To "Da Bruno" γιορτάζει τον έρωτα

Ένα ειδικό μενού για Βαλεντίνους προτείνει το αγαπημένο ιταλικό εστιατόριο του Φαλήρου.

dabruno

Μπορεί πέρσι να γιορτάσαμε τον Άγιο Βαλεντίνο στην άνεση του σπιτιού μας, φέτος ωστόσο οι συνθήκες ευνοούν τις ρομαντικές εξόδους με τα όλα τους. Το αγαπημένο ιταλικό εστιατόριο "Da Bruno" του Φαλήρου, που ανανέωσε πρόσφατα ριζικά τόσο τη σάλα όσο και τη γευστική του πρόταση, έχει ετοιμάσει μια δελεαστική προσφορά για τους ερωτευμένους εκεί έξω (€ 40 κατ΄άτομο), τους οποίους θα υποδεχθεί με ένα ποτήρι prosecco ή moscato d’asti και μια γλυκιά καρδούλα. Η όρεξη θα ανοίξει με ταρτάρ τόνου και τάρτα με κολοκύθα και γκοργκοντζόλα, ενώ για το κυρίως πιάτο υπάρχει επιλογή ανάμεσα σε μοσχαρίσιο μάγουλο και νιόκι με καραβίδες. Ο γλυκός αποχαιρετισμός έρχεται με μους λευκής σοκολάτας με φραμπουάζ που ταιριάζει πολύ στο ροζ πνεύμα της ημέρας. 

Περισσότερες πληροφορίες

Da Bruno

Αγ. Αλεξάνδρου 46, Π. Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι γεύση μας αφήνει η 'Ντίβα' του Κολωνακίου

Το σέξι και ατμοσφαιρικό μπιστρό της Πατριάρχου Ιωακείμ φέρει τη μαγειρική σφραγίδα του σεφ Δημήτρη Κατσάνου και σερβίρει νόστιμα ποτά της Bar Etiquette.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
22/11/2025

Προσκύνημα στο 'Sushimou', τον omakase ναό της Σκούφου

Στο sui generis εστιατόριο του Αντώνη Δρακουλαράκου, τα ψάρια εξακολουθούν να τραγουδούν, σε δείπνα ευστρόφως λιτά, οριακά τελετουργικά και βαθιά συγκινητικά.

"Libertine Drinkery": Ένα αυθεντικό urban στέκι

Στην καρδιά της Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται ένα στέκι με καλό φαγητό, προσεγμένα cocktails και μια ατμόσφαιρα που κάνει τις καθημερινές να μοιάζουν λίγο καλύτερες.

Θωμάς Μάτσας και Αριστοτέλης Ζέρβας μαγειρεύουν για τον ένα χρόνο της 'Strigglaς'

Ο Θωμάς Μάτσας προσκαλεί στο Μαρούσι και την κουζίνα του τον σεφ Αριστοτέλη Ζέρβα, για μια δημιουργική βραδιά, με ένα 4 hands dinner και αρκετές εκπλήξεις.

Στου Ψυρρή για new age ελληνικότητα και πιάτα με ιδιαίτερο άγγιγμα

To εστιατόριο που έχει αποθεωθεί από το TripAdvisor, ξεχωρίζει για την πολύ ξεχωριστή ελληνική του κουζίνα.

Ντίβα

Ένα παλιό, χρόνια κλειστό μαγέρικο στην Πατριάρχου Ιωακείμ βρίσκει νέα ζωή, με τον σεφ Δημήτρη Κατσάνο στο πρώτο εστιατορικό του πάτημα στην Αθήνα, να υπογράφει γεύσεις ιαπωνικού – σκανδιναβικού fusion σε sexy bistro περιβάλλον.

Η επόμενη πίστα του "Βασίλαινας"

Το ιστορικό εστιατόριο διατηρεί τα ατού του και επενδύει ακόμη περισσότερο στα βάθη της εκλεκτής θαλασσοφαγίας.