"Izakaya" με Χρόνη Δαμαλά

Ο γνωστός σεφ ανέλαβε την κουζίνα του νέου ιαπωνικού εστιατορίου που θα ανοίξει σύντομα στο Κολωνάκι.

«Izakaya» με Χρόνη Δαμαλά

Ο γνωστός σεφ ανέλαβε την κουζίνα του νέου ιαπωνικού εστιατορίου που θα ανοίξει σύντομα στο Κολωνάκι.

"Izakaya" με Χρόνη Δαμαλά - εικόνα 1

Ένα νέο εστιατόριο ετοιμάζει να ανοίξει στο νούμερο πέντε της οδού Λεβέντη στο Κολωνάκι, έχοντας στην κουζίνα του τον πολύ καλό και με ιδιαίτερη ματιά στην ιαπωνική κουζίνα Χρόνη Δαμαλά. Ramen, τηγανητά ρύζια, wok επιλογές αλλά και σούσι απαρτίζουν τη γευστική γκάμα του "Izakaya" (όπερ σημαίνει ένα casual, χωρίς αυστηρό πρωτόκολλο, sake bar όπου πίνεις τρώγοντας, το ιαπωνικό ανάλογο της gastropub, υπό μια έννοια). Το καινούργιο αυτό σποτ, από ό,τι μαθαίνουμε, ξεφεύγει από τη χαρακτηριστική μίνιμαλ γραμμή του είδους, προτιμώντας για το look του έναν συνδυασμό από street art αφίσες, χρώματα που παραπέμπουν στην αισθητική των κόμικς, βιομηχανικά υλικά και έντονα ιαπωνικά στοιχεία διακόσμησης επιλεκτικά τοποθετημένα στον χώρο. To design έχει επιμεληθεί η GJP Construction του Γιώργου Παντελούκα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ανακαλύπτοντας την Κεφαλονίτικη γαστρονομία στο "Makedonia Palace"

Ο executive chef Σωτήρης Ευαγγέλου με την ομάδα του υποδέχονται τον Κεφαλονίτη chef Γιώργο Αντωνέλλο για ένα ταξίδι στις αυθεντικές γεύσεις και τα αρώματα του νησιού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/05/2024

Ταλαντούχοι Έλληνες θαυματοποιοί στο "Ex Machina"

O Άνταμ Κοντοβάς υποδέχεται τον Πάρη Τζιμτζαλή, Senior Sous chef στο εμβληματικό "St John Bread and Wine" στο Λονδίνο, σ' ένα 4 hands pop-up με κρασιά της Ηλιάνας Καρίμαλη.

Πώς μία από τις κορυφαίες ελληνικές μπύρες νοστιμίζει με θαλασσινό αλάτι

Πιστή στις αξίες της μάρκας, η νέα ΑΛΦΑ με θαλασσινό αλάτι ξυπνάει αναμνήσεις, συναισθήματα, και δημιουργεί στιγμές που μας ενώνουν.

Leandro Carreira και Πέτρος Δήμας σε 4 Hands dinner στο ‘Makris Athens’

Μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία στο βραβευμένο εστιατόριο, την Τετάρτη 22 Μαΐου.