Οδηγός Εστιατορίων

Το "Hogar" μας καλεί να νιώσουμε σα στο σπίτι μας

Το νέο στέκι του Κορυδαλλού προσφέρει all day εμπειρία με την υπογραφή του σεφ Χρήστου Γλωσσίδη, που σερβίρει brunch, snacks και μεγάλα πιάτα για όλη τη μέρα με κλασικές αναφορές και ανατολίτικο twist.

Hogar Κορυδαλλός

"Hogar" είναι η ισπανική λέξη για το σπίτι και σα στο σπίτι μας θέλει να μας κάνει να αισθανθούμε το νέο αυτό all day στέκι της Πλατείας Ελευθερίας στον Κορυδαλλό, ακριβώς απέναντι από το μετρό. Minimal αισθητική και ζεστή, φιλόξενη ατμόσφαιρα συνθέτουν το περιβάλλον, με τα ροφήματα, τους χυμούς, αλλά και τα ποτά, να συναντούν τα γευστικά τους ταίρια στο ανεξάντλητο συνταγολόγιο του ταλαντούχου σεφ Χρήστου Γλωσσίδη. Γνωστός μας όχι μόνο από τις κουζίνες της τηλεόρασης, αλλά και ενδιαφέροντα γευστικά project της Αθήνας, ο Γλωσσίδης παρουσιάζει εδώ μια all day κάρτα που επανεφευρίσκει κλασικά φαβορί τόσο για brunch και τσιμπολόι, όσο και για μεγαλύτερες ορέξεις.

Hogar Burger

Ολόφρεσκα Bao Buns με γαρίδες tempura, χοιρινή πανσέτα, ή τραγανό κοτόπουλο πλασάρονται δίπλα σε burger από ψωμάκι άνθρακα με παλαιωμένο cheddar, χειροποίητη ketchup hoisin και chutney από μπέικον, tacos γεμίζονται με πάπια Πεκίνου και τραγανό κρεμμύδι σε μια λατινο-ασιάτικη συνάντηση, ενώ από τις επιλογές δεν λείπουν classics όπως η αυθεντική καρμπονάρα με κρόκο αυγού και παρμεζάνα, αλλά και γλυκές πινελιές σαν το carrot cake με ναμελάκα τόνκα, ή τα brownies με κρέμα φιστικιού και παγωτό espresso.

Hogar Cocktails

Tο πρόσημο "twist and classic" έχει και ο κατάλογος των cocktail, καθώς πάνω στις κλασικές επιλογές δημιουργούνται ιδιαίτερες γεύσεις με homemade υλικά, φροντίζοντας το "Hogar" να είναι το all day bar που θα γίνει το δεύτερο σπίτι σας, για κάθε στιγμή της ημέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Δεκαράκι Ροδίτης αγαπάει το χέλι

Ένα πολύ ξεχωριστό τσίπουρο παντρεύεται μ’ ένα από τα πιο διαλεχτά ελληνικά ντελικατέσεν, σε αρμονίες που γοητεύουν τον ουρανίσκο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
20/05/2022

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας: Βιώσιμη αλιεία για έναν "Planet Fish" με θάλασσες χωρίς αποτύπωμα

"Άσε το γόνο να γίνει γονιός", "το μέγεθος μετράει", "ποτέ κολιό τον Αύγουστο", "η ιχθυοκαλλιέργεια κάνει καλό", "τρώμε τον εισβολέα λεοντόψαρο", "καλώς τα, τα λιανόψαρα"… Η βιώσιμη αλιεία και η οικολογική θαλασσινή γαστρονομία έχουν τα συνθήματά τους και στην τελετή απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας θα έχουν την τιμητική τους.

Annie Fine Cooking

Συνεχίζοντας με νέο σεφ, τον Στέφανο Μιχάλη, στο μονοπάτι της ελληνικής μπιστρονομίας, το off Broadway εστιατόριο που έκανε αίσθηση πέρυσι, αλλάζει καθημερινά το μενού του και δημιουργεί ένα διαρκώς εναλλασσόμενο πρωτότυπο ρεπερτόριο γαστρονομικών ιδεών.

"Cultivos": Η κουλτούρα του καφέ κάνει στάση στη Κυψέλη

Στην πιο μποέμικη αθηναϊκή συνοικία, απέναντι από τη Δημοτική Αγορά, άνοιξε πρόσφατα ένα στέκι όπου ο speciality καφές συστήνεται συντροφιά με προτάσεις που το καθιστούν πέρασμα ακόμα και μέχρι αργά το βράδυ.

"Italian job" με co-stars Σκουλά-Saccheri στο "Ortigia"

Το "αλάνι" του street food και ένας εναλλακτικός ζεν πρεμιέ της ιταλικής κουζίνας συμπράττουν στα βόρεια ενώνοντας τη μαγειρική τους "τρέλα".

Η Μαραθιά συναντάει στον Μιχάλη Μάρθα το γαστρονομικό της alter ego

Ο νέος σεφ της Μαραθιάς πλέει στα ίδια γαστρονομικά πελάγη με το συνεχώς ανερχόμενο εστιατόριο της Τήνου και φαίνεται να ολοκληρώνει μια πετυχημένη ομάδα με σύνθημα το "eat real food"…

Οι "Νomade et sauvage" για μια μέρα στο "Surfer Maya"

Το fast casual εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη συνεχίζει τις "pop up" εκδηλώσεις του με τη σκυτάλη να παίρνει η ομάδα των "νομάδων" "Νomade et sauvage".