«CTC»: επανεκκίνηση με τα hits

Στo βραβευμένο εστιατόριο των Ιλισίων ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης ξεκινά τη σεζόν με ένα ειδικό μενού, που θα σερβίρεται 7-14/9, με τα πιάτα που ξεχώρισαν την προηγούμενη χρονιά.

«CTC»: επανεκκίνηση με τα hits

Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης επιστρέφει δυναμικά στο χρυσοσκουφάτο εστιατόριο των Ιλισίων αυτόν τον Σεπτέμβριο. Εκτός του ότι ήδη σχεδιάζει ενδιαφέροντα γαστρονομικά events και μετακλήσεις αστεράτων/ταλαντούχων σεφ από την Ελλάδα και το εξωτερικό (για τα οποία θα σας πούμε περισσότερα σύντομα), ξεκινά τη σεζόν παρουσιάζοντας ένα μενού πέντε πιάτων με τις σπεσιαλιτέ που ξεχώρισαν στο «CTC» την περσινή χρονιά (€ 52 το άτομο), το οποίο θα «τρέχει» για μία εβδομάδα, από την Τετάρτη 7/9 μέχρι την Τετάρτη 14/9. Η βελουτέ από καλαμπόκι, αρωματισμένη με αστακό και αφρό από τρούφα και περγαμόντο, προφανώς δεν θα λείπει από το hit parade, το ίδιο και τα καπνιστά μάγουλα από μοσχάρι Black Angus με πουρέ από λαγόχορτο και τρομπέτες και, φυσικά, στο φινάλε, η namelaka λευκής σοκολάτας με μαρέγκες βιολέτας. Υπάρχει η δυνατότητα beverage pairing, επιμελημένου από τον sommelier του εστιατορίου Αλέξανδρο Τριανταφύλλου. Κρατήσεις: 2107228812.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα κορυφαίο εστιατόριο της Καλαμάτας, για ένα βράδυ στην Αθήνα

Στις 7 Νοεμβρίου, το Symposio at Ark σηκώνει αυλαία με το εστιατόριο "Βερσαλλίες" και τη συναρπαστική κουζίνα του Γιάννη Κούμανη, δεινού τροφοσυλλέκτη και λάτρη της γνήσιας και σπάνιας τοπικής πρώτης ύλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΤΙΝΑ ΓΚΡΟΥΜΟΥΤΗ
31/10/2025

Λένε πως αυτό είναι το πιο lifestyle brunch της Αθήνας

Γεύση, στυλ και θέα στη θάλασσα, σε ένα από τα πιο προνομιακά μπαλκόνια της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Η Παγκόσμια Ημέρα Ξινόμαυρου στα εστιατόρια της Αθήνας

Μερικές προτάσεις για να την περάσεις φίνα, στη γιορτή του ελληνικού Νεμπιόλο.

Το ζυμαρένιο μυστικό της Πετρούπολης

Στο outsider των δυτικών προαστίων, υπάρχει ένα γουστόζικο στέκι που τοποθετεί την πίτσα στο επίκεντρο του γευστικού ενδιαφέροντος.

Bisque Please x Γειτονιά: Pop up event με σάντουιτς και δημιουργικές νοστιμιές στην Κυψέλη

French style σάντουιτς, ελληνική μπίρα και χαλαρή ατμόσφαιρα σε περιμένουν σε μία από τις πιο κουλ γειτονιές της πόλης.

Ο Χρύσανθος Καραμολέγκος και όλα όσα αναμένουμε στο επόμενο κεφάλαιο της 'Αίγλης Ζαππείου'

Fine tuning, νέα προσέγγιση και ένας θρυλικός σεφ κατά την καινούργια εποχή της Αίγλης - μία πρώτη γεύση του τι αναμένουμε τον Δεκέμβριο.

Sea You, μια νέα 'μεζερί' μόλις άνοιξε στο Κολωνάκι

Με έμπνευση από τη χαλαρή, 'κοινόχρηστη' φιλοσοφία του μεζέ, το νέο θαλασσινό εστιατόριο συνδυάζει νησιωτική ανεμελιά και αθηναϊκή κομψότητα.