
2114189115

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Cultivos": Η κουλτούρα του καφέ κάνει στάση στη Κυψέλη

Στην πιο μποέμικη αθηναϊκή συνοικία, απέναντι από τη Δημοτική Αγορά, άνοιξε πρόσφατα ένα στέκι όπου ο speciality καφές συστήνεται συντροφιά με προτάσεις που το καθιστούν πέρασμα ακόμα και μέχρι αργά το βράδυ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
18/05/2022

"Italian job" με co-stars Σκουλά-Saccheri στο "Ortigia"

Το "αλάνι" του street food και ένας εναλλακτικός ζεν πρεμιέ της ιταλικής κουζίνας συμπράττουν στα βόρεια ενώνοντας τη μαγειρική τους "τρέλα".

Η Μαραθιά συναντάει στον Μιχάλη Μάρθα το γαστρονομικό της alter ego

Ο νέος σεφ της Μαραθιάς πλέει στα ίδια γαστρονομικά πελάγη με το συνεχώς ανερχόμενο εστιατόριο της Τήνου και φαίνεται να ολοκληρώνει μια πετυχημένη ομάδα με σύνθημα το "eat real food"…

Οι "Νomade et sauvage" για μια μέρα στο "Surfer Maya"

Το fast casual εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη συνεχίζει τις "pop up" εκδηλώσεις του με τη σκυτάλη να παίρνει η ομάδα των "νομάδων" "Νomade et sauvage".

Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μάς περιμένουν στο "Θυμάρι"

Προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες, αλλά και σπουδαία συλλογή από οινικά διαμάντια, πρωταγωνιστούν στον ατμοσφαιρικό κήπο ενός παραδοσιακού οικήματος του 1940 στην παλιά πόλη της Λευκάδας.

H "Cookoovaya" πετάει για Σεν Τροπέ

... και φωλιάζει εντός του πολυτελούς ξενοδοχείου Airelles Saint-Tropez, Pan Deï Palais.

H "Ψαροπούλα" σε νέα εποχή

Καινούργια σελίδα γυρίζει η ιστορική ψαροταβέρνα της Καλλιθέας, που επιστρέφει οσονούπω ριζικά ανανεωμένη ως "Psaropoula Fish Meze" με μοντέρνες θαλασσινές γεύσεις διά χειρός Γιάννη Λιόκα.