Ένα «Par-Co» οικογενειακό και κρεατόφιλο

Το όνομά του σημαίνει «Parents & Company», βρίσκεται στη Βουλιαγμένη κι έχει all-day προτάσεις για μικρούς και μεγάλους.

Ένα «Par-Co» οικογενειακό και κρεατόφιλο

Το «Par-Co», που πάει να πει «Parents & Company», μόλις άνοιξε απέναντι από την πλαζ της Βουλιαγμένης, πλάι στο παλιό Δημαρχείο και σε μια από τις πιο μεγάλες παιδικές χαρές της περιοχής και, όπως δηλώνει το όνομά του, απευθύνεται σε όλη την οικογένεια. Με τις σκεπασμένες με καλαμωτή πράσινες καρέκλες, πάνω στην Πλατεία 24ης Ιουλίου, το νέο αυτό καφε-εστιατόριο έχει κάτι από νησί. Έχει όμως και τα... γονίδια του (ίδιας ιδιοκτησίας) «Σχάρα», που λειτουργούσε επί χρόνια στο ίδιο προάστιο. Από το απόγευμα λοιπόν και μετά σερβίρει καλαμάκια, μίνι μπέργκερ, κεφτεδάκια, hot dogs και μπιφτέκια πρεσβεύοντας την καθημερινή όψη της κρεατοφαγίας, ξεκινάει όμως από νωρίς το πρωί με καφέδες, φρέσκους χυμούς, λουκουμάδες, pancakes και παγωτά.

Πλατεία 24ης Ιουλίου, Βουλιαγμένη, 2109671000.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
29/09/2022

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

Απόστολος Δήμου: Ο νέος executive chef του Four Seasons Athens αποκλειστικά στο "αθηνόραμα"

Από τις Σεϋχέλες στην αθηναϊκή ριβιέρα, με διαλείμματα σε Σαουδική Αραβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία και Λίβανο, ο Απόστολος Δήμου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία περιπλανήσεων, για να αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές ομάδες της χώρας. Ποιος είναι και τι καινούριο θα φέρει στη γεύση του πολυτελούς resort;