Ένα με-νου για 5.000 κατά της σπατάλης τροφίμων

Την Κυριακή 11/10 στην Πλατεία Κοτζιά σας δίνει ραντεβού ένα γιγαντιαίο μπριάμ και μια μια πλούσια μερίδα χαρούμενης πληροφόρησης.

Ένα με-νου για 5.000 κατά της σπατάλης τροφίμων

Την Κυριακή 11/10 στην Πλατεία Κοτζιά σας δίνει ραντεβού ένα γιγαντιαίο μπριάμ και μια μια πλούσια μερίδα χαρούμενης πληροφόρησης.

Ένα με-νου για 5.000 κατά της σπατάλης τροφίμων - εικόνα 1

Ένα στραβό καρότο ή μια άσχημη ντομάτα γιατί να καταλήξουν στα σκουπίδια; Πολλά εκατομμύρια τόνοι φρούτων και λαχανικών πετιούνται κάθε χρόνο επειδή δεν είναι εμφανίσιμα. Στη γιορτή, με στόχο την ανάδειξη λύσεων στο πρόβλημα της σπατάλης τροφίμων, που διοργανώνεται την Κυριακή 11/10 από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 5 μ.μ. στην Πλατεία Κοτζιά ένα γιγάντιο μπριαμ σερβιριστεί δωρεάν σε 5000 άτομα, σεφ θα παρουσιάσουν τρόπους αξιοποίησης του περισσευούμενου φαγητού ενώ δεν θα λείπουν και τα βιωματικά εργαστήρια για τα παιδιά. H εκδήλωση διοργανώνεται από την περιβαλλοντική οργάνωση Feedback σε συνεργασία με το ΜΠΟΡΟΥΜΕ, το WWF Ελλάς, το British Council, το Back to Commons και το πρόγραμμα ΕU FUSIONS. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

φωτό: από το Feedback Global

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
05/11/2025

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.

Πού τρώμε στη Θεσσαλονίκη του Φεστιβάλ;

Όλα τα πριν και τα μετά των προβολών, για να περάσετε τις ημέρες του 66ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σαν πραγματικοί σταρ.

Η ιταλική ελεγκάντσα του Παλαιού Φαλήρου μετρά πάνω από 40 χρόνια γευστικής ιστορίας

Το Da Bruno παραμένει σημείο αναφοράς για την αυθεντική ιταλική κουζίνα στην Αθήνα, με τον Δημήτρη Τσουκάρη να τιμά τις γευστικές παραδόσεις με σύγχρονη ματιά.

Kioku x Birdman: Exclusive take over για μία μόνο βραδιά

Το Birdman, το αγαπημένο Japanese bar + grill, γίνεται απόψε το σκηνικό μιας ξεχωριστής σύμπραξης και υποδέχεται το λονδρέζικο Kioku.