Αυτή η συλλογή τρώγεται: Δεύτερο σετ από τον Dj Chef Σπύρο Παγιατάκη

O ραδιοφωνικός παραγωγός, DJ και food blogger επιστρέφει στο «Spollati» για ένα ακόμη after office γευστικό event την Πέμπτη 15/1.

Αυτή η συλλογή τρώγεται: Δεύτερο σετ από τον Dj Chef Σπύρο Παγιατάκη

O ραδιοφωνικός παραγωγός, DJ και food blogger επιστρέφει στο «Spollati» για ένα ακόμη after office γευστικό event την Πέμπτη 15/1.

Αυτή η συλλογή τρώγεται: Δεύτερο σετ από τον Dj Chef Σπύρο Παγιατάκη - εικόνα 1

Την προηγούμενη φορά πρότεινε ένα ιταλικό γευστικό… mix. Το επόμενο session, την Πέμπτη 15/1, είναι εμπνευσμένο από την αμερικάνικη κουζίνα. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός, DJ και food blogger Σπύρος Παγιατάκης θα αναλάβει εκ νέου τα dexx της κουζίνας του «Spollati» στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, και το κτήμα Μουσών θα προσφέρει τα συνοδευτικά κρασιά. Το μενού του δεύτερου αυτού after office event αυτή τη φορά ξεκινάει με σούπα κολοκύθας με μπέικον και συνεχίζει με μίνι μπέργκερ με μανιτάρια πορτομπέλο, mac(aroni) & cheese και κοτόπουλο με κρούστα παρμεζάνας και φουντουκιού, για να καταλήξει σε μπράουνις με σος από ράσμπερι.

Περισσότερες πληροφορίες

Barrus

Αιόλου 27Α, Πλατεία Αγίας Ειρήνης
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Brisk: Κορφιάτικη μπιστρονομία με σύγχρονη ματιά

Στον χώρο θα βρείτε μια κουζίνα comfort και ταυτόχρονα δημιουργική, με γεύσεις που ισορροπούν ανάμεσα στο γνώριμο και το ανατρεπτικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/07/2026

Broadway: Διαρκώς πεντανόστιμο

Με προσήλωση στη δημιουργική εξέλιξη, το "Broadway" καταφέρνει να συνδέει αρμονικά τις τοπικές γεύσεις στην Κω με τεχνικές της σύγχρονης διεθνούς γαστρονομίας.

Blue Door: Κρήτη στο τραπέζι, θάλασσα στο βλέμμα

Η κουζίνα βασίζεται σε τοπικά προϊόντα και οικογενειακές συνταγές, με τα θαλασσινά και τα φρέσκα ψάρια να πρωταγωνιστούν.

Αφιέρωμα Athens Open Air 2026: Το πιο απολαυστικό καλοκαίρι σε ταράτσες, κήπους και αυλές

Από τις πισίνες και τις παραλίες ως τις κρυμμένες αυλές και ταράτσες στο downtown και τις γειτονιές, σε αυτά τα εστιατόρια και bar θα απολαύσουμε το ιδανικό Αθηναϊκό καλοκαίρι alfresco.

Ο "Βασίλαινας" ξαναβγαίνει στο πάρκο

Το δημοφιλές εστιατόριο του κέντρου απλώνει και πάλι τραπεζάκια στην πλατεία Μαδρίτης.

Τα The World's 50 Best Restaurants πάνε Λίμα

Το σύμπαν των Όσκαρ της γεύσης μεταφέρεται για πρώτη φορά στη Λατινική Αμερική και τη γευστική Μέκκα που είναι η πρωτεύουσα του Περού.

Το κρυμμένο εστιατόριο του Κολωνακίου που μας θυμίζει γιατί αγαπάμε την ελληνική κουζίνα

Το "Κιουζίν" ανοίγει τις τζαμαρίες του και υποδέχεται το καλοκαίρι με ελληνικές γεύσεις, δημιουργικές συνταγές και λίγα περιζήτητα τραπεζάκια στην πιο ζωντανή γωνιά του κέντρου.