Balux Cafe: The House Project: Το εξοχικό σου στη Γλυφάδα

Ετοιμάσου για μια γρήγορη απόδραση! Στο «Balux Cafe: The House Project» θα νιώσεις σαν να έχουν ξεκινήσει νωρίτερα οι διακοπές.

Balux Cafe: The House Project: Το εξοχικό σου στη Γλυφάδα

Ετοιμάσου για μια γρήγορη απόδραση! Στο «Balux Cafe: The House Project» θα νιώσεις σαν να έχουν ξεκινήσει νωρίτερα οι διακοπές.

Balux Cafe: The House Project: Το εξοχικό σου στη Γλυφάδα - εικόνα 1

Θα κάνεις βουτιές στη θάλασσα επιλέγοντας για σνακ πίτσα από τον ξυλόφουρνο και θα χαλαρώσεις στο ντεκ δοκιμάζοντας μεσογειακή κουζίνα με διεθνείς αναφορές – στον καινούργιο κατάλογο παραμένει το νοστιμότατο ριζότο με κρόκο Κοζάνης, ενώ νέο μπεστ σέλερ θα γίνουν τα ψητά μανιτάρια portobello με κρέμα μαύρης τρούφας.

Balux Cafe: The House Project: Το εξοχικό σου στη Γλυφάδα - εικόνα 2

Υπάρχει επίσης μεγάλη ποικιλία sushi – οι φανατικοί του το τιμούν ιδιαίτερα στις Sushi Nights κάθε Τρίτη. Η θαλασσινή αύρα απλώνεται και στους εσωτερικούς χώρους αυτού του άνετου beach house με τα luxury country έπιπλα και τα ιδιαίτερα έργα τέχνης.

Balux Cafe: The House Project: Το εξοχικό σου στη Γλυφάδα - εικόνα 3

Θα ξεφυλλίσεις ένα βιβλίο από τη μεγάλη βιβλιοθήκη, θα διασκεδάσεις με την παρέα σου στο playroom, θα παίξεις με τα παιδιά σου στον εσωτερικό και τον εξωτερικό παιδότοπο. Και, φυσικά, θα είσαι εδώ για να δεις ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα!

Λεωφ. Ποσειδώνος 58, Γλυφάδα, 2108941620

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το S.Pellegrino και το Perrier μας περιμένουν στο "Lit Athens"

Το ολόφρεσκο all day στέκι του Κέντρου μιξάρει παραδοσιακή και μοντέρνα Αθήνα σε αύρα, πιάτα και shakers.

26/09/2022

Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος: "Μετά από τόσες απανωτές "σφαλιάρες" πάντα βρίσκουμε τη λύση στα δύσκολα"

Μια κουβέντα με τον σεφ Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο για τις φετινές εξελίξεις στην εστίαση και το νέο εκδοτικό του εγχείρημα που συμπυκνώνει τις προσωπικές του "Gefsis".

Τα Πετράλωνα κάνουν "Ζαβολιά"

Καινούργιο και "παιχνιδιάρικο" στέκι έκανε την εμφάνιση του στην αγαπημένη πιάτσα.

Η συλλεκτική φιάλη του Ούζου Πλωμαρίου υποκλίνεται στα καΐκια

Ζήτω τα τρεχαντήρια και τα λίμπερτι, οι βαρκαλάδες και οι γάιτες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτου αφιερώνει τη δεύτερη συλλεκτική του φιάλη στην ομορφιά και την ξυλοναυπηγική τέχνη των ελληνικών καϊκιών.

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

Selene (Σαντορίνη)

Η κουζίνα της "Σελήνης", με επικεφαλής τον Έκτορα Μποτρίνι, μπήκε στη σαντορινιά της φάση και δίνει την ιδανική ευκαιρία για ένα long weekend στο νησί.

Άνταμ Κοντοβά, τι ετοιμάζεις στο Κάιρο;

Ο Άνταμ Κοντοβάς μιλά στο Δημήτρη Αντωνόπουλο για τα νέα του πλάνα στην Αίγυπτο.