Το "Hogar" μας καλεί να νιώσουμε σα στο σπίτι μας

Το νέο στέκι του Κορυδαλλού προσφέρει all day εμπειρία με την υπογραφή του σεφ Χρήστου Γλωσσίδη, που σερβίρει brunch, snacks και μεγάλα πιάτα για όλη τη μέρα με κλασικές αναφορές και ανατολίτικο twist.

Hogar Κορυδαλλός

"Hogar" είναι η ισπανική λέξη για το σπίτι και σα στο σπίτι μας θέλει να μας κάνει να αισθανθούμε το νέο αυτό all day στέκι της Πλατείας Ελευθερίας στον Κορυδαλλό, ακριβώς απέναντι από το μετρό. Minimal αισθητική και ζεστή, φιλόξενη ατμόσφαιρα συνθέτουν το περιβάλλον, με τα ροφήματα, τους χυμούς, αλλά και τα ποτά, να συναντούν τα γευστικά τους ταίρια στο ανεξάντλητο συνταγολόγιο του ταλαντούχου σεφ Χρήστου Γλωσσίδη. Γνωστός μας όχι μόνο από τις κουζίνες της τηλεόρασης, αλλά και ενδιαφέροντα γευστικά project της Αθήνας, ο Γλωσσίδης παρουσιάζει εδώ μια all day κάρτα που επανεφευρίσκει κλασικά φαβορί τόσο για brunch και τσιμπολόι, όσο και για μεγαλύτερες ορέξεις.

Hogar Burger

Ολόφρεσκα Bao Buns με γαρίδες tempura, χοιρινή πανσέτα, ή τραγανό κοτόπουλο πλασάρονται δίπλα σε burger από ψωμάκι άνθρακα με παλαιωμένο cheddar, χειροποίητη ketchup hoisin και chutney από μπέικον, tacos γεμίζονται με πάπια Πεκίνου και τραγανό κρεμμύδι σε μια λατινο-ασιάτικη συνάντηση, ενώ από τις επιλογές δεν λείπουν classics όπως η αυθεντική καρμπονάρα με κρόκο αυγού και παρμεζάνα, αλλά και γλυκές πινελιές σαν το carrot cake με ναμελάκα τόνκα, ή τα brownies με κρέμα φιστικιού και παγωτό espresso.

Hogar Cocktails

Tο πρόσημο "twist and classic" έχει και ο κατάλογος των cocktail, καθώς πάνω στις κλασικές επιλογές δημιουργούνται ιδιαίτερες γεύσεις με homemade υλικά, φροντίζοντας το "Hogar" να είναι το all day bar που θα γίνει το δεύτερο σπίτι σας, για κάθε στιγμή της ημέρας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/04/2024

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.

"Casta Diva": Μύρισε θάλασσα στη Μηλιώνη

Μία νέα ενδιαφέρουσα πινέζα κάνει την εμφάνισή της εκεί όπου κάποτε συναντούσες το 'Πρυτανείον'.

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Η συναρπαστική γαστρονομία της βραδιάς πιάτο πιάτο

Το αποκορύφωμα της 31ης τελετής απονομής των Χρυσών Σκούφων στο "Athenaeum InterContinental" συντελέστηκε μ’ ένα συναρπαστικό 4 hands γκουρμέ dîner de gala πολλών αστέρων από τους Jacob Jan Boerma και Παύλο Κυριάκη.

Τα πασχαλινά αυγά φέτος φωνάζουν "Ourse"

Η φετινή δημιουργία φέρει την υπογραφή του Σπύρου Πεδιαδιτάκην και πρόκειται για ένα σπασμένο αυγό μέσα από το οποίο βγαίνει η αρκούδα – σήμα του γνωστού pastry shop.

Ένα τραπέζι με γεύσεις Κυκλάδων στο Προεδρικό Μέγαρο

Δέκα Κυκλαδίτες σεφ βρέθηκαν να μαγειρεύουν μαζί στις κoυζίνες του Προεδρικού Μεγάρου, με αποτέλεσμα ένα γεύμα αντιπροσωπευτικό του τόπου τους. Μια εμπνευσμένη ομαδική δουλειά, που δεν συναντάμε συχνά.