Sushi Lover's Sunday: μύηση στο sushi με έκπτωση 20%

Οι Κυριακές στα εστιατόρια «the Sushi bar» γίνονται για 10 ολόκληρες εβδομάδες το απόλυτο σημείο συνάντησης των Sushi Lovers.

Sushi Lover's Sunday: μύηση στο sushi με έκπτωση 20%

Οι Κυριακές στα εστιατόρια «the Sushi bar» γίνονται για 10 ολόκληρες εβδομάδες το απόλυτο σημείο συνάντησης των Sushi Lovers.

Sushi Lover's Sunday: μύηση στο sushi με έκπτωση 20% - εικόνα 1

Aπό 19 Μαρτίου μέχρι τις 28 Μαΐου, μας δίνεται η ευκαιρία να μυηθούμε στα βαθιά μυστικά του Sushi με 20% έκπτωση.

Πριν από 20 και πλέον χρόνια, το μακρινό 1996, το «the Sushi bar» σύστησε πρώτο στους Αθηναίους στην (άγνωστη) αυθεντική γιαπωνέζικη κουζίνα. Σήμερα, ανοίγει τα «βαριά χαρτιά» του καταλόγου του με την άκρως εντυπωσιακή ποικιλία από 120 πιάτα –εμβληματικά nigiri και sashimi, μια ατέλειωτη σειρά από maki rolls, τα πρωτοποριακά “the Sushi bar burgers”, νηστίσιμα με καλαμάρι, γαρίδες και χταπόδι αλλά και εμπνευσμένα πιάτα από διάφορες περιοχές της Ιαπωνίας, και τα προσφέρει γκρουπαρισμένα ανά είδος κάθε Κυριακή με έκπτωση 20%, για αποκτήσουμε με τον πιο απολαυστικό τρόπο τον τίτλο του απόλυτου “sushi expert”.

Οι 10 Κυριακές για μια αισθαντική μύηση στο sushi:

Sushi Lover's Sunday: μύηση στο sushi με έκπτωση 20% - εικόνα 2

19/3 the Sushi bar burger
Η νέα τάση σε έξι λαχταριστά sushi burgers που παντρεύουν τα παραδοσιακά στοιχεία της ιαπωνικής κουζίνας με την κλασική δομή του burger, χρησιμοποιώντας δισκάκια από ρύζι αντί για ψωμάκι! .
26/3 White fish & Tuna Sashimi
Ολόφρεσκα λευκόσαρκα ψάρια & Τόνος, όλα μαστορικά φιλεταρισμένα -αν θες να λέγεσαι sushi lover το sashimi είναι ο απόλυτος τρόπος για τη μύση στον κόσμο του sushi.
2/4 Temaki Sunday – make your own!
Δοκιμάζουμε παραλλαγές σε όλα τα ρολάκια (maki) του καταλόγου (100+), σε χορταστικό χωνάκι από φύκι ή φτιάχνουμε το δικό μας με υλικά της επιλογής μας

Sushi Lover's Sunday: μύηση στο sushi με έκπτωση 20% - εικόνα 3

9/4 Lenten Sunday (Tako, Ika & Ebi)
Όλα τα νηστίσιμα πιάτα με χταπόδι (tako), καλαμάρι (ika) & γαρίδα (ebi). Από μικρά μαριναρισμένα χταποδάκια με ξύσμα λεμονιού μέχρι γαρίδες "ντυμένες" με crispy noodles.
23/4 Japanese & Seaweed Salads Sunday
Japanese style σαλάτες & σαλάτες από φύκια nori, wakame & hijiki σε συνδυασμό με sashimi & θαλασσινά.
30/4 Nigiri Sunday
22 επιλογές για τα αγαπημένα nigiri (φιλέτα ψαριών, θαλασσινών ή λαχανικών επάνω σε ρύζι).
7/5 Sake d​rink​s​ Sunday

Δοκιμάζουμε πρωτότυπα ποτά με Sake (αλκοολούχο ποτό από ρύζι, παραδοσιακό της Ιαπωνίας)

Sushi Lover's Sunday: μύηση στο sushi με έκπτωση 20% - εικόνα 4

9/4 Lenten Sunday (Tako, Ika & Ebi)
Όλα τα νηστίσιμα πιάτα με χταπόδι (tako), καλαμάρι (ika) & γαρίδα (ebi). Από μικρά μαριναρισμένα χταποδάκια με ξύσμα λεμονιού μέχρι γαρίδες "ντυμένες" με crispy noodles.
23/4 Japanese & Seaweed Salads Sunday
Japanese style σαλάτες & σαλάτες από φύκια nori, wakame & hijiki σε συνδυασμό με sashimi & θαλασσινά.
30/4 Nigiri Sunday
22 επιλογές για τα αγαπημένα nigiri (φιλέτα ψαριών, θαλασσινών ή λαχανικών επάνω σε ρύζι).
7/5 Sake d​rink​s​ Sunday
Δοκιμάζουμε πρωτότυπα ποτά με Sake (αλκοολούχο ποτό από ρύζι, παραδοσιακό της Ιαπωνίας)

Sushi Lover's Sunday: μύηση στο sushi με έκπτωση 20% - εικόνα 5

Σημαντικό: Εκτός από τη soya sauce που πάντα συνοδεύει πάντα το sushi, ζητάμε την home made sauce του «the Sushi bar» & το φρέσκο, δικό τους τους ginger τουρσί.

Περισσότερα στο www.thesushibar.gr
Κάθε Κυριακή από τις 19/3 έως τις 28/5, 12.30-00.30 στα the Sushi bar Νέου Ψυχικού & Παγκρατίου.
Κρατήσεις (απαραίτητες): 210 67 29 333-4 & 210 75 24 354

Περισσότερες πληροφορίες

Sushi Bar (the)

Γεωργίου Βλάχου 38, Ν. Ψυχικό
  • Ethnic κουζίνες

Sushi Bar (the)

Άτλαντος 1, Π. Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι κυρίαρχες τάσεις στη γαστρονομία και τον τουρισμό στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Ένα πλούσιο τριήμερο με πλήθος παραγωγών, εκπρόσωπους επιχειρήσεων από τον κλάδο της λιανικής, της εστίασης, του τουρισμού και των ξενοδοχείων, σεμινάρια μαγειρικής και συζητήσεις που εστιάζουν στις κυρίαρχες γαστρονομικές τάσεις.

27/01/2023

Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου: Ένας και πλέον αιώνας συνεταιριστικής παράδοσης και δημιουργίας

Ο συνεταιρισμός που ιδρύθηκε στο μεγαλύτερο κεφαλοχώρι του Πηλίου, τη Ζαγορά, το 1916 από 199 κατοίκους της περιοχής, εκπροσώπους όλων των κοινωνικών τάξεων, συνεχίζει με επιτυχία την πορεία του εξυπηρετώντας πλέον συνολικά περισσότερα από 800 μέλη.

Napul’è

Το ιταλιάνικο εστιατόριο της Μάγκυς Ταμπακάκη και του Francesco Ciccio έχει αυθεντικότητα στηριγμένη σε εξαιρετικά ιταλικά προϊόντα και είναι αγαπημένο στέκι των σεφ της Αθήνας, με αστεράτες πίτσες, ριζότο, μακαρονάδες και άλλα ωραία.

Ο Κώστας Κούφαλης είναι ο νέος chef de cuisine της "Σπονδής"

Εσωτερική μεταγραφή στην κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου.

Η Άννα Διαμαντοπούλου στο Μουσείο Οίνου Γεροβασιλείου

H κα Διαμαντοπούλου θα πραγματοποιήσει διάλεξη που θα εστιάζει στην εκπαίδευση μπροστά στις προκλήσεις του 21ου αιώνα.

Και εγένετο "Mezze Athens" στην Μητροπόλεως

Δεύτερο πόστο για το νόστιμο concept του Ομίλου Καστελόριζο, που μετά τη Γλυφάδα σερβίρει εκλεκτούς μεζέδες και στο κέντρο.

O John Σκοτίδας πιάνει αθηναϊκό πόστο στο "Abra Ovata"

Ο νεαρός σεφ κάνει το δρομολόγιο Λονδίνο-Βουλιαγμένη, για να πραγματοποιήσει το εστιατορικό του ντεμπούτο στην Αθήνα.