To "Da Bruno" γιορτάζει τον έρωτα

Ένα ειδικό μενού για Βαλεντίνους προτείνει το αγαπημένο ιταλικό εστιατόριο του Φαλήρου.

dabruno

Μπορεί πέρσι να γιορτάσαμε τον Άγιο Βαλεντίνο στην άνεση του σπιτιού μας, φέτος ωστόσο οι συνθήκες ευνοούν τις ρομαντικές εξόδους με τα όλα τους. Το αγαπημένο ιταλικό εστιατόριο "Da Bruno" του Φαλήρου, που ανανέωσε πρόσφατα ριζικά τόσο τη σάλα όσο και τη γευστική του πρόταση, έχει ετοιμάσει μια δελεαστική προσφορά για τους ερωτευμένους εκεί έξω (€ 40 κατ΄άτομο), τους οποίους θα υποδεχθεί με ένα ποτήρι prosecco ή moscato d’asti και μια γλυκιά καρδούλα. Η όρεξη θα ανοίξει με ταρτάρ τόνου και τάρτα με κολοκύθα και γκοργκοντζόλα, ενώ για το κυρίως πιάτο υπάρχει επιλογή ανάμεσα σε μοσχαρίσιο μάγουλο και νιόκι με καραβίδες. Ο γλυκός αποχαιρετισμός έρχεται με μους λευκής σοκολάτας με φραμπουάζ που ταιριάζει πολύ στο ροζ πνεύμα της ημέρας. 

Περισσότερες πληροφορίες

Da Bruno

Αγ. Αλεξάνδρου 46, Π. Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι"

Δεύτερη σεζόν για το αξιόλογο ιταλικό εστιατόριο στο The Margi.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/11/2025

Το Sunday Roast σερβίρεται ξανά στο Vezené

Στο τραπέζι μπαίνουν κλασικά κυριακάτικα, κάποια νέα entries, νόστιμες παρασπονδίες και ωραίες υπερβολές που αξίζουν.

Γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'

Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.

Για φίνα μοσχίδα, φιλέτο προβατίνας και κόκορα παστιτσάδα στον Νέο Κόσμο

Μία από τις πιο ξεχωριστές γαστροταβέρνες της πόλης, τιμά με το δικό της τρόπο την ελληνική και μεσογειακή γευστική παράδοση.

Νέες "Anthes" γεύσεις από τον Ιπποκράτη Αναγνωστέλη

Το νέο μενού στο όμορφο εστιατόριο και μπαρ του κέντρου έχει μοντέρνες ελληνικές γεύσεις που τις θέλεις πολύ.

Symposion 2025: Το χειροποίητο σε άλλο λέβελ

Στη Μεγαλόπολη υπάρχει ένα παραδοσιακό ελληνικό μαγειρείο νέας γενιάς που ανεβάζει επίπεδο στο σπιτικό εποχικό φαγητό.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη δοκιμάζει το "Feedέλ", ένα γαστρονομικό μεζεδοπωλείο όχι σαν όλα τ' άλλα!

Το "Feedέλ" στη Γλυφάδα φέρνει το ρυθμό και τη ζωντάνια του παραδοσιακού ελληνικού οικογενειακού τραπεζιού στο σήμερα.