Ένα με-νου για 5.000 κατά της σπατάλης τροφίμων

Την Κυριακή 11/10 στην Πλατεία Κοτζιά σας δίνει ραντεβού ένα γιγαντιαίο μπριάμ και μια μια πλούσια μερίδα χαρούμενης πληροφόρησης.

Ένα με-νου για 5.000 κατά της σπατάλης τροφίμων

Την Κυριακή 11/10 στην Πλατεία Κοτζιά σας δίνει ραντεβού ένα γιγαντιαίο μπριάμ και μια μια πλούσια μερίδα χαρούμενης πληροφόρησης.

Ένα με-νου για 5.000 κατά της σπατάλης τροφίμων - εικόνα 1

Ένα στραβό καρότο ή μια άσχημη ντομάτα γιατί να καταλήξουν στα σκουπίδια; Πολλά εκατομμύρια τόνοι φρούτων και λαχανικών πετιούνται κάθε χρόνο επειδή δεν είναι εμφανίσιμα. Στη γιορτή, με στόχο την ανάδειξη λύσεων στο πρόβλημα της σπατάλης τροφίμων, που διοργανώνεται την Κυριακή 11/10 από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 5 μ.μ. στην Πλατεία Κοτζιά ένα γιγάντιο μπριαμ σερβιριστεί δωρεάν σε 5000 άτομα, σεφ θα παρουσιάσουν τρόπους αξιοποίησης του περισσευούμενου φαγητού ενώ δεν θα λείπουν και τα βιωματικά εργαστήρια για τα παιδιά. H εκδήλωση διοργανώνεται από την περιβαλλοντική οργάνωση Feedback σε συνεργασία με το ΜΠΟΡΟΥΜΕ, το WWF Ελλάς, το British Council, το Back to Commons και το πρόγραμμα ΕU FUSIONS. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

φωτό: από το Feedback Global

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τέχνη και γαστρονομία στο Οινοποιείο Ντουράκη

Τρεις "συλλεκτικές" βραδιές στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου, φέρνουν στο χανιώτικο οινοποιείο γαστρονομία διεθνών διακρίσεων για περιορισμένες θέσεις, με αφορμή την εικαστική έκθεση του σεφ Ιωσήφ Πετρόφ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/12/2025

Καλησπέρα σας, έχετε κάνει "κάποια" κράτηση;

Συνήθως έτσι ξεκινάει η επικοινωνία με το service σε ένα "κάποιο" εστιατόριο της πόλης μας. Μετά ακολουθούν διάφορα. Και καλά, και – δυστυχώς – στραβά…

Τα 1000 κορυφαία εστιατόρια του κόσμου σύμφωνα με τη La Liste

Ο έγκριτος γαλλικός εστιατορικός θεσμός ξεχωρίζει τους γαστρονομικούς ναούς του τώρα. Ποια ελληνικά σποτ συναντάμε στη φετινή λίστα.

Όλα όσα έγιναν στην τελετή απονομής των γαστρονομικών βραβείων Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2025

Ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου, από το "αθηνόραμα" και τον "Φιλελεύθερο", ανέδειξε για πέμπτη χρονιά τα καλύτερα εστιατόρια του νησιού με μια λαμπερή τελετή απονομής την Τετάρτη 26/11 στο "Four Seasons" της Λεμεσού.

Ένα μητροπολιτικό bar restaurant με ελληνική ψυχή στον Πειραιά

Προορισμός εκλεκτής καλοφαγίας για όσους βολτάρουν στο μεγάλο λιμάνι.