Οδηγός Εστιατορίων

Στο «Dos Hermanos» οι γιορτές έχουν latin ρυθμό

Τα διάσημα latin parties του αγαπημένου μεξικάνικου της Αθήνας κάνουν επιτέλους την επάνοδό τους, με χορευτές και μουσικούς να δίνουν το ρυθμό, που θα κορυφωθεί με μεγάλα parties για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

Στο «Dos Hermanos» οι γιορτές έχουν latin ρυθμό

Στους ρυθμούς της salsa, της rumba, του mambo και της bachata, αλλά και όλων των αγαπημένων λατίνικων χορών επιστρέφει το αυθεντικό μεξικάνικο της Αθήνας, με τη στολισμένη σάλα του «Dos Hermanos» να υποδέχεται επιτέλους ξανά τις μουσικές και χορευτικές παρασκευιάτικες βραδιές του. Λατίνοι μουσικοί δίνουν νεύρο στα πόδια μας και επαγγελματίες χορευτές αναλαμβάνουν να τα καθοδηγήσουν, δείχνοντάς μας τα βήματα για μια από τις πιο απολαυστικές, εθιστικές συνήθειες του «Dos Hermanos», που μεταμορφώνει τα Παρασκευόβραδα του αγαπημένου spot σε πραγματικό ταξίδι στο Μεξικό.

Στο «Dos Hermanos» οι γιορτές έχουν latin ρυθμό - εικόνα 1

Η μεξικάνικη εμπειρία που προσφέρουν οι παραδοσιακές party μουσικές, συμπληρώνεται από πιάτα - υπογραφή του «Dos Hermanos», όπως τα fajitas και οι enchiladas, ή τα χειροποίητα nachos, όμως το γευστικό ταξίδι δεν σταματά εκεί. Πλάι σε νέα best sellers όπως η ταλιάτα Iberico σε μυστική και μπαχαρένια μεξικανική μαρινάδα, ο σεφ-πατρον Πιτ Μαραγκός ξεδιπλώνει μια βεντάλια εξωτικής ωμοφαγίας, όπου ολόφρεσκα ψάρια μετατρέπονται σε σεβίτσε και ταρτάρ, πλουτισμένα από τις γεύσεις και τα αρώματα τροπικών φρούτων.

Στο «Dos Hermanos» οι γιορτές έχουν latin ρυθμό - εικόνα 2

Παράλληλα, η βραβευμένη μπάρα εξακολουθεί να υπογράφει σπουδαίες margaritas, με premium αποστάγματα στα shaker και τα blender της, βάζοντας το δικό της μεθυστικό twist σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα που θα κορυφωθεί στα χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα πάρτι του «Dos Hermanos», όπου ο κάθε όροφος θα έχει τη δική του ορχήστρα.

Περισσότερες πληροφορίες

Dos Hermanos

Κυριαζή 24, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

To "Blue Oyster" βάζει τα όστρακα στη μπάρα

Οινικές φυσαλίδες και θαλασσινοί θησαυροί συναντιούνται σε ένα αναπάντεχο oyster bar στο Κέντρο της Αθήνας, με το άγγιγμα του "ΦΙΤΑ" στις γεύσεις και την ούγια του "Noel" στην αύρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
27/04/2022

Με Έκτορα Μποτρίνι ανοίγει το "Nikki Beach Santorini"

Το lifestyle hotel της παραλίας του Μονόλιθου ανοίγει τις πόρτες του την 1η Μαΐου και υποδέχεται τον πολυβραβευμένο σεφ παραδίδοντάς του τα ηνία του signature εστιατορίου "Escape by Botrini".

Τι μας έφερες από το Μεξικό, Θάνο Στασινέ;

Λίγο πριν σαλπάρει για το νησί των ανέμων, ο σεφ του ολοκαίνουριου μυκονιάτικου "Byblos" μας μιλά για τις γεύσεις που ανακάλυψε περνώντας ενάμιση μήνα στο Mexico City για να στήσει το "Poema" ως executive chef, και μας δίνει ραντεβού για αυθεντικά tacos στο κέντρο της Αθήνας το ερχόμενο φθινόπωρο.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας: Βιώσιμη αλιεία για έναν "Planet Fish" με θάλασσες χωρίς αποτύπωμα

"Άσε το γόνο να γίνει γονιός", "το μέγεθος μετράει", "ποτέ κολιό τον Αύγουστο", "η ιχθυοκαλλιέργεια κάνει καλό", "τρώμε τον εισβολέα λεοντόψαρο", "καλώς τα, τα λιανόψαρα"… Η βιώσιμη αλιεία και η οικολογική θαλασσινή γαστρονομία έχουν τα συνθήματά τους και στην τελετή απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας θα έχουν την τιμητική τους.

Annie Fine Cooking

Συνεχίζοντας με νέο σεφ, τον Στέφανο Μιχάλη, στο μονοπάτι της ελληνικής μπιστρονομίας, το off Broadway εστιατόριο που έκανε αίσθηση πέρυσι, αλλάζει καθημερινά το μενού του και δημιουργεί ένα διαρκώς εναλλασσόμενο πρωτότυπο ρεπερτόριο γαστρονομικών ιδεών.

"Cultivos": Η κουλτούρα του καφέ κάνει στάση στη Κυψέλη

Στην πιο μποέμικη αθηναϊκή συνοικία, απέναντι από τη Δημοτική Αγορά, άνοιξε πρόσφατα ένα στέκι όπου ο speciality καφές συστήνεται συντροφιά με προτάσεις που το καθιστούν πέρασμα ακόμα και μέχρι αργά το βράδυ.

"Italian job" με co-stars Σκουλά-Saccheri στο "Ortigia"

Το "αλάνι" του street food και ένας εναλλακτικός ζεν πρεμιέ της ιταλικής κουζίνας συμπράττουν στα βόρεια ενώνοντας τη μαγειρική τους "τρέλα".