Σε ποιον πεζόδρομο του κέντρου βολτάρεις με φαΐ και ποτό στο χέρι;

Ευφάνταστες σαλάτες, πίτσα και πεϊνιρλί με ζύμη αργής ωρίμανσης, μέχρι και signature κοκτέιλ, όλα στον ίδιο δρόμο και όλα to go.

Σε ποιον πεζόδρομο του κέντρου βολτάρεις με φαΐ και ποτό στο χέρι;

Ευφάνταστες σαλάτες, πίτσα και πεϊνιρλί με ζύμη αργής ωρίμανσης, μέχρι και signature κοκτέιλ, όλα στον ίδιο δρόμο και όλα to go με σύνθημα «Κάλλιο Ρόμβης και στο χέρι»!

«Λωτοφάγος The Salad Island»

Σε ποιον πεζόδρομο του κέντρου βολτάρεις με φαΐ και ποτό στο χέρι; - εικόνα 1

Στο Νο 13, έκανε ντεμπούτο κατά τα τέλη του καλοκαιριού το salad bar που δημιούργησε ο σεφ Νίκος Κωνσταντάτος, προτείνοντας ευφάνταστες σαλάτες όπως αυτή με πέστροφα, φακές, φρέσκο κρεμμύδι, πιπεριά Φλωρίνης, κολοκύθι και ραπανάκι, μαζί με κρασιά αρωματισμένα in-house με μπαχαρικά, μυρωδικά και μέλι.

«Smak.»

Σε ποιον πεζόδρομο του κέντρου βολτάρεις με φαΐ και ποτό στο χέρι; - εικόνα 2

Στο Νο 21, ζύμη αργής ωρίμανσης και γρήγορο ψήσιμο σε καυτή πέτρα είναι τα βασικά συστατικά για πίτσες και πεϊνιρλί σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές: πεϊνιρλί με τσαλαφούτι και μοσχαρίσιο κιμά ή σουτζούκι Δράμας για τους μερακλήδες, πίτσα με γκοργκοντζόλα ή καλτσόνε με σοκολάτα και κομμάτια φράουλας για τους γλυκατζήδες κ.ά.

«TYCO - Take Your Cocktail Out»

Σε ποιον πεζόδρομο του κέντρου βολτάρεις με φαΐ και ποτό στο χέρι; - εικόνα 3

Στο Νο 11, παίρνουμε τα κοκτέιλ μας to go από το λιλιπούτειο μπαράκι που κάνει πλέον και ντελίβερι τις signature προτάσεις του Γιάννη Σταυρουλάκη, όπως το spicy #9 με ουίσκι, γλυκοπίπερο και bitter πορτοκαλιού, το γλυκό κι εξωτικό #5 με τεκίλα, κρέμα καρύδας και ανανά και το low ABV #2 με τζιν, χυμό λεμονιού και τόνικ.


Περισσότερες πληροφορίες

Smak. Athens

Ρόμβης 21, κέντρο
  • Εστιατόρια

Tyco

Ρόμβης 11, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.