«CTC»: επανεκκίνηση με τα hits

Στo βραβευμένο εστιατόριο των Ιλισίων ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης ξεκινά τη σεζόν με ένα ειδικό μενού, που θα σερβίρεται 7-14/9, με τα πιάτα που ξεχώρισαν την προηγούμενη χρονιά.

«CTC»: επανεκκίνηση με τα hits

Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης επιστρέφει δυναμικά στο χρυσοσκουφάτο εστιατόριο των Ιλισίων αυτόν τον Σεπτέμβριο. Εκτός του ότι ήδη σχεδιάζει ενδιαφέροντα γαστρονομικά events και μετακλήσεις αστεράτων/ταλαντούχων σεφ από την Ελλάδα και το εξωτερικό (για τα οποία θα σας πούμε περισσότερα σύντομα), ξεκινά τη σεζόν παρουσιάζοντας ένα μενού πέντε πιάτων με τις σπεσιαλιτέ που ξεχώρισαν στο «CTC» την περσινή χρονιά (€ 52 το άτομο), το οποίο θα «τρέχει» για μία εβδομάδα, από την Τετάρτη 7/9 μέχρι την Τετάρτη 14/9. Η βελουτέ από καλαμπόκι, αρωματισμένη με αστακό και αφρό από τρούφα και περγαμόντο, προφανώς δεν θα λείπει από το hit parade, το ίδιο και τα καπνιστά μάγουλα από μοσχάρι Black Angus με πουρέ από λαγόχορτο και τρομπέτες και, φυσικά, στο φινάλε, η namelaka λευκής σοκολάτας με μαρέγκες βιολέτας. Υπάρχει η δυνατότητα beverage pairing, επιμελημένου από τον sommelier του εστιατορίου Αλέξανδρο Τριανταφύλλου. Κρατήσεις: 2107228812.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στα εστιατόρια που τρώει καλό κρέας η Αθήνα

Η πιο ζουμερή κατηγορία εστιατορίων της πόλης έχει κάτι για κάθε τύπο κρεατοφάγου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/02/2026

Το "Μικρό Καράβι" αγκυροβόλησε για μια γευστική βραδιά στο Ark

Το Μικρό Καράβι από την Τήνο ταξίδεψε για μια βραδιά στο Ark, στο πλαίσιο του Symposio at Ark by Athinorama, φέρνοντας μαζί του γεύσεις, μνήμες και την αίσθηση ενός κυκλαδίτικ

Τσικνοπέμπτη στο Αλάργα: Γλέντι και προβατίνα στην πλατεία Υμηττού

Την Τσικνοπέμπτη από τις 16:00, γεύσεις, μουσική και παραδοσιακή προβατίνα ζωντανεύουν την πλατεία Υμηττού.

Six hands event με πολύ δυνατές υπογραφές στο Upon

Άχαστη βραδιά γεύσης στο Παλαιό Φάληρο, με τον Γρηγόρη Κίκη να φιλοξενεί στην κουζίνα τους τον Heros De Agostinis και τον Luca Piscazzi.

Η αθόρυβη νοστιμιά του 'Yphes'

Το περίπου κρυμμένο εστιατόριο του αθηναϊκού κέντρου έχει αποκτήσει ωριμότητα, νοστιμιά και προσωπικότητα δίχως να κάνει θόρυβο, υπό τον αξιόλογο σεφ Νίκο Ζερβό.

Valentine’s Mood: Πού θα γιορτάσουμε τον έρωτα στην Αθήνα

Από ρομαντικά δείπνα με φόντο την Ακρόπολη ή την αθηναϊκή ακτογραμμή, μέχρι tailor made αποδράσεις στα πιο κομψά ξενοδοχεία της Αττικής, η φετινή γιορτή του Βαλεντίνου μας δίνει όλες τις σωστές αφορμές για να αναθερμάνουμε την πίστη μας στον έρωτα με ατμοσφαιρική φινέτσα και πολυτέλεια.

Νέα εποχή για την Ψαρού: Στο τιμόνι της κουζίνας ο Χρήστος Λάπας

Ο βραβευμένος σεφ φέρνει φρέσκιες ιδέες, καθαρές γεύσεις και μια σύγχρονη ματιά στην παραδοσιακή ψαροφαγία.