Κυριακή, άκρως οικογενειακή, στο «Αθήρι»

Ανοίγει και το μεσημέρι, κι επιφυλάσσει στους μικρούς της παρέας ένα δικό τους παιδικό μενού και πολλά δημιουργικά παιχνίδια.

Κυριακή, άκρως οικογενειακή, στο «Αθήρι»

Ανοίγει και το μεσημέρι, κι επιφυλάσσει στους μικρούς της παρέας ένα δικό τους παιδικό μενού και πολλά δημιουργικά παιχνίδια.

Κυριακή, άκρως οικογενειακή, στο «Αθήρι» - εικόνα 1
Κριθαρότο με καλαμάρι σε κενό αέρος

Κάθε Κυριακή μεσημέρι, στο εστιατόριο του Κεραμεικού, εσείς θα δοκιμάσετε το πολύ νόστιμο κριθαρότο με καλαμάρι, σπανάκι και άνηθο, τα ραβιόλι με καπνιστή πανσέτα και αφρό μετσοβόνε και τα μανιτάρια μαγειρεμένα σε κενό, με πουρέ από κυδώνια και χόρτα, από το χειμερινό μενού του Αλέξανδρου Καρδάση, ενώ τα παιδιά θα απολαμβάνουν το δικό τους παιδικό μενού (€ 15) σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης, ανακαλύπτοντας μέσα από το παιχνίδι τη θρεπτική αξία των τροφών και όχι μόνο. Μέσα από θεατρικό παιχνίδι, ζωγραφική, κατασκευή κούκλας και άλλα πολλά οι μικροί της παρέας θα δημιουργήσουν δεσμούς συνεργασίας με την ομάδα και παράλληλα θα ενεργοποιήσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της Θεσσαλονίκης σερβίρει για ένα βράδυ στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Μια οινογαστρονομική νύχτα με άρωμα συμπρωτεύουσας σε ένα από τα δημοφιλέστερα σημεία της αθηναϊκής παραλίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
17/09/2025

Το Abra Ovata υποδέχεται τους Yucatan για μια αξέχαστη βραδιά στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Μουσική, διακριτικό ambient φωτισμό και ποτό με finger food, για μια ολοκληρωμένη αισθητηριακή εμπειρία στη φύση.

Γιατί όλοι μιλούν για το 'Batard' στο Παγκράτι

Το μάλλον πιο πολυσυζητημένο microbakery της πόλης τελευταία, πιάνει πόστο στο Παγκράτι και φέρει την υπογραφή των σεφ Δήμου Μπαλόπουλου και Γιώργου Κηρύκου.

Κωνσταντίνε Δαγριτζίκο, τι ετοιμάζεις στην Ομόνοια;

Ο πολυπράγμων hit maker του αθηναϊκού Κέντρου ετοιμάζει τη δική του εκδοχή της σύγχρονης ελληνικής ταβέρνας εκεί που κάποτε βρίσκαμε το "Αθήναιον", και μας λέει τι θα περιμένουμε στα πιάτα, τα ποτήρια και τις μουσικές του, όταν ανοίξει αργότερα στη σεζόν.

Ένα από τα κορυφαία burgers της Αθήνας ανοίγει (και) στο Κολωνάκι

Αλήθεια, πόσοι Χρυσοί Σκούφοι χωρούν ανάμεσα σε ένα ψωμάκι;

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.