Ποτό και φαγητό με θέα στο ομορφότερο αθηναϊκό κάδρο

Αν υποδέχεστε ξένους φίλους ή απλώς θέλετε να αισθανθείτε ότι κάνετε διακοπές στην Αθήνα, δώστε ραντεβού στο «1899 Roof» στην κορυφή του καινούργιου ξενοδοχείου «AD Luxury Rooms & Suites».

Ποτό και φαγητό με θέα στο ομορφότερο αθηναϊκό κάδρο

Υποδέχεστε ξένους φίλους στην πόλη ή απλώς θέλετε να αισθανθείτε ότι κάνετε διακοπές στην Αθήνα απολαμβάνοντας μια χαλαρή βόλτα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και την ολοένα και ομορφότερη και ανερχόμενη γειτονιά γύρω από την Ακρόπολη; Να απολαύσετε ένα πραγματικό ελληνικό πρωινό με εκλεκτά προϊόντα με ονοματεπώνυμο ή ένα ποτήρι κρασί από τον ελληνικό αμπελώνα, συνοδεία περιποιημένων πλατό και σνακ, με το βλέμμα να χάνεται στο ομορφότερο αθηναϊκό πανόραμα με το Μουσείο Ακρόπολης και τον ιερό βράχο στο κάδρο; Ε, λοιπόν, σας έχουμε την τέλεια ιδέα.

Ποτό και φαγητό με θέα στο ομορφότερο αθηναϊκό κάδρο - εικόνα 1

Το «1899 Roof» στο καινούργιο ξενοδοχείο «AD Luxury Rooms & Suites», μόλις λίγα μέτρα με τα πόδια από το Μουσείο Ακρόπολης και το σταθμό του μετρό, σας περιμένει να το ανακαλύψετε απολαμβάνοντας μοναδική θέα και λιχουδιές με «γαλανόλευκο» άρωμα και σπιτικό μεράκι, που αναδεικνύουν τα ποιοτικά ελληνικά προϊόντα, από τις χειροποίητες πίτες και τα τυριά από το Τυροκομείο Κωσταρέλου στις μπίρες από τοπικές ζυθοποιίες. Ακόμη και οι quesadillas και το club sandwich φτιά­χνονται στην κουζίνα με τα καλύτερα υλικά. Τα παιδιά θα βρουν τη δική τους γωνιά απασχόλησης, αφήνοντας τους γονείς να απολαύσουν την ξεχωριστή στιγμή σε ένα χώρο που, όπως και η γενικότερη φιλοσοφία του πολυτελούς ξενοδοχείου, τιμά την ελληνικότητα σε κάθε πτυχή της φιλοξενίας.

Αθανασίου Διάκου 4, Μακρυγιάννη, 2110129765, www.adhotel.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ταλαντούχοι Έλληνες θαυματοποιοί στο "Ex Machina"

O Άνταμ Κοντοβάς υποδέχεται τον Πάρη Τζιμτζαλή, Senior Sous chef στο εμβληματικό "St John Bread and Wine" στο Λονδίνο, σ' ένα 4 hands pop-up με κρασιά της Ηλιάνας Καρίμαλη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
21/05/2024

Πώς μία από τις κορυφαίες ελληνικές μπύρες νοστιμίζει με θαλασσινό αλάτι

Πιστή στις αξίες της μάρκας, η νέα ΑΛΦΑ με θαλασσινό αλάτι ξυπνάει αναμνήσεις, συναισθήματα, και δημιουργεί στιγμές που μας ενώνουν.

Leandro Carreira και Πέτρος Δήμας σε 4 Hands dinner στο ‘Makris Athens’

Μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία στο βραβευμένο εστιατόριο, την Τετάρτη 22 Μαΐου.

Το Greek Chefs Abroad του Ομίλου "MarBella Collection" επιστρέφει για 4η συνεχόμενη χρονιά

Τέσσερις διάσημοι Έλληνες chefs του εξωτερικού θα δημιουργήσουν μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία, εμπνεόμενοι από τις ελληνικές τους ρίζες και τις διεθνούς εμβέλειας εμπειρίες τους.