Στο «Dos Hermanos» οι γιορτές έχουν latin ρυθμό

Τα διάσημα latin parties του αγαπημένου μεξικάνικου της Αθήνας κάνουν επιτέλους την επάνοδό τους, με χορευτές και μουσικούς να δίνουν το ρυθμό, που θα κορυφωθεί με μεγάλα parties για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

Στο «Dos Hermanos» οι γιορτές έχουν latin ρυθμό

Στους ρυθμούς της salsa, της rumba, του mambo και της bachata, αλλά και όλων των αγαπημένων λατίνικων χορών επιστρέφει το αυθεντικό μεξικάνικο της Αθήνας, με τη στολισμένη σάλα του «Dos Hermanos» να υποδέχεται επιτέλους ξανά τις μουσικές και χορευτικές παρασκευιάτικες βραδιές του. Λατίνοι μουσικοί δίνουν νεύρο στα πόδια μας και επαγγελματίες χορευτές αναλαμβάνουν να τα καθοδηγήσουν, δείχνοντάς μας τα βήματα για μια από τις πιο απολαυστικές, εθιστικές συνήθειες του «Dos Hermanos», που μεταμορφώνει τα Παρασκευόβραδα του αγαπημένου spot σε πραγματικό ταξίδι στο Μεξικό.

Στο «Dos Hermanos» οι γιορτές έχουν latin ρυθμό - εικόνα 1

Η μεξικάνικη εμπειρία που προσφέρουν οι παραδοσιακές party μουσικές, συμπληρώνεται από πιάτα - υπογραφή του «Dos Hermanos», όπως τα fajitas και οι enchiladas, ή τα χειροποίητα nachos, όμως το γευστικό ταξίδι δεν σταματά εκεί. Πλάι σε νέα best sellers όπως η ταλιάτα Iberico σε μυστική και μπαχαρένια μεξικανική μαρινάδα, ο σεφ-πατρον Πιτ Μαραγκός ξεδιπλώνει μια βεντάλια εξωτικής ωμοφαγίας, όπου ολόφρεσκα ψάρια μετατρέπονται σε σεβίτσε και ταρτάρ, πλουτισμένα από τις γεύσεις και τα αρώματα τροπικών φρούτων.

Στο «Dos Hermanos» οι γιορτές έχουν latin ρυθμό - εικόνα 2

Παράλληλα, η βραβευμένη μπάρα εξακολουθεί να υπογράφει σπουδαίες margaritas, με premium αποστάγματα στα shaker και τα blender της, βάζοντας το δικό της μεθυστικό twist σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα που θα κορυφωθεί στα χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα πάρτι του «Dos Hermanos», όπου ο κάθε όροφος θα έχει τη δική του ορχήστρα.

Περισσότερες πληροφορίες

Dos Hermanos

Κυριαζή 24, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.